Versailles PaladsSpring over køenguidettur

5
(12131 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: fra 1 time 30 minutter til 2 timer 30 minutter
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
523 kr 476 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Denne guidede rundvisning giver dig mulighed for at se Versailles Slot, det mest luksuriøse og mest besøgte palads i byen, på ca. 1½ time. På grund af det store antal turister, der besøger den hver dag, er køerne ved indgangen utroligt lange. Men takket være denne tur kan du komme direkte ind uden at skulle stå i kø.

Under hele turen vil du blive ledsaget af en professionel rejseleder, som du vil besøge det smukke spejlgalleri og de gamle kongers store lejligheder. Og du går ikke glip af noget, da der medfølger hovedtelefoner, så du kan lytte til guiden, uanset hvor du er.

 • Tag på en guidet rundvisning i Versailles Slot, det smukkeste, mest luksuriøse og historiske palads i landet.
 • Du vil blive ledsaget af en guide, som du vil kunne lytte til via de medfølgende hovedtelefoner.
 • Du vil kunne komme ind uden at skulle stå i kø og få fri tid til at besøge de smukke haver.

Hvad er inkluderet

 • Guidet rundvisning i Versailles Slot
 • Professionel rejseleder
 • Garanteret kø-fri service
 • Hovedtelefoner til at lytte til vejledningen

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Versailles Slot rummer historien om Frankrigs tidligere kongelige kongehus, som du kan lære mere om på denne guidede rundvisning. På grund af dens store betydning opfordres mange turister til at besøge den, og det er derfor, at der dannes lange køer ved dens porte. Men takket være denne rundvisning kan du komme ind i paladset uden at skulle stå i kø. Under hele besøget vil du blive ledsaget af en professionel rejseleder, som du vil kunne lytte meget klart til takket være de hovedtelefoner, der er inkluderet i turen.

På den ca. halvanden time, som rundvisningen varer, vil du derfor lære alle de interessante detaljer og nysgerrige historier, der fandt sted inde i paladset, at kende. Du kommer ind i det smukke Galleri med spejle med de utrolige hængende krystallysekroner. Og ikke at forglemme de store lejligheder, hvor Frankrigs berømte konger har boet, bl.a. Ludvig XVI.

Og oplevelsen slutter ikke her, for du har adgang til de store, velplejede haver , der omgiver hele paladset. Denne adgang kan gives, så længe der ikke er planlagt andre arrangementer i området. Hvis det er muligt at få adgang, har du således fri tid til at gå rundt i dit eget tempo og bruge så meget tid på dette store område af slottet, som du føler, det er nødvendigt.

Anmeldelser

5
· 12131 Anmeldelser
 • L
  Lucas
  4
  (0 Anmeldelser)
  Slottet og haven er smuk, og selv om turen er meget kort, burde den være lidt længere, så alle kan nyde turen i et mere roligt tempo.
 • F
  Fernando
  5
  (0 Anmeldelser)
  Dette palads efterlod mig målløs, det er virkelig utroligt! Det er meget imponerende at se det i virkeligheden, og ikke at forglemme haven, noget af det smukkeste, jeg har set på min rejse til Frankrig.
 • M
  Matias
  5
  (0 Anmeldelser)
  Smukt sted, man får lyst til at have en have som denne! Det var en fantastisk oplevelse for mig og min familie, og vi ser frem til at komme tilbage.
 • M
  Matthew
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg synes, at turen burde vare mindst to timer, jeg syntes, at den gik meget hurtigt, men jeg nød den meget.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler