Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Paris Latinerkvarter Tur

4.7
(109 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres
Varighed: 2 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
156 kr. 142 kr.
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Gå en tur gennem det femte arrondissement i Paris og udforsk det populære latinerkvarter på denne guidede tur, der varer ca. to timer. Du vil tage en tur tilbage i tiden, når du besøger historiske monumenter i "Lysets by", såsom Pantheon, Saint-Étienne-du-Mont-kirken, Sorbonne-universitetet og Rue Mouffetard-markedet.

 • Rundturen i Paris' latinerkvarter varer ca. 2 timer.
 • Besøg ikoniske steder i byen, f.eks. Pantheon
 • Lær om historien om Paris' 5. arrondissement med en professionel guide.

Hvad er inkluderet

 • Guidet rundvisning i Latinerkvarteret
 • Besøg på emblematiske steder i Paris' 5. arrondissement
 • Professionel guide, ekspert i historie

Vælg dato

Husk på at du skal ankomme 15 minutter før start

Hvad man kan forvente

På denne rundvisning i Latinerkvarteret i Paris vil du forelske dig i et af de mest symbolske og bohemeagtige områder i "Lysets by". En professionel guide vil fortælle dig historien om de mest seværdige steder i den franske hovedstad på en to timers vandretur.

Udforsk den franske hovedstads gastronomiske side, mens du slentrer gennem markedet Rue Mouffetard, hvor en række madboder og lækre lokale ingredienser venter på dig, som du kan gnaske på, mens du går.

Du vil se den berømte Shakespeare and Company-boghandel, der blev besøgt af berømte forfattere som Ernest Hemingway og James Joyce. Når du når hjertet af Latinerkvarteret, kan du se den imponerende neoklassiske kuppel af Panthéon de Paris, hvor resterne af store historiske personligheder som Jean-Jacques Rousseau, Victor Hugo og Jean Monnet ligger begravet.

Du får mulighed for at gå ind i den smukke Saint-Étienne-du-Mont-kirke, hvor relikvierne og sarkofagen fra Saint Geneviève, Paris' skytshelgen, opbevares. Fra universitetet i Paris, populært kaldet Sorbonne, kan du opleve oprindelsen af Latinerkvarteret, som har sit navn efter det latinske sprog, der blev talt på grundlæggelsestidspunktet omkring det 12. århundrede.

Anmeldelser

4.7
· 109 Anmeldelser
 • A
  Adriano
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg synes, at denne tur er et must for alle, der kan lide at læse og læse historie, og som har mulighed for at besøge Paris. Meget velorganiseret, og guiderne er i topklasse!
 • S
  Stella
  5
  (0 Anmeldelser)
  Stor tur, stort valg Latinerkvarteret! Sammen med mine kontorkammerater er vi mere end taknemmelige for dette vidunderlige øjeblik, som vi har delt!
 • A
  Alessia
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg har planlagt denne rejse i et par år, og denne tur var prikken over i'et, virkelig fascinerende!
 • B
  Bruno
  4
  (0 Anmeldelser)
  Vi rejste til Paris med min kone for at fejre vores 50-års bryllupsdag! Vi tog flere ture i byen, men denne viste sig at være den bedste! Rigtig gode guider og en fantastisk stemning omkring os. Vi vil helt sikkert komme tilbage igen snart.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler