Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Paris-passet

4.3
(5054 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
1.332 kr. 1.211 kr.
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Paris Pass giver dig adgang til byens mest seværdige seværdigheder og attraktioner. Du kan få Paris Pass for en periode på 2 eller 3 dage. Adgang til monumenterne er let, du skal bare vise dit pas ved indgangen, så kan du komme ind uden problemer.

Derudover er adskillige museer og endda adgang til Big Bus-sightseeingbusserne eller et krydstogt på Seine-floden også inkluderet.

 • Vælg mellem 2 eller 3 dage for at nyde dit Paris Pass
 • Få adgang til et væld af Paris' turistattraktioner med lethed med dit Paris Pass.
 • Der er også inkluderet tjenester som Big Bus sightseeingbusser med gratis stop og adskillige museer som chokolademuseet og voksmuseet.

Hvad er inkluderet

 • Paris-pas
 • Entréer til monumenter og museer
 • Bateaux Parisiens sightseeing-krydstogt
 • Adgang til Big Bus Paris

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Paris har så mange interessante seværdigheder at se. Derfor omfatter dette Paris Pass adgang til over 35 monumenter, museer og seværdigheder i byen. Desuden kan du få dit Paris Pass for en periode på 2 eller 3 dage , afhængigt af hvordan du ønsker at planlægge dit ophold i hovedstaden.

Passet aktiveres første gang du bruger det og tæller dagene som kalenderdage, dvs. at det tæller som 1 dag, når klokken når midnat. Det er derfor tilrådeligt at aktivere passet tidligt om morgenen. Det skal også bemærkes, at de dage, hvor passet er gyldigt, er på hinanden følgende dage.

Dit Paris Pass sendes til din e-mail, så du skal blot vise passet ved indgangen til de steder, du besøger. Du vil også få tilsendt et katalog over alt det, du kan lave og besøge med dit Paris Pass.

Paris Pass indeholder en række fantastiske fordele, herunder adgang til mange museer, herunder voksmuseet og chokolademuseet. Du må ikke glemme, at det også giver dig adgang til attraktioner som Big Bus-sightseeingbusserne med gratis stop, et sightseeingkrydstogt med Bateaux Parisiens eller Paris-akvariet . Inden du besøger Paris, skal du dog sørge for at tjekke på forhånd, om den attraktion, du ønsker at besøge, kræver en reservation.

Du kan benytte dig af dit Paris Pass til at tage en tur rundt i byen og udforske Latinerkvarteret, Montparnasse-kvarteret eller Montmartre- og Sacré Coeur-området.

Der er også muligheder for dem, der ønsker at fordybe sig i den franske kultur og smage på de lokale delikatesser med en fransk aperitif, parisisk morgenmad eller crepes.

Anmeldelser

4.3
· 5054 Anmeldelser
 • M
  Mateus
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det er det hele værd, men realistisk set er det en smule dyrt, når man tænker på, at du ikke vil besøge alle de steder, som byen har at byde på.
 • B
  Bernal
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg ønskede at få mest muligt ud af dette pas, og vi endte med at være meget trætte efter vores dages sightseeing, men det var det hele værd, for vi fik set flere monumenter, end hvis vi ikke havde reserveret dette pas.
 • A
  Axel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er meget praktisk, fordi du via mobilappen har mere end 60 indgange til forskellige steder.
 • P
  Pacal
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det er en skam, at jeg ikke kunne udnytte dette potentielle pas fuldt ud, fordi vi kun var der i to dage, men det er ingen løgn, at det sparede os for en masse tid og penge, og det er meget nemt at bruge det, og det er også meget behageligt at bruge.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler