Paris-passet

4.3
(5010 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
1.373 kr 1.249 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Paris Pass giver dig adgang til byens must-see seværdigheder og attraktioner. Du kan få Paris Pass for en periode på 2, 3, 4 eller 6 dage. Det er nemt at få adgang til monumenterne, bare vis dit pas ved indgangen, og du kan komme ind uden problemer.

Derudover er adskillige museer også inkluderet og endda adgang til Big Bus-sightseeingbusserne eller et krydstogt på Seinen.

 • Vælg mellem 2, 3, 4 eller 6 dage til at nyde dit Paris Pass.
 • Få nem adgang til en lang række af Paris' turistattraktioner med dit Paris Pass.
 • Inkluderet er også tjenester som Big Bus-sightseeingbusserne med gratis stop og adskillige museer som Chokolademuseet eller Voksmuseet.

Hvad er inkluderet

 • Paris-pas
 • Entréer til monumenter og museer
 • Bateaux Parisiens sightseeing-krydstogt
 • Adgang til Big Bus Paris

Vælg deltagere

Hvad man kan forvente

Paris har så mange interessante seværdigheder at byde på. Derfor inkluderer dette Paris Pass adgang til over 35 monumenter, museer og interessante steder i byen. Desuden kan du få dit Paris Pass til en periode på 2, 3, 4 eller 6 dage , afhængigt af hvordan du vil planlægge dit ophold i hovedstaden.

Passet aktiveres første gang, du bruger det, og tæller dagene som kalenderdage, dvs. det tæller som 1 dag, når klokken er 12 midnat. Det anbefales derfor at aktivere passet tidligt om morgenen. Det skal også bemærkes, at de dage, hvor passet er gyldigt, er fortløbende dage.

Dit Paris Pass bliver sendt til din e-mail, så du behøver kun at vise passet ved indgangen til de steder, du besøger. Du får også tilsendt et katalog over alt det, du kan gøre og besøge med dit Paris Pass.

Paris Pass indeholder en række store fordele, bl.a. adgang til mange museer, herunder voksmuseet og chokolademuseet. Ikke at forglemme giver det dig også adgang til attraktioner som Big Bus-sightseeingbusserne med gratis stop, et Bateaux Parisiens-sightseeingkrydstogt eller Paris Aquarium . Før du tager afsted, skal du dog tjekke på forhånd, om den attraktion, du gerne vil besøge, kræver en reservation.

Du kan bruge dit Paris Pass til at tage en tur rundt i byen og udforske Latinerkvarteret, Montparnasse-distriktet eller Montmartre- og Sacré Coeur-området.

Der er også muligheder for dem, der ønsker at fordybe sig i fransk kultur og smage på de lokale delikatesser med en fransk aperitif, parisisk morgenmad eller crepes.

Anmeldelser

4.3
· 5010 Anmeldelser
 • M
  Mateus
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det er det hele værd, men realistisk set er det en smule dyrt, når man tænker på, at du ikke vil besøge alle de steder, som byen har at byde på.
 • B
  Bernal
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg ønskede at få mest muligt ud af dette pas, og vi endte med at være meget trætte efter vores dages sightseeing, men det var det hele værd, for vi fik set flere monumenter, end hvis vi ikke havde reserveret dette pas.
 • A
  Axel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er meget praktisk, fordi du via mobilappen har mere end 60 indgange til forskellige steder.
 • P
  Pacal
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det er en skam, at jeg ikke kunne udnytte dette potentielle pas fuldt ud, fordi vi kun var der i to dage, men det er ingen løgn, at det sparede os for en masse tid og penge, og det er meget nemt at bruge det, og det er også meget behageligt at bruge.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler