Om os

Hellotickets er en førende global platform og passioneret leverandør af rejseoplevelser, ture og aktiviteter, som hjælper opdagelsesrejsende fra 15 lande med at finde vej til flere vidundere i verden.

Varemærket, som blev stiftet i 2017 af brancheveteranerne Jorge Díaz Largo og Alberto Martínez, er baseret på troen på at rejseoplevelser og de følelser de fremkalder giver liv som i højere grad er levet til fulde og levet godt. Og vi bør alle leve godt.

Hellotickets har fast fokus på at man skal leve godt og er baseret på en model med en 4-dages arbejdsuge og fuldt fjernarbejde med et team på mere end 70 medarbejdere, der bor over hele verden.

Hellotickets er støttet af eksperter i første vækstfase, herunder Chris Colbert, tidligere administrerende direktør for Harvard Innovation Labs, Pillar VC, et førende amerikansk venturekapitalfirma samt Techstars, en af de mest succesrige acceleratorer i verden.

Hellotickets har siden starten hjulpet mere end 900.000 rejsende med at opleve verden og sørget for mere end 32.000 muligheder for at leve godt.

Logoer