Bruxelles Atomium billetter

4.9
(3157 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
158 kr 144 kr
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Lær et af de mest symbolske symboler i den belgiske hovedstad at kende med denne adgangsbillet til Brussels Atomium . Besøg det indre af denne 103 meter høje kæmpe atomformede bygning og nyd den spektakulære panoramaudsigt over Bruxelles . Udforsk det indre af dette kulturelle vartegn i dit eget tempo, fra den utrolige rumlige arkitektur til restauranten på øverste etage med udsigt over byen. Lær også om Belgiens og Bruxelles' historie gennem de midlertidige og permanente udstillingssale .

Din billet til Atomium omfatter også adgang til Brussels Design Museum og dets omfattende permanente samling af plastikgenstande.

 • Besøg et internationalt vartegn med denne billet til Brussels Atomium .
 • Beundr dette imponerende 103 meter høje vartegn, og nyd den bedste udsigt over den belgiske hovedstad og dens omgivelser.
 • Udforsk interiøret idit eget tempo , fra udstillingshallen til observationsdækket eller Atomium-restauranten.
 • Billetten inkluderer adgang til Brussels Design Museum og dets permanente udstilling Plasticarium.

Hvad er inkluderet

 • Indgangen til Atomium.
 • Inkluderer et besøg på Brussels Design Museum.
 • Adgang til permanente og midlertidige udstillinger på begge steder

Vælg dato

Hvad man kan forvente

Oplev et af de tre mest karakteristiske symboler for Europas hovedstad med denne indgang til Bruxelles Atomium . I 103 meters højde kan du nyde en betagende udsigt over Bruxelles og dens omgivelser. Udforsk det indre af dette gigantiske atom i rustfrit jern i dit eget tempo . Gå ind i udstillingshallen, observationsdækket og Atomium-restauranten for at få en uovertruffen panoramaudsigt over byen . Med denne billet får du desuden adgang til Designmuseet og dets Plasticarium-udstilling.

Træd ind i det indre af dette atom forstørret 165 milliarder gange, og beundr dets imponerende intergalaktiske arkitektur, som var det et rumskib. Du vil nyde en surrealistisk vandring gennem fantastiske rum og volumener som f.eks. de rustfri stålkupler og rør, der huser rulletrapper og animationer.

Indenfor vil du også opdage et udstillingsrum dedikeret til byens historie og fotografering . Du kan se et udvalg af mere end 400 fotografier af Belgiens historie. Du vil fortsætte med at opdage denne arkitektoniske triumf ved at slentre gennem nogle af dens kugler. På grund af deres futuristiske karakter vil rørene og kuglerne få dig til at føle dig som om du rejser tilbage i tiden.

Med din billet kan du besøge Atomiums hovedpanorama og udsigtspunktet, hvor du kan tage de bedste billeder af byen. Fra toppen får du en spektakulær udsigt over Bruxelles. Her finder du også en fantastisk restaurant med en udsigtsplatform , hvorfra du kan beundre byen fra et unikt perspektiv.

Med din billet har du gratis adgang til Modern Design Museum Brussels og dets fremragende udstilling Plasticarium, som tager dig med på en rejse gennem plastikhistorien. Besøg denne permanente samling, og se genstande fra 1970'erne og vigtige stykker fremstillet af dette materiale.

Anmeldelser

4.9
· 3157 Anmeldelser
 • F
  Franchesca
  4
  (0 Anmeldelser)
  Oplevelsen er ikke fantastisk, men prisen er overkommelig, og aktiviteten er ganske interessant.
 • L
  Lia
  4
  (0 Anmeldelser)
  Virkelig fantastisk, og jeg fortryder ikke at have været i trafikken i Bruxelles for at se dette storslåede monument.
 • A
  Armani
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg var meget overrasket over at se dette monument, jeg havde ikke forventet at se dette storslåede værk, virkelig stort.
 • M
  Mario
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fremragende oplevelse. Vi følte virkelig, at vi var inde i et atom, hvilket mildest talt ikke ligner noget, vi nogensinde har oplevet.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler