Alexandria Dagstur fra Cairo

4.9
(385 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: fra 10 til 12 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
414 kr 377 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Tag med på denne rundrejse fra Cairo til Alexandria. Turen varer ca. 12 timer, hvor du vil se denne gamle by, som blev grundlagt af Alexander den Store i det 4. århundrede f.Kr. Du kan bl.a. besøge det gamle romerske amfiteater, det alexandrinske bibliotek og katakomberne i Kom El Shoqafa.

Turen har 4 valgmuligheder, så du kan få den mest personlige oplevelse, der er mulig. Du kan bestille kun transporten, nyde transporten og en ekspertguides ledsagelse, inkludere transporten og guiden sammen med adgangsgebyrerne til seværdighederne eller nyde en komplet løsning med transport, guide, adgangsgebyrer og frokost.

 • Rejs fra Cairo til Alexandria på en 12-timers tur.
 • Vælg blandt de 4 tilbudte muligheder den, der passer bedst til dig.
 • Se nogle af byens monumenter, f.eks. katakomberne i Kom El Shoqafa eller det romerske amfiteater.

Hvad er inkluderet

 • 4 muligheder: kun transfer, transfer + guide, transfer + guide + entréer til seværdighederne, transfer + guide + entréer + frokost. Inkluderer i tekster og inkluderinger
 • Udflugt til Alexandria fra Cairo
 • Ekspertguide (valgfrit)
 • Frokost på en lokal restaurant (valgfrit)

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

På denne tur får du mulighed for at rejse fra Cairo til Alexandria i en aktivitet, der varer ca. 12 timer . Hvis du vælger muligheden for at blive ledsaget af en ekspertguide, vil du få mulighed for at lære om kulturen i byen, der er kendt for sin store historie og kulturarv.

For at du kan få en så personlig oplevelse som muligt, vil turen have op til 4 muligheder, lige fra blot transporten til Alexandria til muligheden med en ekspertguide, entréer til byens forskellige monumenter og frokost inkluderet .

Nogle af de steder, du vil besøge under turen, er følgende:

 • Katakomberne i Kom El Shoqafa: Dette er et sæt underjordiske grave fra det 2. århundrede e.Kr. De blev opdaget ved et tilfælde i 1900, da et æsel faldt ned gennem et hul i jorden. Katakomberne indeholder 3 niveauer, der er hugget ind i klippen, og er dekoreret med græske og romerske motiver samt egyptiske elementer. De betragtes som et af middelalderens syv vidundere.
 • Bibliotheca Alexandrina: Det er et bibliotek og en kulturel institution i byen Alexandria i Egypten. Det blev indviet i 2002 og er bygget på samme sted som det antikke bibliotek i Alexandria, som var et af de største og vigtigste biblioteker i den antikke verden. Det moderne bibliotek rummer mere end 8 millioner bøger og har en stor samling af manuskripter, kort, fotografier og andre materialer.
 • Fort Qaitbey i Alexandria: Du kommer forbi denne fæstning, der ligger ved kysten i Alexandria, Egypten. Det blev bygget i det 15. århundrede af mamluk-sultanen Qaitbey for at beskytte byen mod flådeangreb.
 • Romersk amfiteater i Alexandria: Et amfiteater, der blev bygget i det 2. århundrede e.Kr. Det har en kapacitet på ca. 12.000 tilskuere og blev brugt til offentlige forestillinger og spil. Det er et af de få kendte romerske amfiteatre i Egypten.

Byen blev bygget i det 4. århundrede f.Kr. og blev opkaldt efter sin grundlægger, Alexander den Store , som i løbet af sine felttog grundlagde op mod 50 byer af dette navn. I løbet af de mere end 2.000 år, byen har eksisteret, har grækerne, romerne, araberne, tyrkerne og briterne boet i byen, hvilket afspejles i byens omfattende kulturelle og arkæologiske arv.

Et besøg fuld af monumenter, arkitektur og historie, ideelt for elskere af turisme og kultur.

Anmeldelser

4.9
· 385 Anmeldelser
 • F
  Fatna EL OUAGGADI
  5
  (0 Anmeldelser)
  Guide au top du top
 • F
  Federico Ferrari
  5
  (0 Anmeldelser)
  La guida era preparata e simpatica.
 • D
  David Cruz Corral
  5
  (0 Anmeldelser)
  Hola ...nos escogieron puntualmente ...2 chicos jovenes...conductor muy educado y al guía muy simpático y alegre...vamos mi Mujer y yo solos en el auto con ellos para Alejandria directamente desde hotel ...allí todo muy bien llevándonos a los destinos y enseñando la ciudad...comimos almuerza en restaurante encima del mar y ya devuelta para el hotel....todo perfecto...recomendamos....saludos .
 • e
  elida Maglioni Gauna
  5
  (0 Anmeldelser)
  muy bien, las explicaciones y la atención
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler