Arcachon Og Pilat Dune Privat Dagstur Fra Bordeaux

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 9 timer
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
2.901 kr 2.638 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev Arcachon-bugten og Pilat-klitten på denne private udflugt fra Bordeaux med en professionel guide og transport i et køretøj med aircondition. Du vil opleve naturens vidundere i et sandmiljø flankeret af en fyrreskov og havet.

I vil slentre gennem en landsby, der er kendt for at være et autentisk østersopdræt, og gå gennem de smukke traditionelle landsbyer i Arcachons historiske centrum i en oplevelse på ca. ni timer, som kun du og dine ledsagere deltager i.

  • Rejs til et naturligt biodiverse miljø med strande, østersbanker, fiskerbyer og idylliske villaer.
  • Oplev den imponerende Pilat-klit, den største sandklit i Europa, som er ca. 100 meter høj.
  • Slentre gennem de smukke gader og villaer i det historiske centrum af Arcachon

Hvad er inkluderet

  • Privat udflugt til Arcachon
  • Privat udflugt til Pilat-klitten
  • Transport i airconditioneret køretøj
  • Privat chauffør og guide

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Ved at tage denne private udflugt til Arcachon og Dune de Pilat fra Bordeaux vil du opleve en uforglemmelig rejse gennem en fransk bugt, der vibrerer i takt med årstidernes rytme.

I rejser i et komfortabelt køretøj med aircondition til et paradisisk landskab med strande, østershavne og charmerende landsbyer med en privat chauffør og guide, som vil oplyse jer om de lokale folks skikke.

Du vil besøge Rue du Port de L'arros, en farverig havn, hvor østers, en af de enkleste og mest lækre delikatesser i regionens gastronomi, traditionelt opdrættes. Du kan smage på østersene og ledsage dem med et glas hvidvin, men smagningen er ikke inkluderet.

I fortsætter jeres eventyr til Pilat-klitten, hvor et naturligt miljø af ørkensand, flankeret af en fyrreskov og havets dybder mødes på halvøen.

Du kan klatre op på toppen af den højeste klit i Europa, som er ca. 100 meter høj, og nyde en betagende panoramaudsigt over bugten, hvor du vil sætte pris på dens smukke naturlige biodiversitet.

Længere inde i landet i Arcachon har du mulighed for at gå med din private guide gennem byens historiske centrum, hvor steder som Ville d'Hiver og Parc Moro, der er overfyldt med smukke tidløse villaer, skiller sig ud.

Hvis du ønsker at spise frokost, smage snacks eller tage på en bådtur langs kysten, bedes du give os besked ved reservationen, så vil turteamet arrangere aktiviteterne for dig.

Yderligere info

Afbestillingsregler