La Vallèe Outlet Shopping Dagstur fra Paris

4.8
(91 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 6 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
225 kr 205 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

På denne tur kan du drage fordel af tilbuddene i La Vallée-butikken, der ligger en time fra Paris , takket være denne tur. Hvis du ønsker at finde de bedste priser i modehovedstaden, er dette den bedste mulighed.

Vælg denne tur, hvor du stiger på en bus for at undgå de ulemper, der er forbundet med offentlig transport. Den tager dig med til dette store marked under åben himmel, hvor du kan gå på opdagelse i hundrede butikker med store franske og internationale mærker.

 • Du vil kunne tage turen frem og tilbage i en luksusbus med aircondition.
 • Undgå besværet med offentlig transport med en busrejse
 • Du kan finde hundredvis af åbne butikker med luksusmærker som Givenchy, Versace og Jimmy Choo.

Hvad er inkluderet

 • Transport til og fra centrum af Paris
 • Luksusbus med aircondition

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Oplev alle de gode tilbud fra luksusmærker i denne forretning i La Vallée, der ligger tæt på Disneyland Paris. Du kan bruge en formiddag eller en eftermiddag på at kigge rundt i de mere end 100 luksusbutikker med franske og internationale mærker. Her kan du finde tidligere kollektioner til nedsatte priser. Og nu kan du klæde dig på som en parisier!

Efter ca. en times kørsel fra opsamlingsstedet i Paris ankommer du til denne forretning, hvor du vil fortabe dig i glamouren i de maleriske gader.

Du bliver transporteret til og fra forretningen i bus eller luksus minibus med aircondition. Det eneste, du skal bekymre dig om, er at finde ud af, hvor meget tøj du skal købe for at se, om det kan være i din kuffert til hjemrejsen.

Du vil kunne købe tøj til stærkt nedsatte priser. De vedligeholdes hele året og er for både mænd og kvinder. Ud over tøj kan du også købe tilbehør og endda sportstøj fra mærker som Armani, Tommy Hifiger, Versace, Jimmy Choo og Diane Von Furstenburg.

Efter at have tilbragt ca. fire timer i outlet-området stiger du om bord på bussen, der kører dig tilbage til centrum af Paris på den mest behagelige måde.

Anmeldelser

4.8
· 91 Anmeldelser
 • P
  Paula
  5
  (0 Anmeldelser)
  Selv om det er et indkøbscenter, er det ikke overfyldt, og du kan slentre rundt i fred og ro.
 • T
  Troye
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg havde ikke planlagt at besøge La Vallée under mit besøg i Paris, men jeg benyttede mig af en fri eftermiddag til at lave en mere afslappet aktivitet, som jeg nød i høj grad.
 • L
  Lau
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er en forretning, der virkelig er værd at tage imod for sine rabatter, jeg anbefaler at benytte lejligheden til at købe nogle produkter.
 • R
  Rob
  4
  (0 Anmeldelser)
  Vi ville udnytte al den tid vi havde til at se så mange butikker som muligt, og vi gik rundt så meget, at vi endte med at blive trætte af at besøge indkøbscentret.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler