Loire Slotte Dagstur med vinsmagning fra Paris

4.8
(118 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 12 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
1.910 kr 1.737 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Bliv forbløffet over de smukke facader og det luksuriøse interiør i renæssanceslottene på Loire-flodens bredder. På denne 1-dags udflugt kan du takket være en ekspertguide lære alt det, du skal vide for at kunne se de bedste slotte i landet. Du skal besøge 3 af dem, nemlig slottene Chenonceau, Chambord og Amboise .

Derudover vil du også afsætte tid til andre vigtige aktiviteter som f.eks. at besøge Leonardo da Vincis grav og hans bolig i de sidste 3 år af hans liv. Du vil afslutte oplevelsen med en smagning af 3 vine fra regionen. Da Loire ligger lidt langt fra Paris, ca. 3 timers kørsel, inkluderer denne tur alle ture i et køretøj med aircondition.

 • Besøg 3 af de mest berømte renæssanceslotte på Loire-flodens bredder: Chenonceau, Chambord og Amboise.
 • Du vil også besøge gravstedet for det store geni Leonardo da Vinci, som tilbragte de sidste år af sit liv i denne region.
 • Alle ture er inkluderet i et køretøj med aircondition.

Hvad er inkluderet

 • 1 dagsudflugt til Loire-slottene fra Paris
 • Turistguide
 • Alle rejser i køretøjer med aircondition
 • Smagning af 3 franske vine

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Frankrig er hjemsted for nogle af de mest imponerende renæssanceslotte, som du kan besøge på denne 1-dages tur fra Paris. Under hele turen vil du blive ledsaget af en rejseleder, som vil forklare alt om de 3 slotte, du vil besøge på turen: Chenonceau, Chambord og Amboise.

Men det er ikke kun slottene, for du vil også besøge Leonardo da Vincis grav og nyde 3 traditionelle vinsmagninger i området. Du vil især besøge området omkring Loire-floden, som ligger ca. 200 km fra Paris, og turen omfatter også alle ture i et køretøj med aircondition.

De slotte, du skal besøge, er Chenonceau, Chambord og Amboise, alle i renæssancestil.

Der er noget særligt ved hvert af disse slotte. Vi starter med Château de Chambord, som er det største slot i Loiredalen. Dens ydre design efterlader alle besøgende målløse med sin enorme størrelse. Du vil også have fri tid til at udforske slottet på egen hånd, når guiden er færdig. På den anden side er slottet Chenonceau kendt som "dameslottet". Dette kælenavn skyldes, at det blev bygget af magtfulde kvinder, hvis bidrag kan ses i de indvendige dekorationer. Endelig er der Château d'Amboise, et af de ældste slotte i Frankrig.

De interessante besøg slutter dog ikke her, da du også kan tage på en guidet rundvisning og besøge Leonardo da Vincis grav. I de sidste tre år af sit liv tjente dette geni den franske konge og boede i denne region, hvor han bidrog med sin store visdom til flere af Loire-slottene.

Anmeldelser

4.8
· 118 Anmeldelser
 • G
  Greg
  4
  (0 Anmeldelser)
  Nogle slotte tilbyder ikke selv oplysninger på engelsk, så det er vigtigt at hyre en guide som denne, der kan fortælle dig de mest relevante fakta.
 • C
  Carla
  5
  (0 Anmeldelser)
  Hvis dine børn kan lide slotte, er dette den ideelle tur for dem. De vil føle sig som i et eventyr, når de ser forskellige attraktioner, som alle er meget velbevarede.
 • J
  Juan Francisco
  4
  (0 Anmeldelser)
  Alt var meget organiseret og pænt. Du har helt sikkert brug for en hel dag til at besøge den, da der er flere steder.
 • G
  Gisella
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et besøg med en komplet pakke. Fremragende hele vejen rundt.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler