Paris Paradis Latin Cabaret billetter
Om denne aktivitet
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Oplev en magisk aften på Paradis Latin, den ældste kabaret i Paris, som ligger få skridt fra Notre-Dame og blev restaureret af Gustave Eiffel, mens han byggede sit berømte tårn. Nyd et blændende show, hvor den franske cancan er i centrum, ledsaget af en udsøgt middag tilberedt af den prestigefyldte kok Guy Savoy.
-
Den ældste og mest symbolske kabaret i Paris, designet af Gustave Eiffel.
-
Tre-retters gourmetmiddag og champagne med menuer skabt af kokken Guy Savoy.
-
Showet "L'Oiseau Paradis", en blanding af sensualitet, humor og teknologi.
Hvad er inkluderet
- Entré og show på Cabaret Paradis Latin
- Middag
Vælg dato og klokkeslæt
Hvad man kan forvente
Lad dig forføre af essensen af det mest bohemeagtige og elegante Paris med en uforglemmelig aften på Cabaret Paradis Latin, hvor historie, gastronomi og kunst mødes i en oplevelse, der er indbegrebet af den autentiske parisiske ånd.
Stedet, som oprindeligt blev bygget i 1803 og genopbygget i 1889 af Gustave Eiffel, kombinerer charmen fra Belle Époque med moderniteten i den nye revy, "L'Oiseau Paradis". Forestillingen er fuld af farver, poesi, humor og sensualitet og er en fejring af livet og glæden på fransk vis.
Under middagen kan du vælge mellem to menuer, der er omhyggeligt tilberedt af den berømte kok Guy Savoy: Gustave Eiffel Menu og Prestige Menu, der begge består af tre udsøgte retter og ledsages af en halv flaske Bordeaux-vin og en kvart flaske champagne.
Menuerne er vejledende og kan variere alt efter sæson, men garanterer altid friske produkter af højeste kvalitet. Her er et eksempel:
- Gustave Eiffel Menu (vejledende eksempel, kan variere alt efter sæson)
- Forretter (vælg én):
-
Presset kylling, selleri og foie gras af and
-
Marineret laks med forårsgrøntsager
-
Ceviche af havbrasme, ærteflødesuppe, lakserogn og sprøde nudler
-
- Hovedretter (vælg én):
-
Kulmule med sprød fennikel, fiskebouillon tilsat Earl Grey-te
-
Langtidsstegt kyllingesuppe med morkler, basmatiris og grønne aspargesspidser
-
Flerfarvede grøntsager, perfekt æg og parmesanost
-
- Desserter (du kan vælge én):
-
"Raspberry-Passion" dessert.
-
Chokolade "Cancan" dessert
-
- Drikkevarer inkluderet:
-
½ flaske Bordeaux-vin
-
¼ flaske champagne pr. person
-
- Forretter (vælg én):
- Prestige-menu (vejledende eksempel, kan variere alt efter sæson)
- Forretter (vælg en)
-
Blomst af foie gras "Paradis".
-
Krabbe og avocado i skaldyrsgelé med blæksprutteblæk-tuile
-
Cæsarsalat i "Paradise"-stil
-
- Hovedretter (vælg én):
-
Torskefilet confiteret med lime, muslingestuvning og flade bønner i karry.
-
Havtaske-medaljoner med safran-bourride-grøntsager
-
"Paradis Wellington" (mørbradbøf serveret medium rare)
-
- Desserter (du kan vælge én):
-
Dessert "Tenue Blanche" citrus og verbena
-
Kanondessert "Jordbær-Vanille
-
- Drikkevarer inkluderet:
-
½ flaske Bordeaux-vin
-
¼ flaske champagne pr. person
-
- Forretter (vælg en)