Dagstur til Wicklow og Glendalough fra Dublin

4.9
(781 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 8 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
438 kr 399 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Tag med på en 1-dags tur i en lille gruppe fra Dublin til Wicklow og Glendalough. Oplev det irske landskab, mens du udforsker Powerscourt Gardens og beundrer panoramaudsigten over Wicklow-bjergene. Besøg det gamle kloster Glendalough, et historisk sted omgivet af søer. Denne tur giver dig mulighed for at fordybe dig i Irlands naturlige skønhed, mens du lærer om landets historie og kultur.

  • Oplev Irlands ikoniske steder på en lille gruppetur med en ekspertguide.
  • Nyd synet af Irlands landskaber , når du kører ind i Wicklow Mountains.
  • Udforsk Powerscourt Gardens, der af National Geographic betragtes som en af de bedste haver i verden.

Hvad er inkluderet

  • Rundvisning for små grupper
  • Lokal guide
  • Transport
  • Afhentning og returnering til hotellet

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Lær Irlands naturskønne steder og monumenter at kende på en 1-dags tur fra Dublin til Wicklow og Glendalough. Du bliver kørt fra et mødested i Dublins centrum sammen med din guide. Først på dagen kører du ind i Wicklow-bjergene, hvor du vil blive mødt af et landskab med bølgende grønne bakker, dale og bugtende floder. Du vil også få en personlig behandling af din guide under oplevelsen, da dette er en tur i en lille gruppe.

Det første stop på turen er Powerscourt Gardens, som National Geographic har rangeret som den tredje smukkeste have i verden. Her kan du slentre gennem haverne og beundre hovedbygningens arkitektur. Du får mulighed for at få adgang til en reduceret pris ved at deltage i denne tur. Nyd roen og skønheden på dette sted, mens du lærer om dets historie og betydning i irsk kultur.

Efter besøget i Powerscourt går turen til det gamle kloster Glendalough, et historisk sted, der kan dateres tilbage til det 6. århundrede. Her får du mulighed for at udforske klosterruinerne og nyde lidt fritid i den omkringliggende dal med flere søer.

Turen inkluderer en ekspertguide , som vil give dig detaljerede oplysninger om hvert sted, du besøger. Du vil lære om Irlands historie, kultur og traditioner, mens du nyder landskabet omkring dig. Transport til og fra Dublin er inkluderet.

Afrejse og returrejse

Yderligere info

Afbestillingsregler