Valle Delle Ferriere Trekking Tur Fra Amalfi

4.6
(322 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 5 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
1.344 kr 1.222 kr
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Tag med på denne udflugt, hvor du vandrer gennem Valle delle Ferriere, der er berømt for sine naturlige landskaber og sin skønhed. Aktiviteten vil vare ca. 4 timer , hvor I vil gå en 6,4 km lang sti, der er opdelt i to ud- og hjemture på hver 3,2 km. Vandreturen er af middelhøj sværhedsgrad og uden nogen risiko.

Du vil blive ledsaget af en ekspertguide, takket være hvem du vil kunne lære om stedets historie og natur. Når du vandrer gennem dalen, får du mulighed for at betragte de smukke landskaber, der er fulde af vandfald, vandløb og frodig flora. En ideel aktivitet, hvis du kan lide naturen og vandreture.

 • Nyd en vandretur i Ferriere-dalen
 • Lær om områdets historie, flora og fauna af en ekspertguide.
 • Betragt skønheden i dalens landskaber, der er kendetegnet ved sine mange vandfald, vandløb og blomstrende natur.

Hvad er inkluderet

 • Udflugt til Ferrerie-dalen fra Amalfi
 • Ekspertguide

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

I denne aktivitet har du mulighed for at vandre i ca. 4 timer langs Valle delle Ferriere, et af Amalfi's naturlige vidundere. Sammen med en ekspertguide vil du lære om stedets historie, flora og fauna. Dette er en vandretur af middelhøj sværhedsgrad , da højdeforskellen både opad og nedad kun er 300 meter, og der er ingen større ekstra risici.

Valle delle Ferriere har sit navn fra middelalderens fortid, hvor dalen var hjemsted for smede, der smedede søm til fremstilling af skibe på Amalfi-værfterne. I dag er dalen et naturreservat, der er kendt for sine utallige vandløb, vandrestier, vandfald og historiske ruiner .

Dalen ligger midt i Scala-bjergene, ved sammenløbet af Amalfi og Salerno. Floden Caneto løber gennem dalen, og dens vand vand overrisler den lokale flora. Under vandreturen kan du også betragte dens fauna med arter som salamander og almindelig tudse, vandrefalken eller den plettede spætte , der er karakteristisk for sin flotte farvepragt.

Når aktiviteten er slut, vender du tilbage til det oprindelige udgangspunkt, da det er en rundtur .

Anmeldelser

4.6
· 322 Anmeldelser
 • L
  Leticia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Smuk og velorganiseret
 • M
  Marcelino
  5
  (0 Anmeldelser)
  Hvis du elsker naturen og eventyr, bør du helt sikkert tage på denne tur. Jeg havde aldrig vandret før, og det var ikke for trættende. Hvert minut, der gik, så jeg ekstraordinære landskaber.
 • R
  Rodney
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fantastisk vandretur. Jeg var af sted med min kone, og det er længe siden, at vi har haft sådan en oplevelse.
 • N
  Nick
  4
  (0 Anmeldelser)
  Turen var afslappet, vi tog de nødvendige pauser og havde en god tid. Guiden var fremragende med hele gruppen, vi klikkede super hurtigt sammen.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler