Rom Arkbasilikaen af Sankt Johannes i Lateran billetter

4.5
(2493 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
127 kr 116 kr
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Oplev en af Roms smukkeste og vigtigste katedraler med denne adgangsbillet til Lateranbasilikaen. Træd ind i denne pavelige katedral, og med en audioguide vil du lære om Laterans historie, mens du besøger Skatkammermuseet og den gamle klosterkirke. Under dit besøg på ca. to timer vil du opleve Roms katolske døbefont, den hellige trappe og det indre af Kapellet med det Allerhelligste, som huser gamle relikvier.

Se dette store monumentale kompleks og se de ekstraordinære lofter og gulve, der er dekoreret med mosaikker, imponerende søjler og monumentale statuer.

 • Se den ældste kirke i verden med denne indgang til ærkebasilikaen Sankt Johannes Lateran i Rom .
 • Fordyb dig i den religiøse historie og se enorme mosaikker med bibelske scener, marmorstatuer og renæssanceværker.
 • Rundvisning i det indre af denne ikoniske basilika med en audioguide og besøg den gamle Laterankloster.
 • Udforsk Skatkammermuseet, døbefonten, den hellige trappe og Sancta Sanctorum-kapellet i dit eget tempo.

Hvad er inkluderet

 • Indgangen til ærkebasilikaen San Giovanni Lateran i Rom.
 • Lydguide.
 • Adgang til Skatkammermuseet, Lateranklosteret og Basilikaens døbefont.
 • Adgang til den hellige trappe og Sancta Sanctorum-kapellet.

Vælg dato

Hvad man kan forvente

Få mest muligt ud af din ferie i den italienske hovedstad, og oplev den første kirke, der blev bygget i Rom, med denne indgang til Archbasilica of St John Lateran . Besøg dette hellige katolske sted, og oplev autentiske levn fra renæssancen til det gamle Rom og det faraoniske Egypten. Udforsk dette store monumentale kompleks i dit eget tempo, og besøg alle seværdighederne på ca. to timer med en informativ audioguide .

Før du besøger det indre, kan du beundre de imponerende statuer af Kristus og forskellige helgener, der er skulpteret på loftet i den imponerende neoklassiske facade. Træd ind i denne pavelige basilika og forundres over dens rige religiøse historie og upåklagelige renæssancearkitektur med marmorsøjler, gobeliner, malerier og fresker. Se monumentale statuer af de 12 apostle og se lofter og gulve dekoreret med enorme mosaikker samt renæssanceværker.

Under besøget vil du opleve Skatkammermuseet og bygningerne af det gamle kloster og døbefonten, to autentiske pavelige relikvier. Udforsk det indre af Lateranklosteret, og forundres over skønheden i denne historiske bygning, der er prydet med grave og materialer fra romerske og tidlige kristne udgravninger.

Gå ind i det katolske Lateran Baptisterium, der ligger ved siden af hovedbygningen, og se de smukke mosaikker af kunstnere som Borromini, Rainaldi og Sacchi, der har sat deres præg på denne basilika gennem deres fresker.

Fortsæt denne historiske rundvisning ved at besøge den hellige trappe. Ifølge den populære tro var disse marmortrapper de trapper, som Jesus gik op ad for sin retssag med Pontius Pilatus. Kravl de 28 trin op for at nå op til en tyk glasvæg på toppen. Øverst på trappen kan du se ind i Det Allerhelligste, pavernes private kapel og et af de helligste steder i verden.

Anmeldelser

4.5
· 2493 Anmeldelser
 • M
  Mauricio
  4
  (0 Anmeldelser)
  Smukt sted, og det er absolut værd at betale for audioguiden, da der er meget at lære.
 • H
  Henrick
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg havde været i Rom før, men havde aldrig været her, og slet ikke kendt til hele historien bag det. Det er meget interessant.
 • B
  Brenda
  5
  (0 Anmeldelser)
  Denne billet tager højde for flere adgange og sparer dig for en masse tid og bekymringer! Min eneste anbefaling er at tjekke køreplanerne på forhånd.
 • L
  Leonardo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Smuk basilika, og audioguiden var fantastisk. Jeg tog af sted med min kæreste og hendes mor, og vi havde en fantastisk tid.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler