Venedig La Fenice teater billetter

4.5
(9627 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Spring over køen - Vent ikke i kø ved indgangen

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
132 kr 120 kr
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Med denne billet til La Fenice-teatret i Venedig kan du udforske det indre af et af de mest berømte operahuse. Denne aktivitet giver dig direkte adgang uden at skulle stå i kø. Der er også en audioguide inkluderet, så du kan lære mere om det sted, hvor kunstnere som Verdi og Rossini opførte deres værker.

Under dit besøg i teatret vil du kunne besøge den centrale sal, den store sal, den kongelige loge og de apollinske rum. Du vil få mulighed for at se den permanente udstilling om Maria Callas, operasangerinden, som gav vigtige forestillinger fra 1947 til 1954 i dette venetianske teater.

 • Nyd et besøg på La Fenice-teatret, Italiens førende operahus, med denne billet.
 • Oplevelsen omfatter adgang uden kø og en audioguide, som giver dig interessante fakta om stedet, hvor berømtheder som Giuseppe Verdi opførte deres værker.
 • Besøg den centrale sal, den kongelige loge, de apollinske værelser og endda den permanente udstilling om Maria Callas, den mest fremtrædende operasangerinde i det 20. århundrede.

Hvad er inkluderet

 • Billet til Teatro la Fenice i Venedig
 • Direkte og køfri adgang
 • Lydguide

Vælg dato

Hvad man kan forvente

Dette besøg på La Fenice-teatret i Venedig er det perfekte program for alle, der elsker italiensk opera og musik. Inde i teatret kan du få en grundig rundvisning i faciliteterne og besøge den centrale sal, den store sal, den kongelige loge og de apollinske rum. Du vil også se udstillingen om den ikoniske operasangerinde Maria Callas.

Med denne billet får du hurtig og køfri adgang til denne ikoniske bygning. Du vil også få en audioguide , der forklarer teatrets historie, og hvordan store kunstnere som Verdi og Rossini opførte deres værker her.

Denne musikalske bygning, der er dedikeret til opera og italiensk teater, blev indviet i 1792 og har været udsat for to brande. I 1844 begyndte samarbejdet med Giuseppe Verdi i teatret. Hans værker som Attila, Rigoletto, La Traviata og Simon Bocanegra blev uropført her. Kunstnere som Gioachino Rossini, Vincenzo Bellini og Gaetano Donizetti opførte også deres musikstykker her.

Indenfor finder du luksuriøse lænestole i rødt fløjl, spejle og lysekroner samt vægge og lofter dekoreret i klassisk barokstil. Et af de mest imponerende hjørner er den kongelige loge, som er fuld af spejle og giver en privilegeret udsigt over scenen og resten af lovene.

Den permanente udstilling af Maria Callas er også til stede i teatret og er et af dets højdepunkter. Callas, der er af græsk afstamning, blev betragtet som den mest fremtrædende sopran i det 20. århundrede, og hendes værker som La Divina, Tristan og Isolde og Walkiria blev opført her.

Anmeldelser

4.5
· 9627 Anmeldelser
 • L
  Lydie
  5
  (0 Anmeldelser)
  Smuk oplevelse, teatret er fantastisk. Jeg var der med min bedstemor, og vi blev helt målløse!
 • M
  Magaly
  4
  (0 Anmeldelser)
  Fremragende alternativ i Venedig for at gøre noget ud over det sædvanlige! Venedig selv er en meget rolig by, så det er perfekt at finde denne type aktivitet. Hvis du vil have det endnu bedre, kan du finde ud af, hvornår der er en prøve eller koncert.
 • E
  Emmanuel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Dette er et roligt og roligt besøg. Vi tog os tid til at værdsætte hver eneste detalje omkring os.
 • F
  Fernando
  5
  (0 Anmeldelser)
  Alt var perfekt, og personalet tog sig godt af os fra det øjeblik, vi ankom.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler