Venedig Mad Tur

4.3
(1327 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 timer 30 minutter
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
845 kr 769 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Denne aktivitet består af en gastronomisk rundvisning i Venedig, hvor du vil smage forskellige typer vin, tapas og lokale søde sager. På denne lækre tur kan du nyde en tur i gondol langs Canal Grande, hvor du passerer Rialtobroen. Turen foregår i små grupper på ca. 12 personer for at optimere oplevelsen, eller du kan også vælge en privat tur.

I ca. 2,5 timer vil du smage vine og retter sammen med andre elskere af det italienske køkken. En lokal guide vil give dig kulinariske anbefalinger og interessante fakta om Venedigs historie, som blev grundlagt for 1600 år siden.

 • Smag vine, tapas og regionale søde sager sammen med andre venetianske madelskere.
 • Oplev Venedigs magi og charme, herunder en tur i gondol langs Canal Grande, hvor du kan se Ponte Rialto.
 • Du vil blive ledsaget af en lokal guide, som vil give dig gastronomiske forslag og relevant information om denne by i det nordøstlige Italien.
 • Nyd oplevelsen i små grupper på omkring 12 personer.

Hvad er inkluderet

 • Smagning af lokale vine, tapas og desserter
 • Lokal guide
 • Gondoltur på Canal Grande

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Den venetianske mad lever op til det italienske køkkens ry. Denne ca. 2,5 timers rundvisning består af en smagning af lokale produkter, herunder forskellige vine, søde og salte retter fra Venedig. Du vil også nyde en tur på Canal Grande, som du vil sejle i en traditionel traghetto-gondol .

I selskab med en lokal guide vil du smage Venedigs autentiske gastronomi og opleve de vidundere, som byen har at byde på. Du vil kunne dele denne oplevelse, som vil foregå i små grupper på ca. 12 personer, med andre elskere af det venetianske køkken, så opmærksomheden vil være mere personlig. Hvis du foretrækker at gøre det sammen med din familie eller venner med en privat guide, kan du også vælge denne mulighed, når du booker.

Det venetianske køkken er populært over hele verden, og de lokale kender det. Du vil smage forskellige typer vin, desserter og tapas som f.eks. cicchetti. Cicchetti er små portioner af regionale specialiteter og svarer til det spanske begreb "tapas". Den lokale guide vil rådgive dig om steder og andre retter, du skal prøve.

Du vil få mulighed for at tage en tur i gondol langs Canal Grande forbi den ikoniske Ponte Rialto, mens den lokale guide fortæller dig om det smukke Venedigs historie. Traghettoerne er særlige gondoler, der sejler på Canal Grande, en aktivitet, der fuldender denne lækre gastronomiske rute på bedste vis.

Denne by byder på en helt unik magi. Gastronomien og atmosfæren udstråler en charme, der gør Venedig til et perfekt sted for en romantisk plan med din partner eller en original oplevelse med din familie.

Anmeldelser

4.3
· 1327 Anmeldelser
 • E
  Elisabet Steffensen
  4
  (0 Anmeldelser)
 • V
  Valentina Garrido marquez
  3
  (0 Anmeldelser)
  Demasiado caro para lo que es .Además Ponía que el tour se hablaba en inglés y veneciano, y solamente lo hablo en inglés
 • G
  Gary
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fremragende oplevelse.
 • J
  Janet
  4
  (0 Anmeldelser)
  En okay oplevelse. Den lokale vin er ikke noget, der fascinerer mig, men den var ret god. Anbefales, hvis man er i Venedig og er interesseret i at indtage noget lokal mad.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler