Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Wieliczka Saltminen Dagstur fra Krakow

4.3
(6721 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Varighed: 4 timer
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Bekræftelse er øjeblikkelig
GRATIS afbestilling
Fra
397 kr. 361 kr.
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reserver den uden risiko!

Oversigt

Nyd denne tur for grupper på ca. 35 personer med transport til og fra dit hotel i Krakow og et besøg i Wieliczka saltminen. Oplev en 800 år gammel underjordisk verden med en ekspertguide på denne 4 timers guidede tur. Du vil gå gennem 20 underjordiske kamre, der er mere end 3 kilometer lange og 135 meter under jorden. Spar tid uden at skulle stå i kø i Wieliczka Saltmine!

 • Nyd en oplevelse med transport i minibus med aircondition fra Krakow til Wieliczka Saltmine .
 • Dyk ned i saltminens historie med en professionel lokal guide på en rundvisning på ca. 4 timer.
 • Denne aktivitet for grupper på ca. 35 personer omfatter afhentning og aflevering på dit hotel i Krakow.

Hvad er inkluderet

 • Transport til og fra dit hotel i Krakow.
 • Køretøj med aircondition.
 • Moderne varevogn med aircondition.
 • Indgangen til Wieliczka-saltminen.

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Nyd en organiseret transport for grupper på ca. 35 personer i en minibus med aircondition fra dit hotel i Krakow til Wieliczka saltminerne. På denne ca. 4-timers guidede tur vil du tage på en spændende rejse ind i dybet gennem kamre, korridorer, saltkapeller og søer.

På denne 3 kilometer lange tur, 135 meter under jorden, vil en lokal guide føre dig gennem den historiske underjordiske by med dens mange vidunderlige historier og legender.

Mere end 300 kilometer lange gallerier, fantastiske underjordiske søer og hundredvis af rum dekoreret med skulpturer gør Wieliczka-saltminerne til et af de mest besøgte steder i Polen. Dette monument, der har været på verdensarvslisten siden 1978, er det eneste anlæg i verden, der har været i drift siden middelalderen.

Du vil se smukke kamre, hvoraf en del er kapeller, og et af dem har den hellige Kinga, en af de mest populære helgener i landet, som skytshelgen. Kingas kapel er en af de største attraktioner i hele minen. Det er en gigantisk kirke på omkring 1.000 kvadratmeter, bygget af tusindvis af tons malm og med en kæmpe statue af Johannes Paul II, der er oplyst af store lysekroner, der hænger fra loftet.

Anmeldelser

4.3
· 6721 Anmeldelser
 • B
  Bernardo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et besøg, hvor man ikke kan være ligeglad. Det var en oplevelse som ingen anden, jeg er meget glad for at jeg valgte denne tur som afslutning på min ferie, jeg forlader landet med en god smag i munden. Jeg kan varmt anbefale den til alle.
 • E
  Enrique
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det var en fantastisk oplevelse, og sandheden er, at jeg havde forventet meget mindre af turen, men den endte med at overraske mig meget. Jeg synes dog, at det ville have været en god idé, hvis organisationen havde inkluderet en snack på turen.
 • N
  Nathan
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et smukt sted at besøge og lære om historierne. Vi havde en fremragende og meget professionel guide, som fortalte os mange legender om stedet.
 • V
  Victoria
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er et imponerende sted at se personligt, og det er en perfekt udflugt med familien. Jeg havde en meget god oplevelse på denne tur, som jeg vil gentage i fremtiden.
 • Se mere

  Afrejse og Returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler