Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Auschwitz og Wieliczka Saltminen Dagstur fra Krakow

4.3
(2711 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres
Varighed: 11 timer
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
865 kr. 787 kr.
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev en del af det 20. århundredes tragiske historie i Europa på denne dagstur fra Krakow til Auschwitz for at besøge museet og mindes en af de største koncentrationslejre for jøder under nazitiden. Du fortsætter til Wieliczka saltminen, et underjordisk kompleks, der er blevet erklæret for UNESCO's verdensarvsliste.

Der er tale om en guidet tur på ca. 11 timer, som omfatter adgangsbilletter til Auschwitz-Birkenau State Museum, der ligger ca. 50 km fra Kraków, og Wieliczka Saltmine, der ligger blot 16 km fra den polske by. Transporten foregår i en minibus med aircondition på en tur, hvor der er plads til ca. 30 rejsende. Derudover er der inkluderet afhentning og aflevering fra dit hotel i Krakow.

 • Dette er en tur fra Krakow til Auschwitz-Birkenau State Museum, som omfatter den mest berømte koncentrationslejr i nutidens historie, samt Wieliczka Saltminerne, et imponerende underjordisk kompleks.
 • Udnyt den professionelle guide, der ledsager dig under oplevelsen, og lær om begge steder og deres historie.
 • Med denne booking får du adgangsbilletter til begge steder inkluderet i en aktivitet, der varer ca. 11 timer.
 • Nyd komforten ved denne aktivitet takket være den inkluderede tur/retur-transport fra Krakow i en minibus med aircondition for grupper på højst 30 personer.

Hvad er inkluderet

 • Billetter til Auschwitz-Birkenau State Museum
 • Indgangen til Wieliczka saltminer
 • Professionel guide
 • Transport fra Krakow og retur

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Med denne aktivitet vil du lære om den tragiske historie fra det 20. århundredes nazistiske Europa ved at besøge Auschwitz-Birkenau State Museum, hvor Europas største koncentrationslejr ligger. Med afgang fra Krakow i minibus har du mulighed for at tage til Auschwitz og derefter til Wieliczka Saltmine. Du vil afslutte den guidede tur i dette underjordiske kompleks, der er på Unesco's verdensarvsliste.

Med en professionel guide vil du udforske og lære om disse to steder, der tiltrækker så mange besøgende til Polen. Turen, som er for grupper på ca. 30 personer, omfatter entrébilletter til begge steder samt transport i minibus til og fra Krakow. En luksusrejse, der varer ca. 11 timer.

Fra Krakow kører du ca. 50 km til Auschwitz, hvor du vil se den korte dokumentarfilm "Befrielsen af Auschwitz", inden du ankommer til Auschwitz-Birkenau State Museum. Her vil du få en guidet rundvisning på stedet for at få førstehåndsinformation om et af de mest makabre kapitler i Europas historie. Du vil se krematorierne, den såkaldte Dødsmur, Birkenau-lejren og en udstilling om de tidligere barakker, hvor fangerne boede .

Den polske regering har bevaret dette sted som et forskningscenter og også som en hyldest til de mere end en million mennesker, der døde der, hvoraf mere end 90 % var jøder, under Anden Verdenskrig og Holocaust.

Under et besøg i dette kompleks, hvor du skal medbringe legitimation , opfordres besøgende til at opføre sig respektfuldt. Og det er generelt tilladt at fotografere, med få undtagelser.

Du vil også besøge Wieliczka Saltmine, som ligger ca. 64 km fra Auschwitz. Det er et underjordisk kompleks, hvor du har mulighed for at se de saltskårne kamre, statuer og kapeller, som de tidligere minearbejdere har gravet.

For at komme ned til minerne skal du gå ca. 600 trin ned, så det er tilrådeligt at have en gennemsnitlig fysisk form. Hvis du vil fotografere, skal du desuden have et særskilt pas, hvis du vil tage billeder.

Anmeldelser

4.3
· 2711 Anmeldelser
 • C
  Carlota
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg synes ikke, at rundvisningen skal vise gaskamrene, fordi der er mennesker, der er meget følsomme, og det kan påvirke dem. Guiden, der ledsagede os, var meget vidende om emnet.
 • H
  Henry
  5
  (0 Anmeldelser)
  Begge steder har en masse historie at fortælle, og jeg var glad for at kunne tage på denne rundvisning, så jeg kunne tage hjem med meget mere viden.
 • K
  Knut
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget god service fra personalet på begge steder.
 • F
  Felipe
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fremragende rundvisning og en masse læring.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler