La Pedrera Billetter og ture

Hvis du gerne vil lære indvoldene i den emblematiske bygning La Pedrera at kende, er her de bedste muligheder for dig

Alex Grande

Alex Grande

9 minutters læst

La Pedrera Billetter og ture

Taget på La Pedrera | ©Miguel Mendez

La Pedrera er det navn, som Casa Milà er kendt under i folkemunde, en bygning, hvor Gaudí demonstrerer sin uudtømmelige kreativitet ved at lade sig inspirere af naturens former. Casa Milà er et visuelt spektakel, både indvendigt og udvendigt.

Billetter og besøg i La Pedrera

Facaden på La Pedrera| ©Florencia Potter
Facaden på La Pedrera| ©Florencia Potter

Da det supplerer Gaudís andre værker, er et besøg i Casa Milà et must, hvis du er vild med den catalanske arkitekts kreationer: Læs videre, og jeg vil fortælle dig alt, hvad du behøver at vide for at nyde det som en lokal.

Billetter med audioguide til La Pedrera (spring køen over)

La Pedreras indre gårdhave| ©Carolina Boyadjian
La Pedreras indre gårdhave| ©Carolina Boyadjian

Med denne billet til La Pedrera kan du springe køen ved billetkontoret over og udforske hele Casa Milà ledsaget af en audioguide, der fortæller dig alle detaljerne om hvert hjørne af bygningen.

La Pedrera giver dig et glimt af en borgerlig bolig fra århundredeskiftet med elegant dekorerede korridorer, vægmalerier og mosaikker i Gaudís repræsentative stil. Du kan endda udforske en af lejlighederne, der er indrettet som et typisk hjem for datidens velhavende familier.

Du kan klatre op på bygningens øverste etage, og ud over at beundre de imponerende spiralformede skorstene, kan du udforske Espai Gaudí, et museum, hvor du kan dykke ned i arkitektens sind og se planerne og modellerne af hans mest ikoniske værker. Efter den audioguidede tur, som varer omkring halvanden time, kan du fortsætte med at udforske bygningen på egen hånd.

 • Varighed: 1 time og 30 minutter
 • Anbefales: Hvis du vil besøge La Pedrera på egen hånd, men stadig have en fortælling, der giver dig en kontekst for det, du ser.

Book dine billetter til La Pedrera

Billetter til La Pedrera og besøg på terrassen om natten

La Pedrera-terrasse om natten| ©SBA73
La Pedrera-terrasse om natten| ©SBA73

Natoplevelsen på La Ped rera er perfekt til et alternativt besøg i denne emblematiske bygning, hvor du får mulighed for at se den som ved et almindeligt besøg, men med et lysshow og projektioner på taget, der forvandler skorstenenes former til surrealistiske objekter.

En anden fordel ved denne mulighed er den smukke udsigt over Barcelona oplyst om natten, og det er virkelig en god idé, hvis du besøger byen om sommeren og ønsker at gemme dagens varme til dit besøg på La Pedrera. I slutningen af turen får du serveret et glas cava, så du kan nyde udsigten og bygningens indre gårdhave lidt ekstra.

 • Varighed: 1 time og 30 minutter
 • Anbefales: Hvis du kommer til Barcelona om sommeren, eller hvis du allerede har besøgt La Pedrera ved en anden lejlighed og gerne vil udforske den på en anden måde.

Book dine natbilletter til La Pedrera

La Pedrera-tur (Early Bird)

Detalje af La Pedrera| ©-ted
Detalje af La Pedrera| ©-ted

Ligesom de andre ture er dette en halvanden times tur til La Pedrera med den særlige fordel, at du kan se bygningen som det første om morgenen (kl. 8.00), før resten af turisterne kommer ind. Desuden er gruppen til denne tur lille, hvilket betyder, at der højst vil være 15 andre mennesker, der besøger La Pedrera sammen med dig og din guide.

Du vil se bygningens korridorer, rekonstruktionen af boligen, den indre gårdhave og Espai Gaudí, La Pedreras museum dedikeret til den catalanske arkitekts geni. Efter besøget kan du gå på Café de la Pedrera og få en kop kaffe eller en drink, som er inkluderet i turen.

 • Varighed: 1 time og 30 minutter
 • Anbefales: Hvis du står tidligt op, og det er værd at undgå andre grupper af turister under dit besøg på La Pedrera.

Book dine billetter til La Pedrera

Rundvisning i La Pedrera og Casa Batlló

Casa Batlló| ©Ruggiero Calabrese
Casa Batlló| ©Ruggiero Calabrese

Kombinationen af to af Barcelonas vigtigste bygninger i ét besøg gør denne halvdagstur til en meget interessant oplevelse.

Ud over den fulde rundvisning i La Pedrera, hvor du besøger boligerne, korridorerne, taget og gårdspladsen samt museet dedikeret til Gaudí, vil du opdage et andet af hans emblematiske værker, Casa Batlló, som ligger i det, der er kendt som "the Block of Discord ", hvor du kan finde bygninger af andre modernistiske kunstnere som Casa Amatller af Josep Puig i Cadafalch eller Casa Lleó Morera, et værk af Lluís Domènech i Montaner.

Casa Batlló adskiller sig fra La Pedrera ved, at det ikke er en bygning tegnet og bygget af Gaudí, men en ombygning af en eksisterende bygning, hvor arkitekten tilføjede facaden, ændrede den indre gårdhave og skabte en tagterrasse i sin egen særlige stil. Fordelen ved denne tur er, at du ikke behøver at stå i kø ved nogen af indgangene.

Det er værd at kombinere et besøg i Casa Batlló og La Pedrera i en enkelt tur for at opdage Gaudís arkitektur i dybden, og hvordan den blev synonym med Barcelonas æstetik.

 • Varighed: 3 timer og 30 minutter
 • Anbefales: Hvis du allerede har været i Barcelona, eller hvis du skal være i byen i mere end en uge.

Komplet rundtur i Barcelona: Sagrada Familia, Park Güell og La Pedrera

Sagrada Familia| ©Jonas Denil
Sagrada Familia| ©Jonas Denil

Denne komplette rundtur i Barcelona med besøg i Sagrada Familia, Park Güell og La Pedrera kombinerer de mest fremragende seværdigheder i Barcelona og kan være meget værd at gøre disse tre besøg i selskab med en specialiseret guide og dedikere resten af din rejse til at udforske byen på egen hånd.

Du vil ud over Sagrada Familia, Park Güell og La Pedrera besøge de vigtigste områder i byen såsom det gotiske kvarter eller basilikaen Santa Maria del Mar.

 • Varighed: 8 timer
 • Anbefales: Hvis du vil besøge det vigtigste i Barcelona i selskab med en guide med billetter til de vigtigste attraktioner inkluderet.

Hvad du kommer til at se

 • Det gotiske kvarter
 • Barcelonas katedral
 • San Jaume-pladsen
 • Basilikaen Santa Maria del Mar
 • Parc de Montjuïc
 • Basilikaen Sagrada Familia
 • Park Güell
 • La Pedrera

Alex's Traveller Tip

Natoplevelsen på La Pedrera er unik og har fordele som at undgå turistmængderne og varmen om dagen.

Om billetter til La Pedrera

La Pedrera| ©-ted
La Pedrera| ©-ted

La Pedrera er Gaudís hovedværk efter Sagrada Familia, og derfor er det en meget populær attraktion for både turister og kunstkendere. Det resulterer i lange køer ved billetkontoret, så som det ofte er tilfældet, er det bedst at købe sine billetter til La Pedrera på forhånd. Billetterne er også 3 € dyrere ved billetkontoret.

Alligevel anbefaler jeg, at du tjekker vejrudsigten for dagen for dit besøg, da taget på La Pedrera er lukket på regnvejrsdage. Derfor er det bedst at købe dine billetter mindst fem dage i forvejen. Indgangen til La Pedrera har et fast tidspunkt, så sørg for at planlægge din besøgsdag i god tid, så du er ved bygningen på det tidspunkt, hvor du har købt din billet.

Hvis du også planlægger at besøge Casa Batlló, vil jeg anbefale, at du køber dine billetter eller booker din tur til efter dit besøg i La Pedrera, da de ligger meget tæt på hinanden, ca. fem minutters gang væk.

Planlæg dit besøg i La Pedrera

Udsigt over gårdspladsen fra tagterrassen| ©Feliciano Guimarães
Udsigt over gårdspladsen fra tagterrassen| ©Feliciano Guimarães

Sådan kommer du til La Pedrera

La Pedrera ligger på Passeig de Gràcia, 92 i Eixample-distriktet, hvor der er en række turistattraktioner i form af modernistiske bygninger. Som jeg allerede har nævnt, ligger La Pedrera i det, der kaldes Block of Discord, fordi den "konkurrerer" med andre bygninger af kendte catalanske arkitekter i samme blok.

Det nærmeste metrostop er Diagonal (linje 3 og 5). Du kan også stå af ved Passeig de Gràcia med RENFE-toget og med busserne 7, 16, 17, 22, 24 og V17.

Åbningsdage og -tider for La Pedrera

La Pedrera er åben hver dag året rundt, bortset fra en uge om året, hvor den er lukket på grund af vedligeholdelse, som regel på tidspunkter af året, hvor der er færre turister. Afhængigt af årstiden har La Pedrera forskellige åbningstider, som er gode at kende, så man bedre kan planlægge sit besøg:

 • Mellem 1. marts og 4. november: fra 9:00 til 20:30 (natbesøg fra 21:00 til 23:00).
 • Mellem 5. november og 28. februar: 9:00 til 18:30 (aftenbesøg fra 19:00 til 21:00)
 • Mellem 26. december og 3. januar: fra 9:00 til 20:30 (aftenbesøg fra 21:00 til 23:00)

Varighed af besøget på La Pedrera

For et komplet besøg på La Pedrera anbefaler jeg, at du afsætter mindst halvanden time. Hvis det er en dejlig dag, er det også en god idé at blive lidt længere på taget, så to timer burde være nok.

Bedste tidspunkt på dagen at besøge La Pedrera

Min anbefaling er at tage af sted tidligt om morgenen, mellem kl. 9 og 10 er der få besøgende, og du vil kunne nyde turen meget mere. En anden mulighed er kl. 16.00 om eftermiddagen, da du har et vindue på et par timer indtil kl. 18.00, hvor de fleste turister tager til La Pedrera.

En anden mulighed er at tage på natbesøg, hvilket som bekendt har mange fordele, f.eks. at man undgår varmen om dagen og undgår de mange besøgende. Hvis du er heldig, kan du endda nyde levende jazzmusik på taget, hvilket sker nogle aftener i løbet af året.

9. Praktiske oplysninger om at besøge La Pedrera

Taget af La Pedrera| ©Chris
Taget af La Pedrera| ©Chris

Det er næsten nødvendigt at have behagelige sko på, når man besøger La Pedrera: Der er mange tra pper, og man har ikke lyst til at komme op på taget med ømme fødder og gå glip af det vidunderlige sceneri.

Der er dog en elevator til taget, hvis man af en eller anden grund ikke kan gå på trapper. Min anbefaling er, at hvis der ikke er kø til elevatoren på tidspunktet for dit besøg, så tag den op til taget og tag din tur i La Pedrera ned til stueetagen.

Selvom der kan være flere turister, begynder lyset at ændre sig med solnedgangen efter kl. 17.30, og billederne af taget vil se meget smukkere ud. Hvis du er på jagt efter det perfekte øjeblik at fange med dit kamera, skal du besøge La Pedrera fra det tidspunkt.

10. Hvor kan man spise i nærheden af La Pedrera

Terrassecaféer og restauranter i Barcelona| ©David Baron
Terrassecaféer og restauranter i Barcelona| ©David Baron

Nogle ture til La Pedrera inkluderer en kop kaffe på El Cafè de la Pedrera, som ligger meget tæt på den ikoniske bygning, men som ikke er det bedste valg til frokost. Her er et par anbefalinger:

 • El Principal de l'Eixample, en restaurant med en indre gårdhave, som man kan forelske sig i, og et markedskøkken med typisk catalanske retter med et moderne twist. Det er ikke billigt, men jeg ville ikke betænke mig på at betale en formue på en restaurant for turister i stedet for at betale den samme pris, men spise på El Principal.

 • La Pepita, et sted med tapas og sandwich, men meget velanrettet og gennemarbejdet, perfekt hvis du ikke vil bruge så mange penge på et måltid med bestik og foretrækker at nippe og fortsætte med at udforske Barcelona.

11. Andre besøg, der kan interessere dig

Park Güell| ©Denise Jones
Park Güell| ©Denise Jones

Ud over La Pedrera vil du måske også besøge Casa Batlló, som du kan læse de bedste tips til og finde billetter til den bedste pris i min guide til de bedste steder at besøge i Barcelona. Casa Batlló Billetter og ture. Sagrada Familia er et must-see, når man besøger Barcelona, og for at hjælpe dig med at organisere dit besøg har jeg skrevet denne guide til Sagrada Familia. Sagrada Familia - Spring køen over billetter med tips og tricks til at besøge den som en lokal.

Park Güell er et andet sted, du ikke vil gå glip af, så tjek min guide til, hvordan du får de bedste billetter til Sagrada Familia. Park Güell Billetter og ture og find ud af, hvordan du får de bedste billetter og alt, hvad du skal vide, før du tager afsted.

Hvis du elsker fodbold, og endnu mere hvis du er Barça-fan, så læs min guide til Spotify Camp Nou Experience billetter hvor jeg giver dig alle tips til, hvordan du får de bedste billetter og besøger FC Barcelonas stadion og museum. Og hvis du er mere til at besøge kunstmuseer, er her en guide fra Museer Billetter der hjælper dig med at vælge det, du bedst kan lide, og få dine billetter til den bedste pris.