Malaga Flamenco Show I Tablao Alegria

4.3
(528 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
228 kr 208 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev den andalusiske kunsts følelsesladede energi ved at nyde dette flamenco-show på Tablao Alegria i Malaga. Dette kulturelle og gastronomiske sted ligger på den travle Paseo del Muelle Uno og byder på uforglemmelige flamencoforestillinger i regionen.

I stedets intimitet vil du opleve live-manifestationer af rytmer som bulerías, soleás og fandangos med sang, guitar og traditionelle danse. Du kan også prøve en typisk mad fra Malaga og nyde dine yndlingsdrinks i restauranten (middag og drikkevarer er ikke inkluderet).

 • Nyd et autentisk live andalusisk flamenco-show på Paseo del Muelle Uno i Malaga.
 • Oplev en række forskellige rytmer som bulerías, fandangos, alegrías og soleás.
 • Oplev en intim oplevelse med sang, dans og klassisk spansk guitar.

Hvad er inkluderet

 • Flamenco-show på Tablao Alegria i Malaga
 • Middag og drikkevarer

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Oplev dette flamenco-show på Tablao Alegria i Malaga, og mærk energien og spændingen ved denne andalusiske kunstform på en traditionel restaurant i hjertet af Paseo del Muelle Uno, det ideelle sted at slappe af og nyde byen.

Du vil opleve en live flamencoforestilling med sang, klassisk spansk guitar og den karakteristiske dans, der kommer til udtryk i en række forskellige rytmer, der i fagsproget kaldes "palos".

Du vil sætte pris på rytmiske udtryk som bulerías, fandangos, soleás og alegrías, blandt mange andre, som du vil få mulighed for at opleve i løbet af denne ca. en time lange aften.

Du vil opdage, hvorfor dette er en af de mest intense, intime og følelsesladede kunstarter i Andalusien, da Malaga, Costa del Sols hovedstad, er en af de vigtigste destinationer i dens kulturelle manifestation i historien.

Når du er inde på Tablao Alegria, kan du, hvis du ønsker det, få en drink eller en lækker typisk middag med en varieret menu, der omfatter veganske valgmuligheder for enhver smag (mad og drikkevarer er ikke inkluderet).

Hver uge skifter kunstnerne i dette flamenco-show. Hvis du ønsker at gentage oplevelsen, vil du se nye sangere, musikere og dansere ved hvert besøg.

Anmeldelser

4.3
· 528 Anmeldelser
 • M
  Mariana
  5
  (0 Anmeldelser)
  Min mand og jeg tog hen for at se showet, og det var fantastisk. De optrædende, lige fra danserne til guitaristen og sangerne, har en utrolig god kemi.
 • S
  Sienna
  4
  (0 Anmeldelser)
  Ikke kun flamencoen, men også maden er 10/10
 • I
  Isabel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Eksplosive og kraftfulde optrædener af musikere, sangere og dansere. Følelsesladede melodier og bevægelser. En fantastisk måde at give energi til din aften
 • G
  Gabe
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er et fantastisk show at se, hvis du er i området. De havde en række tapas muligheder samt et stort udvalg af vine og selvfølgelig var deres sangria også meget god.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler