Tenerife Tuk Tuk Tour

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 1 time
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
198 kr 180 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Nyd denne tuk tuk-tur til en gård og bananplantage på Tenerife. Med mulighed for at gøre det i en gruppe eller privat for dig og din ledsager vil du lære at kende en gård på De Kanariske Øer, et område, der er næsten 100 % selvforsynende.

Under denne aktivitet, som varer ca. en time, vil du have tuk tuk'en til rådighed, et trehjulet køretøj, som vil køre dig rundt på aktivitetsstederne. En lokal guide vil hjælpe dig med at udforske plantagen ogCaldera del Ray, der ligger i Costa Adeje. Du vil afslutte denne oplevelse med en smagsprøve på lokale milkshakes.

  • Nyd denne oplevelse i en tuk tuk, som vil køre dig rundt til de steder, hvor turen finder sted, og udforske en typisk kanarisk gård.
  • Udforsk gården og Costa Adeje med en lokal guide i ca. en time for at vise dig, hvordan det er at leve som selvforsyner i denne spanske region.
  • Udnyt muligheden for en privat rundvisning for dig og din ledsager for at få mest muligt ud af oplevelsen.
  • Smag lokale milkshakes efter at have besøgt bananplantagen og gården for at lære om de produkter, de drikker på De Kanariske Øer.

Hvad er inkluderet

  • Tuk tuk tuk tuk transport rundt til udflugtsstederne
  • Lokal guide

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Takket være denne tuk tuk-tur på Tenerife får du mulighed for at besøge en typisk gård med en lokal guide. Med mulighed for en gruppe- eller privat tur kan du nyde denne aktivitet på ca. en time for at lære, hvordan en gård på De Kanariske Øer er, samt det berømte Costa Adeje at kende.

De naturlige stop på denne oplevelse i trehjulet køretøj omfatter en dyrefarm og et lokalt frugtmarked, hvor du kan købe en smoothie lavet af gårdens egne ingredienser.

Du vil også kunne se en bananplantage og lære om processen, der producerer den kanariske banan, som er en af de mest efterspurgte frugter i Spanien, takket være forklaringen fra den lokale guide.

Denne aktivitet finder sted i Caldera del Rey, et stort lavt krater med mange bananplantager, som er et beskyttet område på Tenerife. Her får du et godt indblik i Costa Adeje, hvor der ligger mange nybyggede hoteller, som tiltrækker mange turister.

En anden ting, du vil lære på denne tur, er, at Tenerife er et sted, hvor selvforsyning og bæredygtighed er nøglen til selvforsyning.

Afrejse og returrejse

Yderligere info

Afbestillingsregler