London Spøgelses historier og legender Udforsknings spil

4.9
(225 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
52 kr 48 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Udforsk Mayfair-kvarteret som en spøgelsesjæger med din mobiltelefon uden guider eller strenge ruter, når du køber dette udforskningsspil Haunting Stories & Legends in London.

Du bliver din egen guide ved at downloade mobilappen og få adgang til dette spil, der vil føre dig til at opdage det skjulte mysterium bag de mest skræmmende myter og legender om den engelske hovedstad, hvor du lægger brikkerne sammen som et gyserpuslespil, indtil du når din endelige destination.

 • Lær London at kende med et interaktivt digitalt spil om spøgelser og mysterier
 • Du skal blot downloade mobilappen, gå ind i spillet og tyde de skræmmende ledetråde.
 • Gennemfør gyserudfordringer, mens du udforsker myter og legender fra det hinsides graven i den engelske hovedstad.
 • Du kan tage turen uden brug af internetforbindelse eller GPS, du kan bare bruge mobilappen.

Hvad er inkluderet

 • Spøgelseshistorier og legender udforskningsspil via en mobilapplikation

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Træd ind i en spøgelsesjægers skind og lær London at kende fra et skræmmende perspektiv, når du køber dette udforskningsspil fra Haunting Stories & Legends.

Mobilappen vil føre dig gennem en række mystiske spor og spændende gåder, der, når de er tydet, vil afsløre historien og hemmelighederne bag hvert enkelt sted, klassiske steder med lidt udforskede myter og legender om gysere i England.

Dette sjove spil tager dig med på en rundtur i Londons Mayfair-kvarter, hvor du vandrer gennem forskellige stationer og steder, hvor rædsel har været i centrum af byens historie, såsom den kongelige park Green Park, Bond Street og Dronningens kapel.

Du skal blot downloade mobilappen og anmode om en digital billet til kampen. Hvis du ønsker at tage turen som en gruppe, kan du også anmode om adgang for hver enkelt deltager fra samme app. Der er ingen fysiske guider eller strenge ruter, så du kan gøre det i dit eget tempo.

Når du har gennemført hver udfordring, kan du holde en pause, som du vil, og derefter gå videre til din endelige destination, hvor du vil have oplevet de mest hjemsøgte gader og steder i byen.

Du vil få mulighed for at opleve en meget underholdende, dynamisk og gratis oplevelse "hinsides graven" uden begrænsninger, da du ikke behøver en internetforbindelse eller at følge GPS-koordinater for at komme videre. Alt, hvad du skal bruge for at gennemføre det, findes i mobilappen.

Anmeldelser

4.9
· 225 Anmeldelser
 • M
  Martina
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et anbefalelsesværdigt spil, uanset om du rejser alene eller i en gruppe, hvor du på en anderledes og sjov måde får mere at vide om denne utrolige by, og frem for alt til en meget god pris.
 • Z
  Zaray
  5
  (0 Anmeldelser)
  Min gruppe af venner og jeg besluttede at spille dette spil tidligt om morgenen for at være i en mere skræmmende atmosfære, og selv om det er sandt, at vi løste mange af ledetrådene nemt, nød vi også spillet meget.
 • M
  Marta
  5
  (0 Anmeldelser)
  Da vi havde hele dagen fri, kunne vi kigge efter steder, hvor vi kunne nyde den typiske engelske mad, og så kunne vi vende tilbage til aktiviteten og nyde lidt mere af hele dagen sammen.
 • F
  Fran
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er fantastisk, at vi kunne spille uden internetforbindelse, for et par dage før kampen havde jeg problemer med mit telefonselskab og var uden data på min mobil.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler