London spøgelse bus tur

4.1
(269 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 1 time 15 minutter
Denne aktivitet har MEGET GODE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
246 kr 224 kr
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Hvis du er på udkig efter en helt anderledes oplevelse i London, kan du tilmelde dig denne spøgelsestur i en klassisk dobbeltdækkerbus. Turen varer omkring en time , og du vil hele tiden være ledsaget af en professionel guide.

På denne tur får du mulighed for at lære om de mest uhyggelige historier omkring den britiske hovedstad. I løbet af ruten vil du komme forbi flere symbolske områder i London, såsom London Bridge, Houses of Parliament og Southwark Cathedral, blandt andet.

 • Denne tur vil tage dig til Londons mest uhyggelige vartegn i en klassisk dobbeltdækkerbus i ca. en time.
 • En professionel guide vil ledsage dig under hele turen og forklare forskellige uhyggelige historier, der har fundet sted i Londons historie.
 • Bussen vil vente på dig og tage dig med på en rute til forskellige London-vartegn, såsom Houses of Parliament og Tower of London.

Hvad er inkluderet

 • Professionel guide
 • Klassisk dobbeltdækkerbus-tur

Vælg dato og tidspunkt

Husk på at du skal ankomme 20 minutter før start

Hvad man kan forvente

Lær spøgelseshistorier om flere af Londons ikoniske vartegn, som du ikke kendte til, med denne aktivitet. Du vil aldrig se på Tower of London eller Houses of Parliament med de samme øjne igen, som du begge vil se på denne tur på en time.

Det er sandt, at du måske bliver overrasket over de skræmmende historier, du vil høre fra en professionel guide. Men du vil også gøre det fra den komfort, du har, når du sidder i en klassisk dobbeltdækkerbus under hele turen.

Ud over de mere kendte seværdigheder, der indgår i turen, såsom London Bridge og Westminster Abbey, vil du også se mindre populære steder såsom Cross Bones Cemetery, et virkelig uhyggeligt sted for fans af gyserhistorier.

Anmeldelser

4.1
· 269 Anmeldelser
 • C
  Ciro
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er bedre at nyde det om natten. Hvis det er koldt, anbefaler jeg, at du tager en jakke med. Da vi først var i bussen, havde vi en fantastisk tid! Det er en anderledes og meget mindeværdig oplevelse.
 • T
  Teddy
  4
  (0 Anmeldelser)
  Bussen var meget stemningsfuld, og udsigten om natten var smuk.
 • B
  Blanca
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vores vært gjorde oplevelsen super top! Vi var 5 personer, og vi havde alle en god oplevelse.
 • C
  Calixto
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var meget spændende at lære om de hjemsøgte steder i det centrale London. Du ville normalt ikke gå rundt og ikke tænke på alle de ting, der skete for mange år siden.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler