Westminster Tur inklusive London Øje-billetter

4.5
(210 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 4 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
1.063 kr 967 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev seværdighederne i hjertet af London, og kør i det berømte pariserhjul London Eye med denne booking. På en vandretur med højst 15 passagerer får du mulighed for at besøge nogle af de mest symbolske steder i den britiske hovedstad, såsom Buckingham Palace, Westminster Abbey og Trafalgar Square. Du får også mulighed for at opleve den kongelige vagtskifte, som er en af de mest populære ceremonier blandt turisterne.

Med en professionel guide , som vil fortælle dig de forskellige historier om disse steder, får du mulighed for at se de mest enestående steder i London. Turen stopper ved London Eye, hvor du kan nyde byen fra et anderledes perspektiv takket være de billetter, der er inkluderet i turen.

 • Med denne booking vil du gå i ca. fire timer rundt om de forskellige monumenter i London, der ligger i byens centrum, såsom Big Ben, Westminster Abbey og Trafalgar Square.
 • Du vil blive ledsaget af en professionel guide , som vil fortælle dig forskellige historier om disse ikoniske vartegn i den britiske hovedstad på en tur, hvor der er plads til højst 15 rejsende .
 • Du får billetter til det berømte pariserhjul London Eye, hvor du kan nyde udsigten over London, som du aldrig har set den før.

Hvad er inkluderet

 • Vandretur til forskellige monumenter i det centrale London
 • Professionel guide
 • Billetter til London Eye
 • Erfaring med små grupper

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Takket være denne booking har du mulighed for at tage en rundtur i hele det centrale London og se byens vigtigste monumenter. Med en professionel guide, der ledsager dig på hele turen, vil du lære om historien om en af verdens største hovedstæder. Med denne aktivitet, som tillader højst 15 personer i gruppen, får du desuden billetter til pariserhjulet London Eye.

Turen vil fokusere på Westminster, hvor du vil finde forskellige monumenter, som du vil kunne beundre udefra, såsom Big Ben og Westminster Abbey. Men du har også mulighed for at komme helt tæt på Buckingham Palace og de omkringliggende kongelige parker, såsom St James's Park.

Hvis du er heldig, kan du også se den kongelige vagtskifte på Buckingham Palace under turen. Men vær opmærksom på de dage, hvor den ceremoni, der tiltrækker så mange mennesker, normalt finder sted. Både i juni og juli afholdes den hver dag, mens den resten af året kun afholdes mandag, onsdag, fredag og søndag.

Under turen vil du med denne reservation få billetter til London Eye, det berømte pariserhjul, som mange turister ønsker at komme ind i for at se London fra et andet perspektiv.

Anmeldelser

4.5
· 210 Anmeldelser
 • R
  Rodrigo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg synes, at det er en meget komplet tur med mange steder at besøge. Hvis du tager til London, er du nødt til at besøge London Eye, hvor du får den smukkeste udsigt over byen.
 • K
  Kevin
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det ville have været perfekt, hvis turen havde varet 8 eller 9 timer i stedet for 4. Det er et sted, hvor man kan lave en masse familieaktiviteter, og varigheden hjælper ikke i den henseende. På trods af dette nød vi turen i fulde drag og blev blæst væk af den utrolige udsigt fra London Eye.
 • S
  Sofia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget god tur, vi forventede noget godt, men vi havde ikke forestillet os, at den ville overgå vores forventninger, som den gjorde. Vi er super glade for, at vi valgte denne tur som afslutning på vores ferie, og vi håber snart at komme tilbage til denne smukke by.
 • L
  Lourdes
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg ville have ønsket, at turen havde været længere. Hvis man tager af sted som familie på 4 timer, kan man ikke nyde alt, og det er en skam, for der er mange smukke steder at besøge. Men det er en tur, som jeg varmt anbefaler til alle, der tager til London, man må ikke gå glip af en sådan mulighed.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler