Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Tårn af London Billetter inklusive kronjuveler og Beefeater Tur

4.5
(24601 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
354 € 322 €
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev Tower of London, der er på Unesco's verdensarvsliste, med denne booking, hvor du kan beundre det britiske monarkis juveler. Disse billetter omfatter en rundvisning med en kongelig guide, kendt som en Beefeater, der er klædt i en karakteristisk påklædning, som du straks vil genkende.

Under turen kan du se de britiske kronjuveler, som er en af de mest populære turistattraktioner. Du kan se midtpunkterne, diademerne og St Edward's Crown, som bruges til at krone de britiske monarker. Desuden kan du sammen med Beefeater-vagten lære om de bizarre historier, der fandt sted i dette store monument, f.eks. halshugningen af Anne Boleyn .

 • Få adgang til de forskellige bygninger i Tower of London sammen med en Beefeater Royal Warden.
 • Se forskellige udstillinger i Tower of London, herunder en udstilling af det britiske monarkis juveler.
 • Du kan tage på rundvisning med en Beefeater Royal Warden, som vil fortælle dig de forskellige historier, hvoraf de fleste er groteske, der findes langs Tower of Londons vægge.

Hvad er inkluderet

 • Billetter til Tower of London
 • Beefeater Royal Ranger Guidet rundvisning
 • Adgang til udstillingen om kronjuvelerne
 • Lydguide

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Takket være denne reservation kan du opleve Tower of London indefra, et af de vigtigste monumenter i verden og en af de mest populære turistattraktioner i den britiske hovedstad. I dette arkitektoniske kompleks kan du beundre de britiske kronjuveler og lære om forskellige legender fra en Beefeater Royal Warden.

Dette imponerende kompleks, der ligger i Londons Tower Hamlet-kvarter, blev bygget i 1066. Den har fungeret som våbenkammer, kongelig mønt og endda som fængsel, hvilket er højdepunkterne i denne fæstning.

Ud over de britiske kronjuveler, hvor du kan se scepter, diademer og St Edward-kronen, har du en gylden mulighed. Du kan besøge Det Hvide Tårn, forrædernes port og Tower Field, hvor Anne Boleyn blev halshugget i 1536.

Sidstnævnte er en af de groteske historier, som du kan høre fra den kongelige fængselsinspektør, der vil ledsage dig på din rundvisning i tårnet. Du kan også vælge en audioguide, men prisen er ikke inkluderet i reservationen.

Anmeldelser

4.5
· 24601 Anmeldelser
 • C
  Cristian
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et fremragende sted at tilbringe flere timer af dagen med at nyde og lære om Londons historie. Helt klart en af mine yndlingsture på denne ferie, og jeg kan varmt anbefale den.
 • A
  Alberto
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget godt at besøge og tage sig tid til at nyde det hele.
 • R
  Raúl
  4
  (0 Anmeldelser)
  Turen var meget interessant, og jeg gik derfra med en masse ny viden om Londons historie, men jeg havde forventet noget andet end det, jeg så, måske havde jeg for høje forventninger.
 • J
  Javiera
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg følte mig som i en film, og jeg nød hvert et øjeblik af turen. Jeg er mere end glad for at have gjort det, og jeg kan varmt anbefale det til alle.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler