Harry Potter Tur i London

4.3
(24372 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 timer
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
174 kr 159 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Hvis du er på udkig efter sjov med Harry Potter-tema i London, er dette turen for dig. Denne interaktive vandretur varer ca. to timer, og der er plads til grupper på ca. 25 rejsende. Du vil blive guidet af en ekspertguide og opleve mange af de steder i den britiske hovedstad, hvor de otte film i den unge troldmands saga blev optaget.

Ud over en rundvisning på de steder, hvor Harry Potter-skuespillerne er blevet filmet i Soho, Covent Garden og Trafalgar Square, skal du også teste din viden om sagaen i et quiz-spil. Og du vil blive sorteret ind i et hus! Vil du være en Gryffindor? Find ud af alt dette og meget mere på denne sjove aktivitet rundt om i London.

 • Dette er en interaktiv vandreaktivitet, der varer ca. to timer.
 • Under turen vil du teste din viden i et trivia-spil og deltage i en quiz med præmier fra en ekspertguide.
 • Besøg de forskellige locations i de otte Harry Potter-film i det centrale London.

Hvad er inkluderet

 • Ekspertguide
 • Interaktiv Harry Potter-tur
 • Spil
 • Konkurrencer med præmier

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Hvis du er Potterfanatiker eller bare gerne vil have det sjovt i London med Harry Potter som hovedtema, er dette turen for dig. I en aktivitet, der varer ca. to timer, og hvor der er plads til ca. 25 rejsende. En ekspertguide vil ledsage dig og forklare alle anekdoterne om de medvirkende og de steder, hvor filmene blev optaget.

Denne interaktive rundvisning er åben for både børn og voksne. Din viden vil blive testet i et quiz-spil, og du vil blive sorteret på hold efter Hogwarts' fire huse. Vil du sige nej til Slytherin? Desuden har du mulighed for at vinde præmier ved hjælp af de forskellige quizzer, der vil blive afholdt under turen.

Den filmiske verden i London med Harry Potter vil ligge for dine fødder på denne tur, hvor du vil se de yndlingssteder, som skuespillerne, instruktørerne og manuskriptforfatterne bag den unge troldmandssaga har valgt at besøge. Nogle af disse steder ligger i Soho, Covent Garden eller Trafalgar Square. Med guidens forklaringer er du sikker på at kunne placere scenerne i filmene med det samme.

Tag dine berømte Harry Potter-briller på for at se det centrale London på den sjoveste måde! Og glem ikke, at turen finder sted uanset vejrforholdene, så vi anbefaler, at du tager passende tøj og fodtøj på.

Anmeldelser

4.3
· 24372 Anmeldelser
 • I
  Ismael
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg havde oprindeligt bestilt denne aktivitet til en mandag, men mit fly blev forsinket, så jeg måtte flytte hele min rejseplan. Jeg var bange for, at jeg ikke ville få pengene tilbage eller miste oplevelsen. De lod mig aflyse den uden problemer, og jeg flyttede den til torsdag! Alt var perfekt, lige fra opmærksomheden til turen og den information, som guiden gav os.
 • I
  India
  5
  (0 Anmeldelser)
  Alt, hvad der blev lovet i beskrivelsen, blev opfyldt. Vi mødtes på det angivne sted og fulgte hele vejen til Soho, Trafalgar Square osv.
 • L
  Luigui
  5
  (0 Anmeldelser)
  Selv om det er en vandretur, tog jeg med min mor i kørestol. Beskrivelsen indikerede, at der var nogle trapper, men guiden og ledsagerne var så venlige at gå lidt længere for at tilpasse sig stien. Hun havde det virkelig sjovt, og det var fantastisk at opleve det sammen med hende, da vi for mange år siden så alle Harry Potter-filmene sammen.
 • C
  Cristina
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg er ikke den store Harry Potter-fan, men jeg tog afsted på grund af min ældste søn, som er vild med den. Det var kort, men nok! Vi havde en god tid
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler