Bustur i Prag med frokost og krydstogt

4.3
(573 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 7 timer
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
517 kr 470 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev Prags kunst, historie og arkitektur på denne heldagsudflugt, der inkluderer frokost og et afslappet krydstogt på Vltava-floden. Du får den bedste panoramaudsigt over byen på en times bustur til byens højdepunkter som Nationalteatret, Wenzelspladsen og meget mere.

På denne aktivitet, som deles med andre rejsende, får du en rundvisning på Prags borg og en treretters frokost på en restaurant i nærheden af denne middelalderborg. Afslut din sightseeingdag med at nyde et fredeligt krydstogt på Vltava-floden med snacks .

 • Heldags sightseeingtur i Prag med 3-retters frokost og krydstogt på Vltava-floden .
 • Guidet tur gennem Prags historie på en times bustur.
 • Nyd en gåtur rundt om Prags borg, Wallenstein-paladset og dets haver, pladsen i den gamle bydel og det jødiske kvarter.
 • Se seværdigheder som Krudttårnet, Nationalteatret, Jan Palach-mindesmærket og John Lennon-muren .
 • Krydstogt langs Vltava-floden med snacks og passage af Karlsbroen.

Hvad er inkluderet

 • En times bustur.
 • En vandretur.
 • Tre-retters frokost.
 • Krydstogt på Vltava-floden med snack.

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Undgå besværet med at se Prags seværdigheder på egen hånd med denne heldagstur til Tjekkiets hovedstad. Denne syv-timers tur dækker alle de must-see seværdigheder på en komfortabel og omfattende måde. Du får en times sightseeing-bustur, guidede gåture og et krydstogt på Vltava-floden. En komplet tur med frokost og forfriskninger inkluderet .

I selskab med andre rejsende kan du nyde en times bustur med aircondition til hovedattraktionerne i den tjekkiske hovedstad. Du vil se monumenter som Krudttårnet, en af byens middelalderporte og det berømte tjekkiske operahus, Nationalteatret . Du vil gå gennem den historiske Wenzelsplads med statuen af Sankt Wenzels I, hertug af Bøhmen, og mindesmærket for Jan Palach. Dette monument i form af et metalkors indlejret i fortovet er opkaldt efter denne tjekkiske studerende, som gav sit liv i kampen mod det kommunistiske regime.

Du får en omfattende byrundtur, hvor du kommer forbi Det Dansende Hus og Strahov Grand Stadium, et underholdnings- og koncertsted, før du opdagerPrags borg, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Du vil opdage historien om dette gamle slot, der blev bygget i det 9. århundrede, på en vandretur i det omkringliggende område . Du vil se et af symbolerne på mere end tusind års udvikling af den tjekkiske stat.

I nærheden af dette middelalderslot kan du nyde en treretters frokost med mulighed for vegetarisk mad. Efter en lækker treretters menu med drikkevarer kan du besøge de fortryllende Wallenstein-haver. Du vil slentre gennem denne italienske have fra barokperioden og se Wallenstein Palace-komplekset fra det 17. århundrede.

Du slentrer gennem den gamle bydel med det astronomiske ur, statsteatret og de elegante gader i det historiske jødiske kvarter. Og du vil udforske det elegante Malá Strana-distrikt og Kampa-øen, hvor du kan se den berømte graffitidækkede John Lenon-mur , lige før dit krydstogt på Vltava-floden . Du sejler langs den store Vltava-flod forbi seværdigheder som Karlsbroen og andre monumenter, mens du nyder en lækker snack om bord.

Anmeldelser

4.3
· 573 Anmeldelser
 • R
  Rosemary
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er den mest komplette mulighed for at lære Prag at kende, da den har lidt af alt for at nyde en dag på dette sted. Du kan besøge det astronomiske ur og andre interessante steder i Prag.
 • P
  Philipe
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg nød virkelig at lære Prag at kende med denne tur. Hvis jeg tager tilbage til Prag, vil jeg gøre det igen.
 • A
  América
  5
  (0 Anmeldelser)
  Alt er fantastisk! Frokosten var fantastisk!
 • T
  Tomás
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det eneste, jeg vil tilføje, er, at det ville være rart at blive sat af på hotellet bagefter. Hvis det er sandt, at det er en tur, der foregår stille og roligt efter 7 timer, vil man ikke rigtig vide, hvordan man kommer tilbage til hotellet.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler