Berlin Hop-på-Hop-af City Sightseeing Bus Tur

5
(925 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
246 kr 224 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Nyd friheden ved at rejse rundt i Berlin i en åben bus med en 24- eller 48-timers billet. Nyd denne cirka to en halv time lange bustur, og hop på og af ved et hvilket som helst af de tilgængelige stoppesteder. Du kan vælge mellem to ruter og over 20 stop i alt, og du får panoramaudsigt forbi attraktioner som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Charlottenburg Slot. Denne tur inkluderer gratis lydkommentarer og hovedtelefoner om bord.

 • En to og en halv times tur i åben bus gennem den tyske hovedstad med gratis stop.
 • Med en 24- eller 48-timers billet kan du opdage Berlin med bus alene eller kombineret med en times bådtur.
 • Se ikoniske seværdigheder som Museumsinsel på en af de to ruter, du vælger.
 • Hop af og på bussen ved interessante steder, og beundr den gamle Brandenburger Tor og Berlins slotshave.
 • Lær om byens historie med en audioguide på 12 sprog og hovedtelefoner i bussen.

Hvad er inkluderet

 • 24 eller 48 timers bustur
 • Gratis WIFI tilgængeligt i alle busser
 • Audio-kommentarer ombord på 12 sprog og hovedtelefoner til rådighed

Vælg dato

Hvad man kan forvente

Oplev Berlin i dit eget tempo om bord på en åben dobbeltdækker-sightseeingbus. Med en 24- eller 48-timers billet kan du nyde en bustur på cirka to en halv time. Se en betagende panoramaudsigt over Berlin fra bussen, og lær om byens rige historie med lydkommentarer om bord og hovedtelefoner til din rådighed. Se ikoniske seværdigheder som Museumsinsel med denne bustur og valgfri bådtur. Du kan hoppe af og på ved et hvilket som helst af de mere end 20 stoppesteder og udforske byen i dit eget tempo.

Ruten dækker 24 interessante steder, herunder Brandenburger Tor. På din sightseeingbustur i Berlin kommer du forbi den gamle port til Berlin, som er et af byens vigtigste nationale symboler. Den ligger i hjertet af Berlin og har været vidne til vigtige øjeblikke i Tysklands historie og fungeret som en politisk tribune. Du passerer gennem det private museum Brandenburger Tor, som udstiller Berlins og Tysklands 300-årige historie gennem multimedieprojektioner.

Du kommer rundt til højdepunkter og historiske bygninger og passerer gennem den travle trafik i Berlins centrum. Hop af bussen og oplev Potsdamer Platz og dens tætte kommercielle og kulturelle aktivitet. Udforsk byens centrum og en af de mest turistede pladser, Alexanderplatz, hvor TV-tårnet og det berømte verdensur står, i dit eget tempo.

Du kommer forbi monumenter som Berlinmurens mindesmærke, der er dedikeret til at dokumentere byens historie fra murens opførelse til dens fald, og Berlins Checkpoint Charlie, den mest berømte grænseovergang ved Berlinmuren. På denne historiske tur vil du se Berlins kongelige slot Charlottenburg og dets smukke haver, slentre gennem det ydmyge håndværksmarked i Mauerpark, også kendt som "Wall Park".

Mens du rejser, kan du nyde panoramaudsigten over et udendørs kunstgalleri, East Side Gallery. Det ligger langs Spree-floden og er en urban kunststi, der strækker sig langs 1316 meter af den tidligere Berlinmur. Benyt lejligheden og stop her for at genskabe det ikoniske kys på maleriet mellem DDR's statsoverhoved Erich Honecker og Sovjetunionens tidligere leder Leonid Brezhnev.

Anmeldelser

5
· 925 Anmeldelser
 • L
  Ligia ines Beck
  3
  (0 Anmeldelser)
 • M
  Mirian
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi var kun i Berlin i weekenden, så det var en god måde at se byen på og lære mere om den.
 • V
  Vivian
  5
  (0 Anmeldelser)
  Berlin er en meget spredt by, så det er en god måde at se de vigtigste seværdigheder på.
 • A
  Anna
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg var meget tilfreds med ruten, og at vi kunne stige af og på ved alle stop hele dagen, og vi kunne finde et par andre steder, som vi gerne ville besøge, så vi sad på toppen.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler