Privat tur i Budapest

4.6
(130 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 4 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
1.432 kr 1.302 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev den ungarske hovedstadens historie og kultur på denne ca. 4 timers privat rund visning i Budapest . Tilpas ruten på denne tur sammen med en professionel guide , og vælg det mødested og de destinationer , du ønsker at besøge.

Bliv forelsket i denne smukke by, og med din gruppe på op til 15 personer kan du beundre seværdigheder som f.eks. slotskvarteret og Fiskernes Bastion. Udforsk byen i dit eget tempo, og vælg en morgen- eller eftermiddagstur for at se Budapests monumenter oplyst.

 • Oplev højdepunkterne i den ungarske by med denne ca. 4 timers private vandretur i Budapest .
 • Tilpas din halvdagstur, og vælg dit afgangstidspunkt, afhentningssted og destinationer, du vil besøge.
 • Beundre ikoniske bygninger i tvillingebyerne Buda og Pest, herunder statsoperaen, parlamentet og Stefansbasilikaen .
 • Privat rundvisning for din gruppe på op til 15 personer til en fast pris.

Hvad er inkluderet

 • Privat vandretur på ca. 4 timer gennem Budapest.
 • Fleksibel og personlig tur.
 • Professionel guide.
 • Afhentning fra dit hotel eller et hvilket som helst sted i Budapest.

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Oplev de bedste seværdigheder i den ungarske hovedstad med denne private vandretur på ca. 4 timer i Budapest . Lær byen at kende eksklusivt sammen med din partner, familie eller en gruppe på op til 15 personer , og sammen med en professionel guide kan du opleve nogle af de lokale kvarterer. Tilpas denne tur efter dine interesser, og vælg selv afhentningssted, afgangstidspunkt og destinationer, du vil besøge. Fra en lang liste af attraktioner og historiske monumenter vil du nyde Budapests arkitektur, gastronomi og lokale kultur.

Nyd din egen tur, eller lad din guide skræddersy ruten efter dine interesser og smag. Oplev byens højdepunkter, og beundr den betagende udsigt over Donau-floden , mens du går gennem byens centrum. Nyd det moderne liv og den moderne kultur i den ungarske hovedstad, og beundr ikoniske monumenter som det historiske parlament i Budapest , der er en sand arkitektonisk juvel i byen.

Mens du bevæger dig gennem denne berømte by, vil du og dine ledsagere interessante kommentarer om Budapests historie . På denne rute vil du nyde en spadseretur gennem slotskvarteret og nyde Budapests historiske arkitektur. Du kommer forbi det majestætiske Vajdahunyad-slot i byparken og ser den ungarske statsopera og Sankt Stefansbasilikaen, to af Budapests vigtigste og mest kendte historiske bygninger.

Andre utrolige seværdigheder omfatter Fisherman's Bastion, en udsigtsplatform på Buda Hill, hvorfra du kan nyde den spektakulære udsigt over byen. Slentre gennem Budapests historiske centrum, gå på opdagelse i livlige lokale kvarterer eller smag på det typiske ungarske køkken, hvis du foretrækker det. Find de mest ikoniske smagsoplevelser, og udforsk byens barer, farverige markeder, konditorier og lokale forretninger.

Denne tur tager dig med til alle disse seværdigheder på én dag samt en spadseretur langs den ikoniske Andrássy Avenue , og du kan se alt fra Kædebroen og Frihedspladsen til det centrale marked og Budapests Széchenyi-bade , et af de største kurbade i Europa.

Anmeldelser

4.6
· 130 Anmeldelser
 • K
  Keith
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg har aldrig set en privat, personlig rundvisning til så god en pris. Selv om jeg havde høje forventninger, kan jeg sige, at det var meget bedre end forventet.
 • M
  Mabel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi var overraskede over, hvor meget guiden vidste om historien. Jeg kunne ikke have fået en bedre oplevelse. Mere end anbefalelsesværdigt!
 • S
  Sonia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Den energi, som guiden overførte, var utrolig. Der var folk i alle aldre i gruppen, fra børn til ældre. Han forstod at engagere sig med alle.
 • C
  Cecilia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er første gang, jeg har taget en tur af denne art, og det var den bedste tur, jeg har fået på hele min eurotrip.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler