Boston akvariefisk: billetter, ture, åbningstider osv.

New England Aquarium, bedre kendt som Boston Aquarium, er et must at se, hvis du er i byen.

Verónica Álvarez

Verónica Álvarez

10 minutters læst

Boston akvariefisk: billetter, ture, åbningstider osv.

Boston Aquarium | ©Jorge Cancela

Der er så mange muligheder for at se og lave noget i Boston, og en af de største attraktioner er New England Aquarium. Hvis du besøger Boston, må du ikke gå glip af det. Det er en uforglemmelig aktivitet for de små og også for dem, der elsker havlivet.

Boston Aquarium er et af de mest komplette i det nordamerikanske land. Både dets midlertidige udstillinger i løbet af året og dets permanente udstillinger er meget interessante og med indhold, der egner sig til hele familien, især attraktivt for børn.

Den bedste løsning uden køer

Boston Billetter til New England Akvarium

Sørg for din billet til Boston Aquarium på engelsk, og ingen køer!

Du vil besøge Boston (New England) Aquarium, hvor du kan se mere end 800 forskellige marine arter. Du får adgang til alle de vigtigste udstillinger og lærer om livet i havet på en sjov måde.

.

Boston Aquarium har mere end 800 marine arter udstillet, bl.a. pingviner, koralrev og havpattedyr.

Der er også midlertidige udstillinger, og i månederne fra marts til november kan du tage på hvalsafari (hvalsafari er ikke inkluderet i den almindelige entré).

Anbefales hvis... du rejser med børn. I vil kunne se og i nogle tilfælde interagere med dyrene i et lærerigt miljø og gennem sjove aktiviteter for store og små. Det er et besøg for hele familien, som varmt kan anbefales. Rigdommen i indholdet af udstillingerne på Boston Aquarium, både hvad angår de behandlede emner og det legende aspekt, gør denne aktivitet til en af de bedste for hele familien.

Hvor meget koster billetter til Boston (New England) Aquarium?

New England Aquarium| ©Beyond My Ken
New England Aquarium| ©Beyond My Ken

Der er forskellige prismuligheder for billetter til Boston Aquarium afhængigt af den besøgendes alder og antallet af personer i din gruppe. Prisen afhænger også af, hvor du køber din billet. Som hovedregel vil den være dyrere, hvis du køber den i akvariet, end hvis du køber den online.

F.eks. koster en voksenbillet, der købes i akvariet, ca. 30 euro; hvis du køber den gennem et pakkerejseselskab, kan billetprisen dog være op til 5 euro billigere.

Du skal være opmærksom på, at billetter til den film, der vises i akvariet, og hvalsafari-aktiviteten betales separat fra den almindelige billet.

Filmen koster ca. 10 euro for voksne, og hvalsafari koster ca. 65 euro pr. person for voksne. Hvalsafari er kun tilgængelig mellem marts og november.

Børn mellem 3 og 11 år betaler ca. 23 euro, og børn under 3 år kommer gratis ind.

Bestil billetter til New England Aquarium

Hvilke typer billetter er tilgængelige, og findes der billetter til New England Aquarium, hvor man kan springe køen over?

Inde i akvariet| ©Tom Berrigan
Inde i akvariet| ©Tom Berrigan

Boston Aquarium har forskellige typer billetter, lige fra basisbilletter til kampagnepakker, som er betydeligt billigere. Det drejer sig om de såkaldte kombibilletter, som omfatter almindelig adgang til akvariet plus filmen for ca. 35 euro pr. voksen.

Hvis du vælger kombinationen med almindelig adgang til akvariet og hvalsafari, betaler du ca. 85 euro pr. voksen.

Der findes skip-the-line-billetter for besøgende, der har et medlemskab af akvariet. I så fald skal du blot ankomme til indgangen, hvor du bliver mødt af personalet, og du behøver ikke at vente.

Det billigste abonnement koster ca. 100 euro. Der findes forskellige typer abonnementer til Boston Aquarium, men det er kun berettiget at købe et medlemskab, hvis du har planer om at besøge akvariet flere gange om året eller i store grupper.

For engangsbesøgende er der muligheder for kø-fri akvariebesøg til langt mere overkommelige priser, omkring 30 euro pr. person.

Der findes også kø-fri billetter for dem, der køber deres billet online på forhånd, afhængigt af formidlingsselskabet. Hvis du vil undgå køer og udnytte din tid bedst muligt, er det derfor bedst at købe din billet online og på forhånd.

Bestil billetter til New England Aquarium

Er billetter til Boston Aquarium inkluderet i et sightseeingpas til Boston?

Boston City Pass| ©Translating Web Design
Boston City Pass| ©Translating Web Design

Billetter til Boston Aquarium er inkluderet i Boston CityPASS og Go Boston Card. Passene har forskellige priser afhængigt af det antal dage, du vælger.

At købe et af disse Boston City Passes er en fremragende mulighed for at besøge de vigtigste attraktioner og spare mange penge og også tid, fordi nogle aktiviteter har en fortrinsadgang, så du kan springe køerne over.

De giver også betydelige rabatter på shopping, spisesteder, transport og andre aktiviteter.

Køb dit Boston City PASS eller Go Boston Card

Er der billetter, der inkluderer en guidet rundvisning i Boston Aquarium - er det det det værd?

Guidede ture og børn på museet| ©angela n.
Guidede ture og børn på museet| ©angela n.

Nogle af abonnementerne tilbyder guidede ture. Efter min mening er guidede ture dog ikke det værd, da akvariet er meget velorganiseret, og besøget kan gennemføres uden guide.

Faktisk foretrækker mange besøgende uvejledte ture, fordi det er lettere at organisere turen, og de kan bruge mere tid på de akvarieaktiviteter, der er mest interessante for dem, med fuldstændig uafhængighed i tidsstyringen.

Desuden giver en rundvisning uden guide dig mulighed for at bruge mere tid på at interagere med dyrene.

Er der rabat på billetter til Boston Aquarium?

Skildpadder i akvariet| ©angela n
Skildpadder i akvariet| ©angela n

Ja, der findes billetter med rabat til Boston Aquarium. Hvis du ikke er indehaver af Boston CityPASS eller Go Boston Card, som giver dig gratis adgang til akvariet, kan du få billetter med rabat, hvis du er over 60 år gammel.

Der er også rabatter for studerende og medlemmer af de væbnede styrker. Der er gratis adgang til akvariet for personer i kørestol og synshandicappede.

Bestil billetter til New England Aquarium

Er der særlige billetter til børn?

Børn i akvariet| ©Jessica Rosenkrantz
Børn i akvariet| ©Jessica Rosenkrantz

Der er ingen tvivl om, at et besøg i akvariet bør stå på din liste over ting at lave i Boston, hvis du rejser med børn, så det er vigtigt, at du er opmærksom på billetpriserne for børn.

Børn får betydelige rabatter på adgang til Boston Aquarium. De mellem 3 og 11 år gamle skal kun betale omkring 20 euro, mens børn under 3 år kommer gratis ind.

Hvis de vælger at købe billetter til filmen, vil prisen for børn mellem 3 og 11 år være ca. 5 euro, og børn under 3 år vil også komme gratis ind.

Til hvalsafari vil børn under 3 år få gratis adgang, og børn mellem 3 og 11 år vil kun betale ca. 40 euro for hvalsafariaktiviteten.

Bestil billetter til New England Aquarium

Hvorfor er det værd at købe billetter online i stedet for ved billetkontoret?

Akvariefisk| ©mccready
Akvariefisk| ©mccready

Der er tre hovedårsager til at købe billetter online i stedet for ved billetkontoret. Den første er, at du kan være sikker på, at der er billetter til den valgte dato.

Ved at købe online er din billet dateret, så du kan være sikker på, at du kan komme ind på den dag, du har valgt.

Den anden grund er, at du ved at købe billetter online kan få adgang til betydelige rabatter på billetpriserne afhængigt af årstiden.

Du skal også være opmærksom på, at mange af de billetter, der sælges online, har den fordel, at de er prioriterede billetter, så du ikke behøver at stå i kø for at komme ind i akvariet.

Boston Aquarium er en af de største attraktioner i området, så der er ofte lange køer på trods af personalets bestræbelser på at gøre indgangen så smidig som muligt.

Bestil billetter til New England Aquarium

Hvad er åbnings- og lukketiderne for Boston Aquarium?

Hajafdelingen| ©MomoFotografi
Hajafdelingen| ©MomoFotografi

Åbnings- og lukketiderne varierer alt efter årstiden. Fra 27. maj til 6. september er åbningstiderne mandag til torsdag fra 09:00 til 18:00, fredag fra 10:00 til 20:00 og lørdag og søndag fra 09:00 til 18:00.

I efteråret og vinteren ændres åbningstiderne. Fra 7. september til 26. maj er åbningstiderne mandag til fredag fra 09:00 til 17:00 og lørdag og søndag fra 09:00 til 18:00.

Akvariet er lukket i forbindelse med Thanksgiving og jul. Tjek venligst online, før du besøger det, for at se, om der er ændringer i de almindelige åbningstider, eller om nogle attraktioner er midlertidigt lukket.

Reserver billetter til New England Aquarium

Hvor meget tid har du brug for til at besøge Boston Aquarium i din fritid?

Maner i akvariet| ©Chase Elliott Clark
Maner i akvariet| ©Chase Elliott Clark

Den tid, der er nødvendig for at besøge akvariet, afhænger af den enkelte, da interesser varierer fra person til person. Som en generel regel skal du bruge mindst 2 timer til et normalt besøg, hvor du går gennem de mest interessante dele af akvariet og uden at deltage i de ekstra aktiviteter.

Jeg anbefaler, at du ikke tager af sted med for lidt tid, for selv om to timer måske er nok, går tiden hurtigt, når du er indenfor og nyder aktiviteterne og interagerer med de forskellige dyr.

Hvis du beslutter dig for at deltage i hvalsafariaktiviteterne i den sæson, hvor det er muligt, vil besøget kræve mindst 4 timer mere, fordi du skal tilføje transfer og navigationstid.

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge Boston (New England) Aquarium?

Pingvin-afdelingen| ©Christine A
Pingvin-afdelingen| ©Christine A

For at besøge Boston Aquarium anbefales alle tider af året, alle er gode. Aktiviteterne inde i akvariet kan udføres på alle årstider.

Hvis du vil besøge Boston Aquarium og lave hvalsafari, skal du planlægge dit besøg i månederne marts til november. Selv om der er mange ting at se i Boston om vinteren, er dette ikke en af dem.

Book billetter til New England Aquarium

Hvordan kommer man til Boston (New England) Aquarium fra downtown-områderne?

Boston Subway| ©Nicolas Vigier
Boston Subway| ©Nicolas Vigier

Hvis du kører sydfra, kan du følge denne vejbeskrivelse til Boston Aquarium: Tag I-93 North, tag afkørsel 17 mod Government Center til Quincy Market, drej til venstre ad Surface Road og fortsæt i den retning i tre blokke, drej til venstre ad Milk Street, og Aquarium ligger foran dig.

For yderligere vejbeskrivelse til Aquarium i bil, hvis du kommer fra den nordlige, østlige eller vestlige del af byen, se

. Hvis du foretrækker at rejse med offentlig transport, kan du bruge metroen. Det nærmeste undergrundssted ligger kun 100 meter fra akvariet på MBTA Blue Line, og du skal stige af ved Boston Aquarium-stedet.

Det er tilrådeligt at bruge offentlig transport, fordi linjerne ankommer meget tæt på akvariet, og du behøver ikke at bekymre dig om parkering, som kan være svær at finde på grund af den massive tilstrømning af mennesker i dette område.

En anden god mulighed er at benytte en af Bostons turistbusser. Sørg blot for, at den, du vælger, stopper i nærheden af akvariet, ligesom en sporvognstur.

Bestil billetter til New England Aquarium

Her er de aktiviteter, som du skal gøre i Boston (New England) Aquarium

Pingvin-koloni| ©angela n.
Pingvin-koloni| ©angela n.

Der er mange ting at se på Boston Aquarium, men hvis du har kort tid, får du måske ikke set dem alle sammen. En ting, du ikke må gå glip af, er koralrevet, som viser dig den enorme biodiversitet i denne type økosystem, der betragtes som en sand regnskov i havet.

Se, hvad Boston Aquariums Coral Reef-udstilling har i vente til dig.

Et andet must-see under dit besøg i Boston Aquarium er pingvinkolonien. Denne koloni er hjemsted for mere end 60 pingviner, som du kan se i et habitat, der næsten er identisk med det, de ville være under naturlige forhold. Gå ikke glip af pingvinkoloniudstillingen.

Hvis du kan lide store havdyr, må du ikke gå glip af et besøg i Marine Mammal Centre, hvor du kan se sæler, søløver og andre arter interagere med deres trænere og måske endda interagere med dem, hvis forholdene er de rigtige.

Mød disse venlige og intelligente dyr i Boston Aquariums havpattedyrscenter.

Tips til et besøg på Boston Aquarium (New England)

Sæl i akvariet| ©angela n.
Sæl i akvariet| ©angela n.
  • Tag behageligt tøj og sko på. Da du befinder dig i et miljø med meget vand (der er områder, hvor jorden kan være våd), er det bedst at have skridsikre sko på og undgå hæle eller sko, der ikke er egnet til denne type aktivitet.
  • Hvis du skal på hvalsafari, skal du medbringe en varm jakke, selv om du besøger Boston om sommeren. Vinden på havet er kold uanset årstiden.
  • Køb dine billetter online. På den måde kan du springe køen over, sikre dig den valgte dato, og de er meget billigere end at købe dem på akvariets billetkontor. Du skal bare printe dem ud derhjemme eller scanne dem og fremvise dem ved indgangen.
  • Hvis du ikke har haft tid til at købe billetter online, kan du købe dem med Boston CityPASS for at spare penge. De kan endda være gratis med Boston CityPASS og Go Boston Card, afhængigt af hvilken mulighed du vælger. Tjek vilkårene og betingelserne, når du køber kortene.
  • Prøv at undgå myldretiden. De centrale timer er de mest travle, så hvis du vil nyde de vigtigste aktiviteter i fred og ro, er det tilrådeligt at ankomme tidligt, tæt på åbningstid. På den måde vil du have mindre konkurrence, når det gælder om at interagere med akvariets dyr.
  • Undgå stressen ved at køre i bil ved at bruge offentlig transport - det er meget mere bekvemt end at køre i bil, og du sparer penge på parkering.
  • Husk at medbringe dit kamera, men vær opmærksom på, at det er forbudt at bruge blitzlys, da det kan være til gene for dyrene.
  • Der er skabsrum til rådighed, så du kan opbevare dine ting der. De koster ca. 5 euro for en hel dag for de større og ca. 5 euro for de mindre.
  • Pak en picnic, så hele familien kan nyde den. Der er picnicborde til rådighed på akvariepladsen, som du kan bruge uden ekstra omkostninger.