Bedste ting at gøre i Boston

Boston er en af de mest historiske byer i USA og samtidig en af de mest interessante. For at opdage den har du dette indlæg med de bedste planer og steder at se i Boston.

Carlos Bleda

Carlos Bleda

10 minutters læst

Bedste ting at gøre i Boston

Boston | ©Nicolas Nova

Boston ligger i den nordøstlige amerikanske stat Massachusetts og er en af de ældste byer i landet og blev grundlagt af britiske bosættere i 1630. Byen voksede op omkring Charles River og er i årenes løb blevet til en storby, der har ekspanderet takket være handelen i havnen, som er en af verdens vigtigste. Handlen var ansvarlig for byens vækst, men det var ikke den eneste vigtige faktor. Boston er også en af de vigtigste hovedstæder i verden inden for uddannelse takket være universiteterne, en pioner inden for farmaceutiske og teknologiske virksomheder, en gastronomisk hovedstad, en national og global magt inden for sport...

Alle disse elementer og mange flere gør den til en af de mest besøgte turistdestinationer i USA takket være de mere end 12 millioner besøgende, den modtager hvert år. Hvis alle disse grunde ikke er nok til at overbevise dig om at besøge byen, skal du ikke bekymre dig. I dette indlæg vil jeg dele de vigtigste steder og planer i Boston med dig, som helt sikkert vil overbevise dig om at besøge en unik by i verden.

1. Gå en tur ad Freedom Trail

Emblem for Frihedsstien| ©Andrew Malone
Emblem for Frihedsstien| ©Andrew Malone

Hvis du spørger, hvad du kan gøre for at lære Boston at kende, er det ret sandsynligt, at de fleste af de svar, du får, vil være at gå ad Freedom Trail.

Det er en markeret rute gennem byen på ca. 4 kilometer, der går gennem flere af byens vigtigste punkter og kan tilbagelægges komfortabelt til fods på omkring en halv dag.

Stien er markeret med en murstenslinje og er helt gratis at følge, selvom der er flere guidede historiske ture til rådighed for at lære mere om hvert punkt på Freedom Trail.

Stien begynder ved Boston Common og snor sig gennem byens centrum til havneområdet, hvor flagskibet USS Constitution er det sidste stop. I alt er der 16 turistattraktioner langs stien, som alle er relateret til byens og landets historie.

Freedom Trail-stoppene er: Boston Common, Massachusetts State House Parliament, Street Church Park, Granary Burying Ground, King's Chapel, Benjamin Franklin-statuen ved Boston Latin School, Old Corner Book Store, Old State House Parliament, Boston Massacre Memorial, Faneuil Hall, Paul Revere's House, North Church, Copp's Hill Burying Ground, Bunker Hill Monument og skibet USS Constitution.

Book en Freedom Trail-tur i Boston

Andre ting at lave i Boston

Der er meget at se i Boston, så i stedet for at tage af sted på egen hånd, er det en god idé at booke en af de 10 bedste guidede ture i Boston. De vil forklare alle detaljer i byen, så du ikke går glip af noget. Men hvis du gerne vil kende de skjulte sider af monumenterne og hjørnerne af de steder, du besøger, er du måske mere interesseret i disse spøgelsesture i Boston, de vil fortælle dig de mest uhyggelige historier.

En anden meget behagelig og sjov måde at komme rundt i Boston på er med turistbusserne eller Boston Cruises og Duck Boats, sidstnævnte tager dig langs Charles River, hvorfra du kan se den bedste udsigt over byen i Massachusetts. Uanset hvilken løsning du vælger, vil de alle have en kyndig guide, der vil være med dig hele vejen og hjælpe dig med at lære om Bostons historie.

2. Besøg Boston Common

Boston Fælled| ©King of Hearts
Boston Fælled| ©King of Hearts

Boston Commoner en offentlig park i Boston, men ikke en hvilken som helst park. Det er den ældste offentlige park i USA.

Den blev åbnet i 1634, og i løbet af dens historie er den blevet brugt til forskellige formål som græsningsarealer og endda som galge til henrettelse af forbrydere. Men det er også et sted med masser af historie.

Under den britiske besættelse af Boston fungerede området som militærlejr, og i selve parken har berømtheder som Martin Luther King og pave Johannes Paul II holdt nogle af deres taler.

I dag er det en park med mange grønne områder til sport, gåture og picnic, og den er hjemsted for flere mindesmærker, monumenter og endda en gammel kirkegård. Boston Common er også hjemsted for Freedom Trails besøgscenter, som er udgangspunktet for denne berømte rute.

Derudover er det et sted, hvor der ofte afholdes koncerter, shows og endeløse kulturelle aktiviteter, især hvis du rejser til Boston om sommeren.

Det har gjort det til et af de vigtigste steder at besøge i Boston.

3. Se Beacon Hill og Acron Street-kvartererne med kameraet i hånden

Beacon Hill| ©Javi D
Beacon Hill| ©Javi D

Boston er fuld af gader og kvarterer af victoriansk oprindelse, som har bevaret den essens og er værd at besøge. Det mest kendte af disse er Beacon Hill-kvarteret, lige nord for Boston Common.

Som navnet antyder, er kvarteret bygget på en bakke og består af et virvar af smukke gader med victorianske huse.

Af alle gaderne er der én, der skiller sig ud fra resten. Acron Street. Denne gade er et af de mest fotograferede steder i hele byen takket være dens unikke charme.

Det er en stejl, brostensbelagt gade med victorianske huse i røde mursten og en påmindelse om kolonitidens Boston. Som de siger, tæller det ikke som et besøg i Boston, hvis du ikke forlader byen med et billede på Acron Street.

Book en Photowalks-tur til Beacon Hill

4. Se det historiske Harvard University og MIT

Det udvendige af Harvard University| ©Eric Astrauskas
Det udvendige af Harvard University| ©Eric Astrauskas

Alle kender til berømmelsen og prestigen ved institutioner som Harvard University og MIT (Massachusetts Institute of Technology). Men ikke alle ved, at begge ligger i Boston, nærmere bestemt i Cambridge, kun et par kilometer fra byens centrum.

Vigtige personer som Barack Obama og Bill Gates har studeret på Harvard, og du har mulighed for at træde i deres fodspor og lære en af de vigtigste uddannelsesinstitutioner i verden at kende.

Du kan besøge Harvards campus, og institutionen tilbyder endda ture, der ledes af dens egne studerende. Du kan også gøre det på egen hånd, og Harvard tilbyder interaktive kort på sin hjemmeside, som kan guide dig.

MIT er ikke lige så gratis at besøge, men du kan besøge MIT-museet, der er dedikeret til den teknologi og de opdagelser, der er blevet udviklet af de store hjerner, der har passeret gennem Massachusetts Institute of Technology.

5. Quincy Market: Det bedste sted i Boston at besøge ved middagstid.

På Quincy Market| ©benoit_descary
På Quincy Market| ©benoit_descary

Ud over historie og avantgarde er gastronomi også en af Bostons store attraktioner. Takket være beliggenheden ved siden af en af verdens vigtigste havne, dens koloniale oprindelse og dens indflydelse fra mange lande, er byens gastronomiske udvalg enormt. Og der er et perfekt sted at nyde det i byens centrum. Quincy Market i Faneuill-området.

I en historisk bygning, der spillede en hovedrolle i USA' s uafhængighed, ligger tre af Bostons bedste markeder, South Market, North Market og Quincy Market, hvor du kan smage alle former for lokal og international mad.

Der er ikke noget bedre sted i Boston at være ved frokosttid, middagstid eller til en madtur.

Nyd en madtur i Boston

6. Se Bostons himmel på Skywalk Observatory

Skywalk-observatoriet| ©Viator
Skywalk-observatoriet| ©Viator

Der er ikke noget bedre sted at få den bedste udsigt over byen end fra et af dens højeste punkter. Det er observationsdækket Skywalk Observatory ved Prudential Center.

På toppen af denne skyskraber, 228 meter høj og på 50. etage, er der et panoramisk observationsdæk, der tilbyder den mest komplette og spektakulære udsigt over hele byen fra alle perspektiver, da det er et 360-graders udsigtspunkt. Det koster omkring 19 dollars at gå op til dette punkt, hvilket med valutakursen er omkring 18 euro.

Det er ikke det eneste sted, hvor man kan nyde udsigten. I den samme bygning er der en restaurant, der er endnu højere end udsigtspunktet, og nedenunder ligger Prudential Centre, et shoppingområde fyldt med butikker og restauranter, der er perfekte til at afslutte dagen.

7. Gå på opdagelse i North End

Lær North End at kende| ©Brett Chisum
Lær North End at kende| ©Brett Chisum

North End, også kendt som Bostons Little Italy, er et af de travleste områder i byen og et af de mest attraktive i sig selv. Denne labyrint af smalle gader er det ældste kvarter i Massachusetts og har været beboet siden 1630.

En stor del af Freedom Trail går igennem det, med historiske steder som Old North Church og Paul Reveres hus, et symbol på den amerikanske uafhængighedskrig.

Kvarteret er meget mere end historie. På grund af sin koloniale oprindelse og det faktum, at indbyggerne har været europæiske indvandrere i mange år, har North End en klar europæisk indflydelse, især italiensk.

Gaderne er fyldt med italienske restauranter og caféer, som for det meste er koncentreret på kvarterets hovedgade, Hanover Street. Enhver rejsende med respekt for sig selv, der besøger Boston, er næsten forpligtet til at besøge dette smukke kvarter.

8. Besøg byens museer, f.eks. Tea Party Museum

Tea Party-museet| ©Thea Prum
Tea Party-museet| ©Thea Prum

Boston betragtes som USA's kulturelle hovedstad, især på grund af det store udvalg af museer. Nu kunne jeg fortælle dig om et bestemt, men udvalget er så stort, at det er bedre at kende dem alle og selv beslutte, hvilke du vil besøge.

For at gøre dette har du dette link med en liste over de bedste museer i Boston og alle de oplysninger, du har brug for at vide om dem.

For at opsummere er det vigtigste på grund af dets forbindelse til byens og landets historie Tea Party Museum. Denne begivenhed, hvor de amerikanske kolonister gjorde oprør mod de britiske skatter ved at smide store mængder te over bord fra skibe, gav anledning til uafhængighedskrigen.

Det skibsformede museum er det bedste sted at lære om denne historie, og måske er dette det mest specielle og unikke af alle museer i byen. Men der er mange andre i byen, såsom Museum of Fine Arts, Science Museum eller Children's Museum. Under alle omstændigheder er et besøg på museerne en af de bedste ting, man kan lave i Boston.

Book din billet til Tea Party Museum

9. Nyd Copley Square og Back Bay-kvarteret

Copley-pladsen| ©Ingfbruno
Copley-pladsen| ©Ingfbruno

Et af byens samlingspunkter er Copley Square, opkaldt efter den Boston-fødte maler John Singleton Copley, der er berømt for sine portrætter.

Pladsen ligger i Back Bay-kvarteret, og dens charme ligger i dens arkitektur og de mange berømte bygninger, der omgiver den. En arkitektonisk blanding af modernitet og historie gør det til et must-see på enhver Boston-rute.

Blandt disse berømte bygninger er Old South Church, Trinity Church, det berømte og imponerende Boston Public Library, Fairmont Copley Plaza Hotel, John Hancock Tower og Bostix Kiosk. Gaderne omkring pladsen er en del af Back Bay-kvarteret og er perfekte til afslappende spadsereture, shopping i de mange butikker og franchisebutikker og en bid mad i de mange restauranter. Det er også et af de bedste områder at nyde Bostons natteliv i.

10. Et besøg på New England Aquarium er et must

New England Akvarium| ©Beyond My Ken
New England Akvarium| ©Beyond My Ken

Variation er livets krydderi, og hvis du ikke har lyst til at blive mættet af historie og museer, er der en ufejlbarlig plan i Boston. Besøg New England Aquarium eller Boston Aquarium. Det ligger på en af havnefrontens moler sydøst for North End-kvarteret.

Boston Aquarium har været hjemsted for mere end 20.000 marine arter siden 1969. De fleste af dem befinder sig i et gigantisk akvarium i tre etager, hvor man kan se alle slags fisk, skildpadder, søløver og endda hajer.

Der er også plads til at se pingviner, en særlig tank, hvor man kan dykke ned og røre ved mantaer, rokker og andre arter, et teater, hvor der vises 3D-film om havets dyreliv, og endda en service, hvor man kan tage på hval- og delfinspotting ud for kysten. Hvis du vil vide alt om åbningstider, priser og andre oplysninger om Boston Aquarium, så klik her.

Akvariet er et af de mest besøgte steder i Boston og en af de bedste ting at foretage sig, især hvis du rejser til Boston med børn.

Reserver din billet til New England Aquarium i Boston

11. Tag en tur til Martha's Vineyard

Hvis du er så heldig at tilbringe flere dage i Boston, hvad enten det er to eller tre dage, må du ikke gå glip af en af de 10 bedste udflugter fra Boston, f.eks. til den eksklusive ø Martha's Vineyard.

Den ligger ca. 150 km fra Boston og har nogle utrolige strande, hvilket gør den til en af de foretrukne destinationer for turister i Boston. Derfor anbefaler jeg at booke en organiseret tur til Martha's Vineyard fra Boston, men der er flere måder at komme dertil på.

Men hvis du kan lide havet, bør du ikke gå glip af Cape Cod, 112 km fra Boston og et andet naturparadis, hvor du kan nyde et par dage på stranden, hvis du tager af sted om sommeren eller foråret, hvor temperaturen stadig er varm nok til at nyde en svømmetur i havet. Her er en artikel om, hvordan man kommer til Cape Cod fra Boston.

Endelig vil jeg anbefale en anden destination, New Hampshire, som ligger meget tættere på, kun 85 km fra byen, og hvor en dagstur til Boston vil være nok til at udforske nogle af de utrolige nationalparker.

Du vil se et spektakulært landskab, så et godt tidspunkt at besøge er om efteråret eller endda vinteren. Sådan kommer du til New Hampshire fra Boston.

Planlæg din rejse til Boston

Når du har booket din transfer fra Boston Lufthavn, er det tid til at organisere din rejse. Som et tip vil jeg anbefale dig at købe et af Bostons turistpas, en meget praktisk måde at besøge de vigtigste dele af byen på og spare tid og penge. Jeg efterlader dig disse indlæg for at finde ud af, hvad der interesserer dig mest: Boston City Pass eller Go Boston Card.

Sørg også for at læse disse rejseplaner, som vi har lavet i Hellotickets for at vide, hvad du skal se i hver måned af året: