Martha's Vineyard Dagsture fra Boston

Det er en af de mest populære udflugter fra Boston, som man kan besøge hele året rundt. Her er alt, hvad du behøver at vide for at komme til Martha's Vineyard.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

10 minutters læst

Martha's Vineyard Dagsture fra Boston

jardín colorido| ©Peter Roos

Martha's Vineyard er en af de mest populære øer på USA's østkyst. Øen ligger 150 km fra Boston og er et af de mest eftertragtede rejsemål for turister, når det gælder valg af udflugter fra byen til det omkringliggende område, og selv om øen primært er en sommerkoloni, tilbyder den planer for hele året rundt.

Hvis du er ved at udarbejde din liste over ting at se og gøre i Boston, og du kan lide at nyde strandene, vil denne destination være en meget appetitlig mulighed for dig. For at komme til Martha's Vineyard kan du tage en bus fra Boston og derefter en færge til øens havn, eller du kan vælge en flyvetur, og når du er der, kan du bestille en rundvisning, så du ikke går glip af noget. Nogle alternativer omfatter alle tjenester og forenkler din organisation. Her er alle mulighederne med deres fordele og ulemper.

1. En organiseret tur: Den bedste måde at komme til Martha's Vineyard fra Boston

unge mennesker poserer til et foto| ©CATS
unge mennesker poserer til et foto| ©CATS

Hvis du vil være sikker på, at din rejse er organiseret og en succes fra det øjeblik, du forlader Boston, er den bedste løsning at vælge en organiseret tur, der omfatter alle overførsler til øen og også turen for at lære den at kende. Med dette alternativ vil din oplevelse være mere komplet, og du vil kunne få en ekspertguide til at fortælle dig alt om Martha's Vineyard.

Øen har mange attraktioner, især hvis du besøger Boston om sommeren og beslutter dig for at tage på rundtur på Martha's Vineyard, fordi strandene er smukke og vejret varmt, men resten af året byder øen også på attraktioner som det lokale museum, udsigtspunktet Aquinnah Cliffs og udsigtspunkterne Gay Head og Edgartown.

Det kan være stressende at organisere dit eget besøg, fordi det er en destination, der kræver flere transportformer, medmindre du vælger at flyve, selv om dette er en af de dyreste muligheder og den mindst almindelige for besøgende. Med en organiseret tur slipper du for at skulle arrangere alting selv og sparer tid og penge.

En komplet organiseret tur varer ca. 12 timer. Du starter turen i Boston centrum i en bus, der kører dig til Island Queen, hvor en færge sejler dig til Martha's Vineyard langs Massachusetts' kyst. Du tilbringer i alt seks timer på destinationen med en tre timers guidet rundvisning, der omfatter et besøg til de ikoniske attraktioner i de seks bydele på en af USA's mest unikke øer. Færge- og busbilletter retur er inkluderet.

Detaljer af interesse

 • Pris... Fra 100 euro med bus- og færgetransport tur/retur, lokal guide og tre timers rundvisning på øen.
 • Turens varighed... Turen varer i alt 12 timer, herunder seks timer på øen og en tre timers guidet tur til de vigtigste steder på Martha's Vineyard.
 • Anbefales hvis... Du vil glemme alt om organisationen og nyde et af de smukkeste steder omkring Boston med en komplet rundvisning.

Book din tur til Martha's Vineyard

2. Sådan kommer du til Martha's Vineyard med bus og færge: den mest populære mulighed

udsigt fra båd| ©CATS
udsigt fra båd| ©CATS

Hvis du foretrækker at gøre din egen vej til øen, kan du vælge bussen. I dette tilfælde er den mest direkte løsning at tage en bus fra South Station til Falmouth Station, hvor du skal skifte til Sealine Hyannis-toget til havnen for at vente på færgens afgang. Du kan finde oplysninger om et af færgeselskaberne her.

Hvis du har en bolig i Bostons centrum, et område, der er populært blandt turister på grund af nærheden til nogle af de store attraktioner som Tea Party Museum og New England Aquarium, kan du tage bus nr. 7 til Summer St. og derefter skifte til Falmouth Station for at komme til havnen for at tage færgen.

En anden mulighed er at tage bussen fra South Station til Hyannis Transportation Center og derefter skifte til havnen for at tage færgen. Med dette alternativ kan du undgå mellemlandingen på Falmouth Station, men den samlede rejsetid er længere, nemlig næsten tre timer.

Hvis du har til hensigt at tage direkte fra Logan Airport skal du tage Hyannis-bussen til Hyannis Transportation Center og derefter overgå til Falmouth, hvor du, hvis du har tid, kan besøge strandene, som også anses for at være ideelle for børn. I alle tilfælde skal du købe en færgebillet dér til færgen til Martha's Vineyard Island.

Interessante detaljer

 • Pris... Bussen til Falmouth inklusive transfer starter ved 17 euro. Færgebilletten fra Woods Hole til øen starter ved 10 euro.
 • Rejsetid... De hurtigste busser ankommer til Falmouth på halvanden time, men nogle kan tage op til tre timer. Færgen til Martha's Vineyard tager 45 minutter.
 • Anbefales hvis... Du leder efter en billigere rute og har tid nok i Boston til at lave dine egne arrangementer.

Book din tur til Martha's Vineyard

3. Sådan kommer du til Martha's Vineyard med tog, taxa og færge: Den bedste mulighed for et mellemstop

hvid færge på havet| ©Joe Knapp
hvid færge på havet| ©Joe Knapp

Togrejser tilbyder ofte løsninger, når du forsøger at rejse til fjerntliggende destinationer, selv om der i dette tilfælde ikke er nogen direkte rute fra Boston. Hvis du vil til Martha's Vineyard med tog, skal du tage Cape Flyer-operatørens service fra South Station til Buzzards Bay og derfra rejse med taxa til Falmouth for at nå færgen.

Som du kan se, er det ikke en billig løsning, og den omfatter transfer, hvilket gør det lidt besværligt, men det er et interessant alternativ, hvis du planlægger at besøge Buzzards Bay, der er en populær destination, hvis du er til fiskeri og sejlads. Det ligger også meget tæt på Cape Cod, som er et populært rejsemål.

Når du ankommer til Buzzards Bay, skal du tage en taxa til Woods Hole havn, da der ikke er nogen private tjenester til rådighed. Når du er i havnen, kan du komme til Martha's Vineyard via en færgetur.

Interessante detaljer

 • Pris... Togbilletter starter ved fem euro. Taxaer til Woods Hole koster fra 90 euro. Færge til øen starter ved 10 euro.
 • Rejsetid... Toget til Buzzards Bay tager halvanden time. En taxatur til havnen tager ca. en halv time. Det tager 45 minutter med færgen at komme til øen.
 • Anbefales hvis... Du vil se Buzzards Bay på din vej fra Boston til Martha's Vineyard.

Book din tur til Martha's Vineyard

4. Sådan kommer du til Martha's Vineyard med privat bil og færge: Det mest bekvemme alternativ

mand i en bil| ©David Berkowitz
mand i en bil| ©David Berkowitz

Dette er den mest effektive landmulighed, selv om du for at komme dertil skal leje en bil og derefter overføre til øen med bilfærge. I dette tilfælde skal du køre fra Boston til Woods Hole og derefter rejse til Martha's Vineyard. Det er et populært valg for lokale og turister, der tilbringer flere dage på øen.

Den korteste vej er at tage MA-24 S til Falmouth og derfra til havnen i Woods Hole. Rejsen kan tage lidt over en time, og denne rute er inklusive vejafgifter. Du skal blot sørge for at bestille en plads på færgen med mulighed for biltransport på forhånd, da der kan være udsolgt.

Færgen tager ca. 45 minutter til øen, men priserne stiger, når biltransport er inkluderet. Husk, at hvis du lejer en bil, skal du give besked om biltransfer, så den nødvendige tilladelse kan indgå i kontrakten. Du kan også vælge ruten fra Boston til Cape Cod, men det er en lang vej, fordi du skal køre til Woods Hole senere på dagen.

Interessante detaljer

 • Pris... I Boston kan du leje en mellemstor bil fra 90 euro pr. dag inkl. forsikring. En færgebillet med biltransport starter ved 55 euro.
 • Rejsetid... Køreturen til Falmouth på MA-24 S tager lidt over en time, og færgen til Martha's Vineyard tager ca. 45 minutter.
 • Anbefales hvis... Du leder efter en uafhængig mulighed, der giver dig mulighed for at bevæge dig i dit eget tempo, og hvis du planlægger et flerdagsophold på øen.

5. Kom til Martha's Vineyard med fly: Den mest direkte mulighed

personer på vej ind| ©michaelstroeder
personer på vej ind| ©michaelstroeder

Dette er den hurtigste og enkleste løsning, da du kan stige om bord på flyet i Logan Airport og flyve direkte til øen. Det er det mest effektive alternativ uden nogen transfer ind imellem, især hvis flyet er direkte, som mange flyselskaber tilbyder.

Der er mindst fem flyselskaber, der sælger regelmæssige flyvninger fra Boston til Martha's Vineyard, og andre, der tilføjer regelmæssige flyvninger fra maj til oktober, selv fra andre byer med mellemlandinger. Ulempen ved denne mulighed er, at de gennemsnitlige priser starter ved 120 euro tur/retur, hvilket gør flyrejser til en af de dyreste muligheder for at komme til øen. Prisen pr. vej er dyrere.

I sommermånederne i Boston, hvor turismen til øen intensiveres og selv præsidenter besøger øen, øger flyselskaberne deres tilbud, og der er kampagneflyvninger til rådighed. Flyveturen til Martha's Vineyard, som tager ca. 40 minutter, er en stor oplevelse, og øens lufthavn er lille og malerisk.

Interessante detaljer

 • Pris... Direkte flyvninger fra Boston starter ved 120 euro. Bemærk venligst, at disse priser kan medføre ekstra bagageafgifter.
 • Flyvetid... En nonstop-flyvning fra Bostons Logan Airport til Martha's Vineyard tager i gennemsnit ca. 40 minutter.
 • Anbefales hvis... Du leder efter en hurtig og effektiv løsning, eller hvis du har et kort ophold i byen og har brug for at klemme lidt tid ind.

6. Sådan kommer du til Martha's Vineyard med taxi og færge: Det mest bekvemme alternativ, hvis du rejser med børn

bil med sort taxiskilt| ©David Valenzuela
bil med sort taxiskilt| ©David Valenzuela

Selv om det ikke er den billigste løsning at rejse til Falmouth med taxa, kan det være effektivt, hvis udgifterne til rejsen deles mellem en gruppe af personer. Det er også et effektivt alternativ, hvis din rejse til Boston omfatter børn, eller hvis du leder efter et komfortabelt alternativ og ikke ønsker at køre til Woods Hole havn.

I modsætning til busturen undgår taxaen overførsler, og med afgang fra Museum of Fine Arts ' centrumområde kommer du til færgen på lidt over en time. Bemærk venligst, at natprisen, der starter på omkring 180 euro om dagen, kan stige.

Når du ankommer til havnen, skal du tage færgen til Martha's Vineyard. Hvis du kun er på øen i løbet af dagen, er den bedste måde at få mest muligt ud af din tid på at tage en taxa tidligt om morgenen.

Detaljer af interesse

 • Pris... Taxitransporter fra Boston centrum til Woods Hole havn starter ved 180 euro. Priserne kan ændres i løbet af natten. Færgen til øen koster fra 10 euro.
 • Rejsetid... Taxituren til havnen tager lidt over en time ad den mest direkte rute.
 • Anbefales hvis... Du rejser i en gruppe eller med børn og ønsker at vælge en komfortabel og effektiv løsning.

Bestil din tur til Martha's Vineyard

7. Sådan kommer du til Martha's Vineyard med Uber og færge: Et sikkert alternativ og i en bil efter eget valg

biler om bord på baarco| ©Live Free or Die
biler om bord på baarco| ©Live Free or Die

Hvis du ønsker at rejse til Falmouth i en privat bil, men også selv vælger, hvilket køretøj du vil gå om bord i, kan du være tilbøjelig til at tage en Uber eller en anden app-tjeneste. Dette kan være ideelt, hvis I er en stor gruppe mennesker og har en masse bagage med jer.

Denne mulighed vil undgå tog- og bustransfers og give dig mulighed for at rejse komfortabelt og sikkert. Det er også et meget hurtigt alternativ. Hvis du tager en executive Uber i et rummeligt køretøj i Boston Museum of Science-området, ankommer du til Falmouth på lidt over en time.

Fra Falmouth går du om bord på færgen til øen for at begynde din rejse til destinationen.

Interessante detaljer

 • Pris... Uber-transfer fra Boston centrum til Woods Hole havn starter ved 160 euro. Priserne kan ændres om natten eller på grund af stor efterspørgsel. Færgen til øen koster fra 10 euro.
 • Rejsetid... Uber-turen til havnen tager lidt over en time ad den mest direkte rute.
 • Anbefales hvis... Du rejser i en gruppe eller med meget bagage og vælger et rummeligt køretøj for at rejse komfortabelt.

Vi sammenligner alle mulighederne for at komme fra Boston til Martha's Vineyard

mennesker, der solbader| ©Tracy Lee Carroll
mennesker, der solbader| ©Tracy Lee Carroll
 • Organiseret tur
 • Pris: Fra 147 euro med udflugt og returtransport.
 • Samlet varighed: 12 timer.
 • Fordele: Du får alt inkluderet og sparer tid.
 • Ulemper: Ikke en mulighed for dig, hvis du kan lide at rejse i dit eget tempo og uden forpligtelser.
 • Bus og færge
 • Pris: Fra 17 euro for bussen og fra 10 euro for færgen.
 • Samlet varighed: Fra 1,5 time med bus og 45 minutter med færge.
 • Fordele: En af de billigste muligheder.
 • Ulemper: Der er transfers og ikke service på øen.
 • Tog, taxa og færge
 • Pris: Tog fra 5 euro, taxa fra 90 euro og færge fra 10 euro.
 • Samlet tid: halvanden time med tog, en halv time med taxi og 45 minutter med færge.
 • Fordele: Godt alternativ, hvis du ønsker at se Buzzards Bay.
 • Ulemper: Det er et transfer-tungt og dyrt alternativ.
 • Privat bil og færge
 • Pris: Fra 90 euro pr. dag, hvis du lejer en bil. Færge med biltransport fra 55 euro.
 • Samlet varighed: Lidt over en time i bil og 45 minutter med færgen.
 • Fordele: Den hurtigste og mest komfortable landmulighed.
 • Ulemper: Ikke økonomisk, hvis du kun skal til øen i en dag.
 • Fly
 • Pris: Fra 120 euro tur/retur.
 • Samlet tid: Flyveturen tager 40 minutter fra Boston.
 • Fordele: Hastighed og komfort.
 • Ulemper: Det er en af de dyreste muligheder og omfatter ikke tjenester på øen.
 • Taxa og færge
 • Pris: Fra 180 euro pr. dag.
 • Samlet tid: Lidt over en time med taxi og 45 minutter med færge.
 • Fordele: Bekvemmelighed, hvis du rejser med børn, og ingen overførsler.
 • Ulemper: Dyrt, hvis du ikke rejser i en gruppe.
 • Uber og færge
 • Pris: Fra 160 euro i dagtimerne.
 • Samlet tid: Lidt over en time med Uber og 45 minutter med færgen.
 • Fordele: Bekvemmelighed, hvis du rejser i en gruppe eller med meget bagage.
 • Ulemper: Dyrt alternativ, hvis du rejser alene, eller hvis prisen ændrer sig på grund af stor efterspørgsel.