Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Pearl Harbor dagsture fra Maui

Pearl Harbor er en ikonisk destination på Hawaii. Oplev den under dit ophold på Maui med en flyvetur til den berømte amerikanske flådebase.

Pearl Harbor dagsture fra Maui

Mindesmærke for USS Missouri og USS Arizona | ©Thank You (21 Millions+) views

Pearl Harbor er på grund af sin historiske betydning et af de mest besøgte steder på Oahu og et sted, du ikke må gå glip af på din rejse til Hawaii. Selv hvis du bor på naboøen Maui, er der ture til Pearl Harbor, hvor du kan se den mest symbolske amerikanske flådebase.

Flyrejser til Pearl Harbor-basen fra Maui

Luftfoto af Pearl Harbor| ©Eric Tessmer
Luftfoto af Pearl Harbor| ©Eric Tessmer

Angrebet på Pearl Harbor markerede et vendepunkt i Anden Verdenskrig og bragte USA fuldt ud ind i konflikten.

Der er blevet lavet adskillige film om denne historiske episode, og der er skrevet mange bøger om den, men der er noget bevægende og fascinerende ved at se denne flådebase i virkeligheden, som ikke kan beskrives med ord - du er nødt til at se den!

Hvis du brænder for historie og ønsker at få et dybdegående indblik i konflikten på Stillehavsfronten på din rejse til Hawaii, er mit råd at tage en flyrejse til Pearl Harbor fra Maui.

Her kan du lære mere om denne tragiske begivenhed og se højdepunkterne på flådebasen, såsom USS Arizona Memorial (mindesmærket for ofrene på vraget af det skib, der blev sænket under angrebet) og USS Missouri (skibet, der afsluttede Anden Verdenskrig med underskrivelsen af Japans kapitulation).

Efter den guidede tur til Pearl Harbor fortsætter øturen til Oahu med en tur i det historiske centrum af Honolulu, hvor du kan se populære seværdigheder som Iolani Palace, Mission House Museum, Kawaihao-kirken, King Kamehameha-statuen, Waikiki Beach, Punchbowl Crater, Nu'uanu Rainforest og meget mere.

Bestil en Pearl Harbor-tur fra Maui


Hvad er den bedste måde at besøge Pearl Harbor på fra Maui?

Mindesmærke for USS Arizona| ©Casey Horner
Mindesmærke for USS Arizona| ©Casey Horner

Selv om du kan tage turen på egen hånd, er det efter min mening bedst at tage en flyrejse til Pearl Harbor fra Maui, da du ikke behøver at bekymre dig om at finde transport til Oahu og flådebasen eller stå i kø ved billetlugerne ved National Memorial for at få dine billetter.

Efter besøget på Pearl Harbor omfatter disse typer organiserede ture normalt også en tur til det historiske centrum af Honolulu, så du kan tilbringe dagen på Oahu og se nogle af de mest berømte seværdigheder på denne hawaiianske ø. Jeg synes, det er en meget komplet rundvisning.

Bestil en Pearl Harbor-tur fra Maui

Hvor meget koster en Pearl Harbor-tur fra Maui?

Besøg ubåden USS Bowfin| ©Curtis Reese
Besøg ubåden USS Bowfin| ©Curtis Reese

En heldags guidet tur til Pearl Harbor fra Maui, der også omfatter flyrejse til og fra øen samt en rundvisning i Honolulu, kan koste omkring 450 euro.

Bestil en Pearl Harbor-tur fra Maui

Er det værd at besøge Pearl Harbor fra Maui?

Dækket på USS Missouri| ©Bernard Spragg. NZ
Dækket på USS Missouri| ©Bernard Spragg. NZ

Absolut. Ud over at være et historisk vigtigt sted er besøget ret følelsesladet, da Pearl Harbor-museerne og mindesmærkerne får dig til at tænke over krigens fatale konsekvenser.

Stedet skulle dog være et sted til ære for ofrene og til eftertanke. Derfor blev der anlagt haver på flådebasen for at gøre den til et roligt sted, hvor man kan gå en afslappende tur ud til bugtens vand.

Bestil en Pearl Harbor-tur fra Maui

Hvor langt er Pearl Harbor-basen fra Maui?

Detalje af mindesmærket for USS Arizona| ©Travis Wise
Detalje af mindesmærket for USS Arizona| ©Travis Wise

Afstanden mellem Kahului (lufthavnen i den største by på øen Maui) og Pearl Harbor er 161 km. En almindelig flyvning tager ca. 55 minutter, men de hurtigste flyvninger tager normalt kun 30 minutter.

Er det muligt at sejle med færge eller båd til Pearl Harbor fra Maui?

Indretning af USS Bowfin| ©Matthew Dillon
Indretning af USS Bowfin| ©Matthew Dillon

Det er i øjeblikket ikke muligt at tage en færge fra Maui til Oahu. Der sejler kun færger mellem øerne Maui og Lanai og mellem Maui og Molokai. For at komme fra Maui til Oahu skal du tage et fly, der forbinder de to øer. De hurtigste tager ca. 30 minutter.

Hvad skal du tage med til Pearl Harbor?

USS Missouri| ©Jennifer Boyer
USS Missouri| ©Jennifer Boyer

Ford Island er en operationel militærbase, så sikkerhedspersonalet kan af sikkerhedshensyn bede besøgende på Pearl Harbor om at vise et billedlegitimationskort til identifikation.

Hvordan klæder man sig på til Pearl Harbor?

Interiør af USS Arizona Memorial| ©Benjamin Lipsman
Interiør af USS Arizona Memorial| ©Benjamin Lipsman

Som et mindesmærke er det en smart casual dresscode at gå ind på Pearl Harbor som et tegn på respekt. For eksempel kræves der skjorter og sko for at besøge USS Arizona Memorial, og høje hæle frarådes.

Desuden er det ikke tilladt at bære badedragter. Det gælder heller ikke rygsække eller tasker, som kan stilles i et skab for 5 USD pr. taske uden for hovedindgangen.