Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

New York 9/11 Ground Zero Museum Seminar

4.1
(354 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 1 time 30 minutter
Denne aktivitet har MEGET GODE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
244 € 222 €
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Besøg Ground Zero Museum Workshop og få hele historien om genopretningsperioden efter 11. september 2001 gennem billeder og optagelser, der er taget direkte fra stedet for angrebet. Sammen med stemmerne fra brandmænd, politifolk, specialagenter og overlevende får du de vigtigste detaljer at vide, mens en guide præsenterer dig for genstande som glasskår fra tårnenes vinduer og kontorartikler, der blev efterladt på eksplosionstidspunktet.

Den eneste rundvisning, hvor du kan røre ved genstande fra Ground Zero.

Gratis audioguider på engelsk, spansk, fransk og italiensk

● Rundvisning med en museumsguide om 9/11-artefakter

Hvad er inkluderet

 • Adgang til 9/11 Ground Zero Museum-Workshop
 • Rundvisning med audioguide
 • Guidet rundvisning på museet
 • Souvenirfotos (kan købes)

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Når du ankommer til Ground Zero Museum Workshop, har du mulighed for at se mere end 100 udstillinger med billeder, videoer, lydoptagelser og rester fundet i Ground Zero genopretningsperioden. Du kan tage den audioguidede rundvisning på egen hånd eller deltage i rundvisningen med en specialiseret museumsguide.

På rundvisningen kan du komme tæt på de mest intime og følelsesladede genstande, f.eks. det frosne ur, hvis tid har været fastlåst siden det sydlige tårns sammenstyrtning.

Under besøget vil du også få adgang til billeder af de PATH-tunneller, der blev ramt af eksplosionerne. Du vil også se videoer af udgravningen og eftersøgningen af ofrene, som varede i mere end 9 måneder.

I alle udstillingerne vil du lære en historie fuld af betydning. Fra overlevende til politi og brandmænd vil du blive præsenteret for unikke billeder, herunder den forkullede side af Bibelen i 1. Mosebog 11, Babylons tårn i WTC's murbrokker og eksklusive portrætter af æresvagten.

Du vil også få adgang til 3D-fotografiske installationer. Dette materiale er produceret af Gary Marlon Suson, Ground Zero's eneste autoriserede fotograf.

På de fleste museer er det ikke tilladt at røre ved genstande. Men workshoppen på Ground Zero museet er anderledes. Under besøget kan du fingrene i genstande som glasfragmenter, stålplader og andre elementer fra tårnenes facader og vinduer.

Dette museum er to gange blevet udvalgt som et af de "25 bedste museer i USA". Det ligger i Meatpacking, et historisk kvarter, hvor du kan besøge seværdigheder som High Line Park, Chelsea Market Eatery og Whitney Museum.

Anmeldelser

4.1
· 354 Anmeldelser
 • L
  Leonor
  5
  (0 Anmeldelser)
  Dette besøg var den mest bevægende oplevelse på vores tur til New York. Jeg anbefaler det til alle, denne museumsworkshop er et must at se. Jeg var ikke i stand til at gå uden at græde, den følelse, som besøget giver, er for følelsesladet og personlig.
 • R
  Ricardo
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det var en stærk og bevægende oplevelse. Det var en intim atmosfære, og vi elskede at lytte til historierne på hovedtelefonerne.
 • E
  Edie
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et must på enhver rejse til New York. Meget velorganiseret. Tak.
 • A
  Alejandro
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget, meget spændende. Lille og intimt, men meget informativt. Hvis du ønsker at forstå det menneskelige offer i nogle af de mest rørende historier fra 9/11, er dette det rette sted. Museet ligger også i et meget hyggeligt område i New York, så du kan bruge lidt tid på at gå rundt i området.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler