Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Manhattan Mad Tur

4.6
(365 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Varighed: 3 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Bekræftelse er øjeblikkelig
GRATIS afbestilling
Fra
618 kr. 562 kr.
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reserver den uden risiko!

Oversigt

Lær Manhattan at kende gennem køkkenet på denne vandretur, der varer ca. tre timer. Du vil kunne forkæle din smag med de bedste traditionelle retter fra det sydøstlige Manhattan, mens en lokal guide tager dig med til ikoniske seværdigheder og fortæller dig deres historier.

Under din tur:

 • Du vil få vejledning af en lokal guide.
 • Du vil besøge Lower East Side, Little Italy, Chinatown, Nolita, Columbus Park og meget mere.
 • Du vil få en eksklusiv rundvisning for højst 12 personer.

Hvad er inkluderet

 • Rundvisning på det sydøstlige Manhattan
 • Indfødt guide
 • Smagninger
 • Lokal overraskelsesgave

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Oplev den ultimative madoplevelse på en guidet vandretur i det sydøstlige Manhattan. Du vil smage de bedste traditionelle retter og besøge interessante steder i bydelen. Turen omfatter besøg på:Little Italy, Chinatown, Nolita, Tenement Museum, St. Patrick's Cathedral og meget mere.

Der kanhøjst deltage 12 rejsende i denne tur. Vi ønsker, at du skal have en oplevelse af høj kvalitet.

Hvis du vil have et dybdegående indblik i den sydøstlige del af Manhattans historie, er et besøg på African Burial Ground National Monument et must. Her ligger mere end 400 jordiske rester af afroamerikanere, frie og for det meste slaver, begravet i det 17. og 18. århundrede.

Du vil blive imponeret af arkitekturen i St. Patrick's Cathedral. Det er den største neo-gotiske kirke i Nordamerika.

Gå en tur gennem Lower East Side-kvarteret og vær vidne til dets udvikling. Det er en af de ældste i NYC, hvor millioner af udlændinge er ankommet. Du kommer tæt forbi Tenement Museum, et museum, der viser livet for immigranter i New York fra 1870 til 1940.

Chinatown, der er hjemsted for det største kinesiske samfund i Vesten, venter på at forføre dig med sin charme. De markante gader med kinesiske skilte gør den til en verden for sig selv i Big Apple.

Du vil nyde nogle grønne områder. Du passerer gennem Columbus Park og Sara Delano Roosevelt Park. Din guide vil vise dig, hvordan begge parker har ændret sig gennem årene.

Du vil gå langs de farverige gader i Little Italy, og din guide vil fortælle dig historien om de første italienske udlændinge, der søgte tilflugt i dette område af Manhattan. Du vil se moderne kunst i gaderne og besøge en berømt madbutik, hvor du kan få en udsøgt smagsprøve.

Du kan også gå rundt i gaderne i Nolita, der engang var Little Italias centrum, og som er fyldt med restauranter, barer og kunst.

Anmeldelser

4.6
· 365 Anmeldelser
 • E
  Eneko
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg nød virkelig at få en rundvisning, som omfattede kvarterernes historie og gav os mulighed for at smage på deres mad. Vores guide var fantastisk, hun vidste en masse ting og delte dem med os. Jeg kan 100% anbefale denne tur. Vi behøvede IKKE at spise aftensmad bagefter!
 • M
  Mia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg elskede at lære om de forskellige områders historie. Meget informativ rundvisning. Maden var lækker!!!!
 • A
  Aldara
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi ønskede at opdage en del af New York, som vi ikke kendte, og denne tur ramte hovedet på sømmet. Vores guide var vidunderlig, meget energisk og entusiastisk omkring de områder, vi gik igennem, og den mad, vi smagte. Turen var perfekt planlagt, så vi kunne prøve og opleve forskellige kvarterer. Maden var meget velsmagende, men man skal bare ikke spise før turen!
 • S
  Sol
  5
  (0 Anmeldelser)
  Dette var vores yndlingstur på turen. Det var det hele værd. Vores guide var utrolig vidende, og selve turen var fuld af information og historie. Maden var fremragende (vi taler stadig om nogle af de smagsprøver, vi smagte flere uger senere). Det var en god måde at se området på, smage god mad og give os en idé om, hvor vi skal tage hen næste gang. Jeg kan varmt anbefale denne tur, selvom det var koldt, da vi gjorde det, er det nemt at gå turen og forstå guiden perfekt. En fantastisk tur.
 • Se mere

  Afrejse og Returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler