Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

10 ting at lave i St. Louis om aftenen

Louis er en af de mest interessante destinationer i det indre af USA. Derfor er det en glimrende idé at gøre sig bekendt med planer for at nyde natten.

Keyvis Montilva

Keyvis Montilva

9 minutters læst

10 ting at lave i St. Louis om aftenen

St Louis om natten | vicariousalex

Louis er en by, hvor der er nok at se og lave til at underholde forskellige typer turister med budgetter på alle niveauer og udflugter, der er rettet mod både familie og voksne. Samtidig skal du vide, at nattelivet i denne by byder på en af de mest autentiske oplevelser i hele Nordamerika.

Det er netop derfor, at jeg inviterer dig til at læse videre i denne samling af planer, som jeg har udarbejdet til dig. Hver eneste af dem er med på denne liste, så du ved slutningen af din tur kan sige, at en aften i St. Louis er en af de sjoveste, du nogensinde har haft i dit liv.

1. Fest i Ballpark Village og nyd en barcrawl.

Ballpark Village| ©Johnmaxmena2
Ballpark Village| ©Johnmaxmena2

I St. Louis er der forskellige områder, der er meget velegnede til at feste, når solen går ned, og et af disse steder er Ballpark Village. I bund og grund er det et kvarter, der i mange år var et område, hvor St. Louis Cardinals-fans samledes før og efter kampene. Men i årenes løb er det blevet et turistmål i sin egen ret.

Der er snesevis af muligheder for natteliv i denne del af byen, men et sted, du ikke bør gå glip af, er Budweiser Brew House. Det er en slags pakhus, der er blevet omdannet til en kommerciel bar, der strækker sig over en gigantisk treetagers bygning. Den udmærker sig ved, at dens tagterrasse og dens forskellige terrasser giver en privilegeret udsigt over Busch Stadium.

Du skal vide, at Ballpark Village er et ideelt sted, hvis du er interesseret i at nyde en barcrawl i St. Især hvis du er interesseret i barer, der tilbyder det bedste fra byens sportskultur. St. Louis har en af de bedste baseballfans i USA.

Desuden er det fantastiske ved at deltage i en barcrawl i Ballpark Village, at det vil give dig et lille indblik i kvarterets identitet, mens du fester i stil med de lokale, der har gjort det til en ægte destination for sjov i St. Louis.

Book dine billetter til St. Louis Bar Crawl

2. Få en temamiddag i ægte St Louis-stil

Detektivspil| ©Alexander Lyashkov
Detektivspil| ©Alexander Lyashkov

Politidramaer og især efterforskninger, der forsøger at afdække forbrydelser, er en stor del af den amerikanske kultur, og det kan ses gennem tv og film. Samtidig er der det faktum, at en af de bedste måder at underholde sig selv om aftenen, når man besøger byen St. Louis, er at deltage i et middagsselskab, hvor alle gæsterne forsøger at finde frem til den skyldige i en fiktiv forbrydelse. Dette mens den samme person er i rummet.

Denne type aktivitet er en god plan, fordi den giver dig underholdning i ca. tre timer, og du kan perfekt nyde den efter solnedgang. Det vil sige, efter at du har nydt nogle af de bedste ture i San Luis. Disse giver dig mulighed for at udforske byens sightseeing uden at gøre tid til en temamiddag til en dårlig logistisk beslutning.

Bemærk, at middagen normalt er en fuld fireretters banket og også normalt er et engangsgebyr på omkring 70 euro pr. person og er tilgængelig for deltagere i alle aldre.

Nyd et show om mordmysteriet om middagsdetektiven

3. Nyd et symfoniorkester i Powell Hall

Powell Hall| ©St. Louis Symphony Orchestra
Powell Hall| ©St. Louis Symphony Orchestra

Powell Hall er en af de vigtigste koncertsale i byen St. Louis og har i årtier været et fast spillested for St. Louis Symphony Orchestra. Det gør det til et af de bedste steder at nyde efter solnedgang, da der 90 % af året normalt er et weekendarrangement med denne vigtige musikalske institution på dette kulturelt betydningsfulde sted i St. Louis.

Husk, at Powell Hall er et smukt sted set ud fra et arkitektonisk perspektiv og er et godt sted at få en drink, selv uden at nyde en koncert, da der er to barer med en fremragende stemning. Det ligger i Grand Center District og kan derfor være et godt stop, hvis du er på rundtur i dette område af byen.

Faktisk er det et godt sted at nyde en aften i St. Louis efter at have deltaget i en sightseeingvandring i downtown-østsiden af byen. Bemærk også, at St. Louis Symphony Orchestra er det næstældste professionelle orkester i landet. Desuden er koncerterne i Powell Hall specielt kendt for deres hyldest til moderne amerikanske musikkunstnere som Whitney Houston og Elvis Presley.

Hvis dit besøg i byen ikke falder sammen med en koncert i Powell Hall, bør du også vide, at der ofte afholdes andre live-arrangementer her samt visninger af klassiske film og endda nogle lokale festivaler. Hvilket betyder, at du altid kan besøge stedet, hvis du er interesseret i at lære denne vigtige del af byens musikalske identitet at kende.

4. Se en aftenkamp på Busch Stadium efter en eftermiddag på cyklen

Busch Stadium| ©Joe Penniston
Busch Stadium| ©Joe Penniston

Du tænker sikkert på ting at lave i St. Louis med børn, og der er ingen tvivl om, at det at nyde en aftenkamp på Busch Stadium er en af de bedste beslutninger, du kan træffe for familieunderholdning efter solnedgang. Dette sted skiller sig ud blandt andre steder at nyde om natten i St. Louis på grund af det faktum, at det er hjemsted for et flere gange World Series-vinderhold kendt som St. Louis Cardinals.

Oplevelsen af at besøge dette stadion er unik i USA på grund af den fremragende atmosfære, som fansene af dette hold har tendens til at give det. Det er et fantastisk sted at shoppe for holdets tøj og er også et fantastisk sted at nyde en privilegeret udsigt til Gateway Arch. Gateway Arch er et 192 meter højt monument i byen, der fejrer USA's ekspansion mod vest.

Da de fleste kampe i St. Louis Cardinals har tendens til at finde sted om aftenen, er det rigtigt, at du har hele formiddagen og eftermiddagen til rådighed til anden underholdning. Derfor er det en god idé at deltage i de bedste cykelture i St. Louis. Dette er især fordi du vil have mulighed for at tage en tur rundt i resten af Downtown. Hvilket er det område, hvor dette berømte stadion ligger.

Privat cykeltur i Missouri på cykel

5. Oplev den alternative fest på The Grovee

The Groove| ©The Grove Community Improvement District
The Groove| ©The Grove Community Improvement District

Selvom St. Louis er en sydlig by, der ligger i den konservative stat Missouri, er der også det klare faktum, at det er et moderne samfund, da det er en ret folkerig by, der endda kan betragtes som kosmopolitisk. I den forbindelse vil du gerne vide, at du har mulighed for at nyde alternative fester om natten i St. Louis, og en af dine bedste muligheder er at besøge den berømte klub kaldet Attitudes.

Denne bar ligger i et område kendt som The Groove, som er byens LGBT-kvarter par excellence. Husk på, at de fleste barer i området kun har åbent tre dage om ugen, nemlig torsdag, fredag og lørdag. Det betyder, at du kun kan besøge dem, hvis din tur formår at falde sammen med weekenden.

Uanset hvad, er det at feste på natklubberne i denne del af byen en af de bedste ting at lave i St. Louis om vinteren. Især fordi det er fyldt med indendørs etablissementer, der giver dig mulighed for at undslippe kulden og nyde en alternativ aften i en by, der er mere forbundet med typiske amerikanske traditioner.

6. Besøg en ægte Spekeassy i Thaxton

Thaxton Speakasy| ©Thaxton Speakasy
Thaxton Speakasy| ©Thaxton Speakasy

Spekeassy var de speakeasies, der eksisterede i hele USA under forbudstiden. Da de samtidig blev et så vigtigt element i landets kultur, er der i dag masser af etablissementer, der er inspireret af denne slags speakeasies, som var epicenteret for det sociale liv i dette særlige årti i begyndelsen af det 20. århundrede.

Så et af de mest interessante i St. Louis og uden tvivl et fremragende sted at gå ud og nyde en god dans og noget godt tøj fra 1920'erne er Thaxton Spekeassy. Det er navngivet sådan, fordi det ligger i Thaxton Historic Building, som er en virksomhed, der strækker sig over to gader på Washington Avenue i downtown.

Og det skal bemærkes, at for at komme ind på dette sted skal du overholde en meget underholdende tradition. Du skal tjekke det officielle Thaxton Spekeassy-websted for at læse kodeordet og derefter fortælle det til den person, der står ved indgangene. Dette er normalt en person, der klæder sig nøjagtigt som de sikkerhedsvagter, der kontrollerede indgangene til speakeasier i forbudstiden.

Dette sted er uden tvivl en af de 61 ting, der er bedst at lave i St. Louis, og jeg anbefaler dig at besøge det om torsdagen. Det skyldes, at der næsten altid er skuespillere klædt ud som de patruljemænd, der deltog i forbudsrazziaerne.

7. Gå en tur gennem Soulard efter solopgang

Soulard-kvarteret| ©Paul Sableman
Soulard-kvarteret| ©Paul Sableman

Planerne for nattelivet i St. Louis kan også fokusere på at gå rundt i gaderne i denne smukke by, og en af de mest anbefalede af specialister er en spadseretur gennem Soulard-kvarteret. Dette sted har været et meget vigtigt sted for bluesmusikkens historie og er kendetegnet ved sine gader fulde af huse i victoriansk stil i en by, hvor denne type arkitektur holdt op med at være almindelig for længe siden.

Hvis du besøger dette sted, må du ikke gå glip af at få en drink på et af de mange steder, der tilbyder liveunderholdning hver aften i ugen. Den bedste plan, du kan lægge på dette sted, er dog at få en rundvisning med fokus på kriminalitetens historie i Soulard-kvarteret. Dette især for at du vil lære lidt om stedets identitet, og du vil kunne forstå den modernisering, der førte til, at dette i dag er et af de mest turistede steder i hele St. Louis.

Du skal også vide, at det er en af de bedste ting at gøre i St. Louis i juletiden at tage på tur i Soulard om natten på grund af de mange juleudsmykninger, som boligerne i dette vigtige kvarter normalt har.

Royal Crime Walking Tour i Soulard-kvarteret

8. Du kan også besøge City Museum

City Museum| ©City Museum
City Museum| ©City Museum

Tro det eller ej, men et besøg på St. Louis City Museum er en af de bedste ting at lave som familie efter solnedgang i St. Louis. Dette er en anbefalet plan primært på grund af det faktum, at stedet vil have en mindre betydelig tilstrømning af besøgende. Det betyder, at I kan gå rundt på det i ro og mag på jeres egne betingelser.

Den anden grund er, at stedet i sig selv er et af de mest interessante museer, der er dedikeret til en bys historie i hele USA. Så det er et must-see, selv om du ikke kan besøge det om aftenen.

Bemærk venligst, at der kun er aftenåbent om fredagen og lørdagen. Derfor er det en anbefalet plan, når du leder efter aftenunderholdning i St. Louis i weekenden. I hvert fald hvis den type plan, du leder efter, er moderat og familieorienteret.

9. Tag en tur rundt i et af byens hjemsøgte kvarterer

Lemp Mansion| ©Scott
Lemp Mansion| ©Scott

På den anden side skal du vide, at St. Louis ifølge mange specialister er en af de byer med det højeste antal hjemsøgte kvarterer i hele det sydlige og centrale USA. Hvis paranormale temaer interesserer dig, må du derfor ikke gå glip af muligheden for at deltage i en vandretur i det hjemsøgte kvarter Lemp Mansion.

Disse ture giver dig normalt mulighed for at udforske kvarteret samt besøge det uhyggelige Lemp Brewery. Lemp-bryggeriet har en fortid, der er plettet af en række mørke begivenheder, som ofte deles med turister, når de vælger at deltage i denne type ture.

Bemærk venligst, at der ved nogle lejligheder tilbydes en transfer direkte fra din indkvartering. Andre gange er der et mødested i centrum af St. Louis for at komme til dette kvarter og nyde den skræmmende rundvisning, som normalt varer omkring halvanden time.

Vandretur i det hjemsøgte Lemp-kvarter

10. Gå en tur i Mural Mile

Mural Graffiti| ©Stuart Ruff
Mural Graffiti| ©Stuart Ruff

Hvis du stadig leder efter gratis familieunderholdning i St. Louis, som du kan nyde om aftenen, må du ikke gå glip af en tur rundt på Mural Mile. I bund og grund er det en lang mur, der er skabt for at forhindre oversvømmelser af Mississippi-floden, og som normalt bliver malet om på Labor Day i en begivenhed kaldet Paint St Louis.

Så i årenes løb er det blevet et af de bedste street art-tilbud i hele USA, og det er et fantastisk sted at nyde lokal kunst uden at skulle bruge en eneste euro for at deltage i oplevelsen.

Omkring dette sted finder du også mange barer og restauranter. Disse kan være et glimrende alternativ til at spise med dine ledsagere, efter at du har taget billeder af de imponerende kunstværker, der ofte er skabt i hele dette område af byen.