10 ting at lave i St. Louis om aftenen

Louis er en af de mest interessante destinationer i det indre af USA. Derfor er det en rigtig god idé at sætte sig ind i, hvad man kan lave i løbet af natten.

Keyvis Montilva

Keyvis Montilva

9 minutters læst

10 ting at lave i St. Louis om aftenen

St. Louis om natten | vicariousalex

Louis er en by, hvor de ting, man kan se og gøre, er mangfoldige nok til at underholde forskellige typer turister med budgetter på alle niveauer og ture, der er rettet mod både familie- og voksensjov. Samtidig skal du vide, at nattelivet i denne by byder på en af de mest autentiske oplevelser i hele Nordamerika.

Det er præcis derfor, jeg inviterer dig til at fortsætte med at læse denne samling af planer, jeg har forberedt til dig. Hver eneste af dem er inkluderet i denne liste, så du ved slutningen af din rejse kan sige, at natten i St. Louis er en af de sjoveste, du nogensinde har haft i dit liv.

1. Nyd en temamiddag i bedste St Louis-stil

Detektiv-spil| ©Alexander Lyashkov
Detektiv-spil| ©Alexander Lyashkov

Politidramaer og især efterforskninger, der forsøger at afsløre forbrydelser, er en stor del af amerikansk kultur, og det kan ses overalt på tv og film. Samtidig er en af de bedste måder at underholde sig selv på om aftenen, når man besøger byen St. Louis, at deltage i et middagsselskab, hvor alle gæsterne forsøger at finde den skyldige i en fiktiv forb rydelse. Dette mens den samme person befinder sig i lokalet.

Denne type aktivitet er en god plan, fordi den giver dig underholdning i omkring tre timer, og du kan sagtens nyde den efter solnedgang. Det vil sige, efter at du har været på nogle af de bedste ture i San Luis. Disse giver dig mulighed for at udforske byens seværdigheder uden at gøre tid til en temamiddag til en dårlig logistisk beslutning.

Bemærk venligst, at middagen normalt består af en fuld fireretters banket og også normalt er et engangsgebyr på omkring 70 euro pr. person og er tilgængelig for deltagere i alle aldre.

Book billetter til Mystery Dinner i San Luis

2. Tag en tur rundt i et af byens hjemsøgte kvarterer

Lemp-palæet| ©Scott
Lemp-palæet| ©Scott

På den anden side skal du vide, at St. Louis ifølge mange specialister er en af de byer med det højeste antal hjemsøgte kvarterer i hele det sydlige og centrale USA. Hvis du interesserer dig for paranormale temaer, må du derfor ikke gå glip af muligheden for at deltage i en vandretur i det hjemsøgte kvarter Lemp.

Disse ture giver dig som regel mulighed for at udforske kvarteret og besøge det uhyggelige Lemp Brewery. Bryggeriet har en fortid, der er plettet af en række mørke begivenheder, som ofte deles med turister, når de vælger at deltage i denne type tur.

Bemærk venligst, at der nogle gange tilbydes transfer direkte fra dit overnatningssted. Andre gange er der et mødested i centrum af St. Louis, så man kan komme til dette kvarter og nyde den skræmmende tur, som normalt varer omkring halvanden time.

Book en spøgelsestur i St. Louis

3. Se en baseballkamp efter en eftermiddag på cyklen

Busch Stadium| ©Joe Penniston
Busch Stadium| ©Joe Penniston

Louis med børn, og der er ingen tvivl om, at en aftenkamp på Busch Stadium er en af de bedste beslutninger, du kan træffe, når det gælder familieunderholdning efter mørkets frembrud. Louis, fordi det er hjemsted for et hold, der har vundet World Series flere gange, kendt som St. Louis Cardinals.

Oplevelsen af at besøge dette stadion er unik i USA på grund af den fremragende atmosfære, som holdets fans har tendens til at give det. Det er et godt sted at shoppe holdets tøj, og det er også et godt sted at nyde en privilegeret udsigt over Gateway Arch. Gateway Arch er byens 192 meter høje monument, der hylder USA's ekspansion mod vest.

Book billetter til en baseballkamp i St Louis

4. Tag en spadseretur langs Soulard efter solopgang

Soulard-kvarteret| ©Paul Sableman
Soulard-kvarteret| ©Paul Sableman

Louis kan også fokusere på at gå rundt i gaderne i denne smukke by, og en af de mest anbefalede af specialister er en tur gennem Soul ard-kvarteret. Dette sted har været et meget vigtigt sted for bluesmusikkens historie og er kendetegnet ved sine gader fulde af huse i victoriansk stil i en by, hvor denne type arkitektur holdt op med at være almindelig for længe siden.

Hvis du besøger dette sted, må du ikke gå glip af at tage en drink på et af de mange steder, der tilbyder live underholdning hver aften ugen rundt. Men den bedste plan, du kan lægge for dit besøg, er at tage på en tur med fokus på kriminalitetshistorien i Soulard-kvarteret. Det skyldes især, at du vil lære lidt om stedets identitet, og du vil kunne forstå den modernisering, der førte til, at dette i dag er et af de mest turistede steder i hele St.

Du skal også vide, at en tur til Soulard om aftenen er en af de bedste ting at gøre i St. Louis i julen på grund af de mange juledekorationer, som boligerne i dette vigtige kvarter normalt har.

Book turen til St. Louis Crime

5. Fest i Ballpark Village og nyd en barcrawl.

Bellpark Village| ©Johnmaxmena2
Bellpark Village| ©Johnmaxmena2

Der er flere områder i St. Louis, der er gode til at feste, når solen er gået ned, og et af disse steder er Ballpark Village. Det er et område, som i mange år var et samlingspunkt for St. Louis Cardinals ' fans før og efter kampene. Men i årenes løb er det blevet et turistmål i sig selv.

Der er masser af nattelivsmuligheder i denne del af byen, men et sted, du ikke bør gå glip af, er Budweiser Brew House. Det er en slags lagerbygning, som er blevet omdannet til en kommerciel bar, der strækker sig over en gigantisk treetagers bygning. Den udmærker sig ved, at der fra taget og de forskellige terrasser er en privilegeret udsigt over Busch Stadium.

Du skal vide, at Ballpark Village er et ideelt sted, hvis du er interesseret i at nyde en barcrawl i St. Især hvis du er interesseret i barer, der tilbyder det bedste af byens sportskultur. Louis har en af de bedste baseball-fanbaser i USA.

Og det gode ved at deltage i en barcrawl i Ballpark Village er, at det giver dig et lille indblik i kvarterets identitet, mens du fester i stil med de lokale, der har gjort det til en sand destination for sjov i St.

6. Nyd et symfoniorkester i Powell Hall

Powell Hall| ©St. Louis Symphony Orchestra
Powell Hall| ©St. Louis Symphony Orchestra

Powell Hall er en af de vigtigste koncertsale i St. Louis, og i årtier har dette sted regelmæssigt været vært for koncerter med St Louis Symphony Orchestra. Dette gør det til et af de bedste steder at nyde efter solnedgang, da der 90% af året normalt er en weekendbegivenhed med denne vigtige musikinstitution på dette kulturelt betydningsfulde sted i St.

Husk på, at Powell Hall er et smukt sted fra et arkitektonisk perspektiv og er et godt sted at få en drink uden at nyde en koncert, da det har to barer med en fremragende atmosfære. Det ligger i Grand Center District og kan derfor være et godt stop, hvis du er på rundtur i dette område af byen.

Faktisk er det et godt sted at nyde en aften ude i St. Louis efter at have deltaget i en sightseeingtur til fods i den østlige del af byens centrum. Louis Symphony Orchestra er det næstældste professionelle orkester i landet. Derudover er koncerterne i Powell Hall især kendt for deres hyldest til moderne amerikanske musikkunstnere som Whitney Houston og Elvis Presley.

Hvis dit besøg i byen ikke falder sammen med en koncert i Powell Hall, skal du også vide, at der ofte afholdes andre livebegivenheder her samt klassiske filmforevisninger og endda nogle lokale festivaler. Det betyder, at du altid kan komme forbi, hvis du er interesseret i at lære denne vigtige del af byens musikalske identitet at kende.

7. Oplev den alternative fest på The Grovee

The Groove| ©The Grove Community Improvement District
The Groove| ©The Grove Community Improvement District

Selv om St. Louis er en sydstatsby i den konservative stat Missouri, er det også klart, at det er et moderne samfund, da det er en ret befolket by, der endda kan betragtes som kosmopolitisk. I den forbindelse vil du gerne vide, at du har mulighed for at nyde alternative fester om natten i St. Louis, og en af dine bedste muligheder er at besøge den berømte klub kaldet Attitudes.

Denne bar ligger i et område kendt som The Groove, som er LGBT-distriktet par excellence i byen. Husk, at de fleste barer i området kun har åbent tre dage om ugen, dvs. torsdage, fredage og lørdage. Det betyder, at du kun kan besøge dem, hvis din rejse falder sammen med en weekend.

Uanset hvad er det en af de bedste ting at lave i St. Louis om vinteren at feste på natklubberne i denne del af byen. Især fordi den er fuld af indendørs etablissementer, der giver dig mulighed for at flygte fra kulden og nyde en alternativ aften i en by, der er mere forbundet med typiske amerikanske traditioner.

8. Besøg en ægte Spekeassy i Thaxton

Thaxton Speakasy| ©Thaxton Speakasy
Thaxton Speakasy| ©Thaxton Speakasy

Spekeassy var de smugkroer, der fandtes i hele USA under forbudstiden. Samtidig, fordi de blev et så vigtigt element i landets kultur, er der i dag masser af etablissementer, der er inspireret af denne slags speakeasies, som var epicentret for det sociale liv i netop dette årti i begyndelsen af det 20. århundrede.

Så et af de mest interessante i St. Louis og uden tvivl et fremragende sted at gå ud og nyde en god dans og noget godt 1920'er-tøj er Thaxton Spekeassy. Det hedder sådan, fordi det ligger i Thaxton Historic Building, som er et etablissement, der strækker sig over to gader på Washington Avenue i downtown.

Og det skal bemærkes, at for at komme ind på dette sted skal du overholde en meget underholdende tradition. Du skal tjekke den officielle Thaxton Spekeassy-hjemmeside for at læse adgangskoden og derefter fortælle den til den, der står ved indgangene. Det er som regel en person, der er klædt præcis som de sikkerhedsvagter, der kontrollerede indgangene til speakeasies under forbudstiden.

Dette sted er uden tvivl en af de 61 bedste ting at lave i St. Louis, og jeg anbefaler, at du besøger det om torsdagen. Det skyldes, at de næsten altid har skuespillere klædt ud som de patruljemænd, der deltog i forbudstidens razziaer.

9. Du kan også besøge bymuseet

Byens museum| ©City Museum
Byens museum| ©City Museum

Tro det eller ej, men et besøg på City Museum of St. Louis er en af de bedste ting, man kan lave med hele familien efter solnedgang i denne by. Det er en anbefalelsesværdig plan, især fordi der ikke er så mange besøgende på stedet. Det betyder, at du kan gå rundt i ro og mag på dine egne præmisser.

Den anden grund er, at stedet i sig selv er et af de mest interessante museer dedikeret til en bys historie i hele USA. Så det er et must-see, selv hvis du ikke kan besøge det om aftenen.

Bemærk, at der kun er åbent om aftenen på fredage og lørdage. Derfor er det en anbefalet plan, når du leder efter aftenunderholdning i St. Louis i weekenden. I hvert fald hvis du er på udkig efter et moderat, familievenligt natteliv.

10. Spadsere langs Mural Mile

Vægmaleri graffiti| ©Stuart Ruff
Vægmaleri graffiti| ©Stuart Ruff

Hvis du stadig overvejer at finde gratis familieunderholdning i St. Louis, som du kan nyde om aftenen, så må du ikke gå glip af en tur på Mural Mile. Det er dybest set en lang mur, der blev skabt for at forhindre oversvømmelse af Mississippi-floden, og som normalt males igen på Labor Day i en begivenhed kaldet Paint St Louis.

Så i årenes løb er det blevet et af de bedste gadekunsttilbud i hele USA og er et fantastisk sted at nyde lokal kunst, mens man ikke bruger en eneste euro på at deltage i oplevelsen.

Omkring dette sted finder du også mange barer og restauranter. De kan være et glimrende alternativ til at spise sammen med dine ledsagere, når du har taget billeder af de imponerende kunstværker, der ofte er skabt i dette område af byen.