Punta Cana Tur til Monkeyland

5
(1248 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: fra 5 til 6 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
734 kr 668 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

På denne 6 timers tur tager du fra Punta Cana til Monkeyland i byen La Romana i den sydlige del af Den Dominikanske Republik. Monkeyland er en forlystelsespark, hvor du kan møde mere end 20 arter af aber, f.eks. kapucineraber og egernaber. Du kan interagere med disse primater tæt på deres naturlige levested og lære om deres biologi og adfærd.

Du kan nyde golfvognsture i hele parken, så du kan få den mest behagelige oplevelse og smage på lokale dominikanske produkter som f.eks. kaffe, kakao og honning . En aktivitet fuld af dyreliv og natur, ideel for dyreelskere.

 • Tag på rundvisning i Monkeyland og interager med abearter, som du aldrig har set før.
 • Udforsk alle parkens kroge og hjørner i en komfortabel golfvogn.
 • Smag dominikanske frugter, kaffe og kakao , der er dyrket på en naturlig måde.

Hvad er inkluderet

 • Monkeyland-tur
 • Ekspertguide
 • Transport til og fra hotellet
 • Vand på flaske

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

På denne tur har du mulighed for i ca. 6 timer at besøge Monkeyland, en forlystelsespark, der er dedikeret til at passe og bevare aberne . Denne velkendte park, der ligger i byen La Romana , har mere end 20 arter af primater , såsom kapucineraber, egernaber, brøleaber og guldløveaber.

Under hele aktiviteten vil du blive ledsaget af en ekspertguide , som vil lære dig om biologi, adfærd og historie for denne art, der ligner mennesket så meget. Monkeyland har også andre eksotiske dyrearter som f.eks. papegøjer, leguaner og sommerfugle .

For at gøre din oplevelse så behagelig og personlig som muligt, har du mulighed for at køre rundt i parken i en golfvogn . På den måde vil du kunne udforske hvert hjørne af parken og beundre den flora og fauna, der bor i den.

Under hele udflugten kan du også smage på traditionelle produkter fra Den Dominikanske Republik, såsom kaffe, kakao eller honning , hvilket giver dig mulighed for at nyde smagen af dem og lære landets kultur lidt bedre at kende gennem dets gastronomi.

Byen La Romana ligger i den sydlige del af Den Dominikanske Republik og er kendt for sine hvide sandstrande og sit tropiske klima . Byen er også berømt for sin sukker- og romproduktion og har et af de ældste destillerier i landet. Turen omfatter også en kort udflugt rundt i byen, som vil give dig et dybere indblik i landet og dets kultur.

Når oplevelsen er slut, vender du tilbage til Punta Cana, da det er en rundrejse . En oplevelse fuld af natur og dyreliv, ideel for familier og for dem, der elsker vandreture i det fri og i naturlige habitater.

Anmeldelser

5
· 1248 Anmeldelser
 • D
  Daniel Masuy
  1
  (0 Anmeldelser)
  Le contact avec les singes est sympa. Mais on passe son temps à attendre pour que le photographe officiel prenne ses clichés pour les vendre ensuite. Puis que explications sur le chocolat et le café et de nouveau on attend pour les ventes. Heurement, le guide était excellent. Mais 90 euros pour cela ça frise l'arnaque
 • Z
  Zoe
  5
  (0 Anmeldelser)
  Hele turen var fantastisk, men højdepunktet var faktisk Monkeyland! Meget sjovt for alle aldre, og vi tog nogle fantastiske billeder.
 • A
  Ariel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville få brug for en guide i Punta Cana, men det havde jeg helt sikkert! På egen hånd ville jeg ikke have været i stand til at gøre dette på egen hånd, og jeg lærte en masse.
 • M
  Magdalena
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg havde ingen idé om, at der fandtes sådanne ture her i Punta Cana. Jeg kan anbefale at tage dem her, da hotellerne presser prisen meget op. Vi havde en fantastisk dag og mødte super seje mennesker.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler