Monkeyland dagsture fra Punta Cana

Vidste du, at Punta Cana er meget mere end strande? Besøg Monkeyland for selv at se det! Dette smukke habitat er hjemsted for mange aber, som gerne vil interagere med dig.

Ana Caballero

Ana Caballero

11 minutters læst

Monkeyland dagsture fra Punta Cana

Monkeyland | ©Sophie Lenferna

Du har sikkert allerede tænkt på at besøge flere strande og måske nogle underjordiske grotter, men du må ikke glemme et besøg i Monkeyland blandt de ting, du kan se og gøre i Punta Cana. Din ferie ville være ufuldstændig, hvis du ikke besøgte dette sted, hvor aber kan leve lykkeligt og spise tropiske frugter og byde turister som dig velkommen.

For at komme til denne turistattraktion kan du tage flere veje. Nogle er sjovere end andre, f.eks. en tur i buggy eller et spændende zip-line-eventyr. Tør du få mest muligt ud af din oplevelse i Punta Cana? Caribien venter på dig!

Halvdagsudflugt til Monkeyland og kaffe- eller kakaoplantage

I Monkeyland| ©flickrized
I Monkeyland| ©flickrized

Hvis du er på udkig efter ting at lave i Punta Cana med børn, er min første anbefaling en halvdagsudflugt til Monkeyland. Det hele behøver ikke at være Disneyland eller en forlystelsespark, for kontakt med naturen er meget bedre. I gennemsnit koster disse eventyr omkring 80 euro og varer omkring seks timer.

Du starter dagen med at gå ombord på en safaribus, der kører forbi det hotel, du bor på. Undervejs vil du se strande, junglevegetation og meget mere. Benyt lejligheden til at tage nogle billeder, når du nærmer dig Monkeyland, et naturligt abeområde dybt inde i junglen.

Når du ankommer til Monkeyland, skal du vente på din guides instruktioner, så du kan interagere med dyrene. Vær ikke bange, for de er venlige dyr. Vær opmærksom på, at du kun må fodre dem med den mad, du får udleveret. Tag så mange billeder, du kan, og beundr det smukke miljø, der omgiver disse små venner.

Du kan også slentre gennem den botaniske have i området og endda smage på nogle af de frugter, der høstes fra træerne. I nærheden af Monkeyland vil din guide vise dig nogle af Den Dominikanske Republiks kakao- og kaffeplantager, som helt sikkert vil begejstre dig. Når turen er slut, kører din guide dig tilbage til dit hotel i den samme bus.

Interessante detaljer

 • Pris: omkring 75 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Transportmiddel: safaribus.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en sjov og afslappet tur, ideel for børn.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du kun vil være i Punta Cana i et par dage, kan 5 timer være for lang tid til kun én aktivitet. Jeg foreslår, at du sammenligner andre udflugter, der inkluderer flere ting.

Book en tur til Monkeyland

Monkeyland dagstur og zip line-eventyr

Ziplining i Veron Bavaro| ©Reina Cumayasa
Ziplining i Veron Bavaro| ©Reina Cumayasa

Hvis du er i Punta Cana i en uge, leder du måske efter forskellige muligheder for at have det sjovt. Det er derfor, jeg anbefaler en tur til Monkeyland med zip line. Disse ture har en gennemsnitspris på 100 € og varer cirka 8 timer.

Til denne type udflugt vil arrangørerne angive et mødested, hvor du bliver hentet i en privat transport. Herfra kører du ind i Punta Canas jungle til et højt punkt, hvor svævebanen er placeret. Bare rolig, det er ikke verdens længste svævebane, så hvis det er første gang, du skal ud på en oplevelse som denne, skal det nok gå.

Guiderne er professionelle og forklarer dig alt, hvad du skal vide, før du kaster dig ud i det. Du får selvfølgelig en hjelm og al den nødvendige beskyttelse. Efter forberedelserne vil du krydse den dominikanske jungle på en zip-line, tør du?

Den næste del af dette eventyr er dit besøg i Monkeyland. Du ankommer et par timer senere om bord på den private transport og møder de venlige egernaber i dette naturlige habitat. Hvis du vil fotograferes sammen med dem, skal du fodre dem med det, de professionelle guider beder dig om at fodre dem med. Du kan også gå en tur i den botaniske have og nyde den friske luft på stedet.

Detaljer af interesse

 • Pris: omkring 100 €.
 • Varighed: ca. 8 timer.
 • Transportmiddel: privat transport.
 • Fordele ved denne mulighed: Du vil kunne opleve en ekstrem oplevelse og interagere med naturen.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du er meget bange for højder, anbefaler jeg ikke denne udflugt.

Book en tur til Monkeyland

Jungle buggy-tur, svømmetur i lagunen og guidet tur i Monkeyland

Tur med buggy| ©Dave Kerr
Tur med buggy| ©Dave Kerr

Hvis du gerne vil besøge Monkeyland, men også gerne vil gøre noget anderledes, anbefaler jeg, at du booker et buggyeventyr. Disse køretøjer er terrængående, lette og hurtige, så du kan komme ind i junglen, se dyr, komme ud i landområderne og have det sjovt. Den gennemsnitlige pris for disse ture er €100, og de kan vare op til 5 timer.

Før du starter, vil din guide give dig en beskyttelseshjelm og forklare de grundlæggende ting, du skal vide for at køre disse køretøjer. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at stille dem, før du kører afsted! Efter den indledende snak starter du din tur ind i Punta Canas jungle. Undervejs vil du se heste, får og smukke landskaber.

Undervejs kan du også stoppe i mindst en halv time for at svømme i en krystalklar lagune. Brug tiden til at lege lidt og vaske det snavs af, som du måtte have samlet undervejs. Du kan også gøre et stop for at besøge et typisk hus i Den Dominikanske Republik, hvor de sælger kakao eller kaffe.

Du fortsætter på din vej og følger altid din guide, så du ikke farer vild. Når du ankommer til Monkeyland, får du en rundvisning, der forklarer om abernes liv, deres føde og meget mere. Når du er fremme, vil du se aberne klatre op og ned ad træerne. Her kan du få taget professionelle billeder, mens du fodrer aberne.

Interessante detaljer

 • Pris: omkring 100 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Transportmiddel: buggy.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en ideel aktivitet for familien og for folk, der ønsker eventyr.
 • Ulemper ved denne mulighed: Ikke alle føler sig trygge ved at køre en buggy.

Book en tur til Monkeyland

Triple Jungle Adventure Combo: Monkeyland, ziplines og buggies

Aber i Monkeyland| ©Bencito the Traveller
Aber i Monkeyland| ©Bencito the Traveller

Hvis du har nydt de eventyr, jeg har anbefalet i de foregående afsnit, og du ikke vil spilde din tid, har jeg gode nyheder til dig. Du kan få en unik og endnu bedre oplevelse ved at køre buggy, zip-lining og besøge Monkeyland, alt sammen på samme dag. Hele dette eventyr koster i gennemsnit 160 €.

Til denne slags udflugt skal du stå tidligt op, men det er det hele værd. Guiderne henter dig på dit hotel omkring kl. 7 om morgenen og kører dig til en ranch i højderne, hvor du kan prøve zip-line. Før aktiviteten får du en briefing, så du ved præcis, hvad du skal gøre, samt din hjelm og andet sikkerhedsudstyr.

Efter denne oplevelse vil privat transport tage dig og din gruppe til Monkeyland. Gør dig klar til at hilse på alle egernaberne i dette smukke habitat. Giv dem deres yndlingsmad, og tag masser af billeder sammen med dem. Du kan vandre rundt her i et stykke tid, mens guiderne fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om disse nysgerrige dyr.

Det næste eventyr bliver at køre en buggy gennem junglen. Det begynder med, at jeres private transport kører jer hen til et sted, hvor alle buggyerne er parkeret. Før du begiver dig ud på dit eventyr, får du endnu en sikkerhedsbriefing og grundlæggende viden om buggyen. Følg din guide i cirka en time ind i Punta Canas jungle. Ved slutningen af turen, hvor din guide beder dig om at gå, venter din returtransport på dig. Normalt varer disse ture op til 10 timer, så ved 17-18-tiden vil du være tilbage på dit hotel.

Detaljer af interesse

 • Pris: omkring 160 €.
 • Varighed: ca. 10 timer.
 • Transportmidler: buggy og privat transport.
 • Fordele ved denne mulighed: Den er ideel til en dag med eventyr i Punta Cana.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du rejser med børn under 12 år, vil de ikke kunne bruge svævebanen. Hvis du vil have dem med i en buggy, er det bedst at kontakte arrangørerne og forklare det på forhånd.

Rejsetip
Hvis du beslutter dig for at tage på en dagstur med tre forskellige planer, så sørg for at få en god morgenmad, inden du tager afsted. Nogle selskaber inkluderer ikke frokost, så spørg om det på forhånd. Hvis de ikke inkluderer frokost, så spørg, om de stopper for at spise frokost, så du kan planlægge din dag bedre.

Udflugt til Monkeyland og Macau Beach

Macau Strand| ©Darleny Lopez
Macau Strand| ©Darleny Lopez

Hvis du ikke vil gå glip af en strand med smukt krystalklart vand, anbefaler jeg, at du tager en tur til Macau Beach. Hvis du kan tilføje noget andet til denne oplevelse som et besøg i Monkeyland, vil din dag være mere komplet. Disse ture varer normalt omkring 6 timer og koster i gennemsnit €60.

Turlederne foretrækker at starte dagen tidligt om morgenen, så de henter turgrupper i privat transport omkring kl. 8 om morgenen. Den første aktivitet vil være en guidet tur i Monkeyland. Der kan du nyde selskabet af disse smukke og nysgerrige dyr i omkring tre til fire timer.

Du vil ikke kun interagere med aberne, men også med floraen i den botaniske have på dette magiske sted, som vil vise dig, at det hele ikke handler om aber, men om det miljø, de lever i, og deres blomster og frugter. Når middagstiden nærmer sig, er det tid til at tage til det andet stop på dette eventyr, Macao Beach. Når du kommer dertil, kan du bede din guide om at vise dig en god restaurant, hvor du kan spise noget typisk dominikansk mad.

På Macao Beach kan du tilbringe hele eftermiddagen i havet og nyde solen. Hvis du ikke ønsker, at din dag skal slutte der, anbefaler jeg, at du booker en båd- eller katamarantur i Punta Cana. På den måde kan du afslutte din dag på en god måde.

Interessante detaljer

 • Pris: omkring 60 €.
 • Varighed: ca. 6 timer.
 • Transportmiddel: privat transport.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kan udforske en anden side af Punta Cana uden at forlade de utrolige strande.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du gerne vil have en solbrun kulør på stranden, er eftermiddagstimerne måske ikke det bedste tidspunkt at besøge havet.

Hvad vil jeg se på denne type udflugt?

Egern-abe| ©Bencito the Traveller
Egern-abe| ©Bencito the Traveller

Ud over de smukke strande, grotter og cenoter, du kan finde i Punta Cana, er et besøg i Monkeyland noget, du ikke må gå glip af. Her kan du interagere med nysgerrige og venlige dyr, som vil klatre op på dine arme eller dit hoved. Du skal ikke være bange, for disse dyr er vant til at omgås mennesker.

I deres naturlige habitat kan du se dem klatre i træer, lege med hinanden og spise deres yndlingsfrugter. Ud over at se dem, vil du på vejen til Monkeyland passere gennem junglen og sætte pris på skønheden i Den Dominikanske Republik.

Nogle udflugter inkluderer et stop ved et typisk hus for at købe souvenirs. Du vil for det meste finde kakao, kaffe og tobak. Disse afgrøder kan også ses på plantager i junglen. Bed din guide om at tage dig med til en af dem for at se, hvordan høstprocessen foregår, og få en lækker dominikansk chokolade eller kaffe.

Book en tur til Monkeyland

Tips til en tur til Monkeyland fra Punta Cana

Blandt aberne| ©Andrea C
Blandt aberne| ©Andrea C

Før du rejser til Punta Cana, råder jeg dig til at vælge det bedste tidspunkt at besøge Punta Cana på. Normalt er regnen forbi mellem oktober og december, så vejret er meget behageligt. Husk på, at godt vejr er et must, da de fleste turistaktiviteter foregår udendørs.

På de fleste udflugter vil du sandsynligvis få beskidt tøj, så jeg anbefaler, at du tager behageligt tøj på, som du ikke har noget imod bliver beskidt. Det er bedst at have let, slidstærkt træningstøj på. Behagelige sko vil være din allierede, når du kører buggy eller går og udforsker abernes levesteder

Som jeg sagde før, vil du altid blive udsat for solen, så glem ikke at tage den rigtige mængde solcreme på. Glem ikke at medbringe solcreme, især hvis du rejser med børn, da de er meget mere følsomme over for solens stråler.

Et vigtigt punkt at huske er, at man ikke må fodre aberne med hvad som helst. Guiderne i denne park har en særlig menu til dem og vil sælge dig små tallerkener med mad, som du kan give dem. Du kan ikke tilbyde dem brød eller kiks, da det kan være meget dårligt for deres helbred.

Book en rundvisning i Monkeyland

Hvad er fordelene ved at tage på en guidet tur i forhold til at besøge Monkeyland fra Punta Cana på egen hånd?

Aben i det fri| ©Chris Bloom
Aben i det fri| ©Chris Bloom

Hvis du vil tage til Monkeyland på egen hånd, er den eneste måde at leje en taxa på. Det anbefales, at du planlægger i forvejen og kontakter chaufføren på forhånd. Det er den eneste måde at sikre sig, at chaufføren kender ruten. Husk, at dette er en naturpark i junglen.

Jeg anbefaler dog ikke denne måde at rejse på, da du ikke vil kunne nyde alt, hvad vejen har at byde på. Desuden er disse taxature ofte dyre sammenlignet med prisen på en guidet tur. Hvis det ikke generer dig, kan du endda bede taxachaufføren om at være din guide for dagen og tage dig med til særlige steder som lokale restauranter.

Hvis du beslutter dig for at tage på en tur til Monkeyland, kan du vælge mellem en række sjove muligheder. Nogle inkluderer buggies eller zip lines og endda frokost eller snacks. Hvis du er i Punta Cana i 10 dage eller mindre, er det bedst at vælge ture og udflugter, så du får mest muligt ud af din tid.

Lad os sammenligne mulighederne

 • Halvdagsudflugt til Monkeyland
 • Pris: omkring 80 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Transportmiddel: safaribus.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en sjov og afslappet tur, ideel for børn.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du kun vil være i Punta Cana i et par dage, kan 5 timer være for lang tid til en aktivitet.
 • Dagstur til Monkeyland og zip line-eventyr.
 • Pris: omkring 100 €.
 • Varighed: ca. 8 timer.
 • Transportmiddel: privat transport.
 • Fordele ved denne mulighed: Du får en ekstrem oplevelse og mulighed for at interagere med naturen.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du er meget bange for højder, anbefaler jeg ikke denne udflugt.
 • Jungle buggy-tur og guidet tur i Monkeyland
 • Pris: omkring 100 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Transportmiddel: buggy.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en ideel aktivitet for familien og for folk, der ønsker eventyr.
 • Ulemper ved denne mulighed: Ikke alle er trygge ved at køre en buggy.
 • Triple Jungle Adventure Combo: Monkeyland, Zip Lines & Buggies
 • Pris: omkring 160 €.
 • Varighed: ca. 10 timer.
 • Transportmiddel: buggy og privat transport.
 • Fordele ved denne mulighed: ideel til en dag med eventyr i Punta Cana.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du rejser med børn under 12 år, kan de ikke bruge svævebanen.
 • Udflugt til Monkeyland og Macao Beach
 • Pris: omkring 60 €.
 • Varighed: ca. 6 timer.
 • Transportmiddel: privat transport.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kan udforske en anden side af Punta Cana uden at forlade de utrolige strande.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du gerne vil have en solbrun kulør på stranden, er eftermiddagstimerne måske ikke det bedste tidspunkt at besøge havet.