Seinen-flodekrydstogt med fransk crepe

4.8
(9302 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: fra 1 til 2 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
194 kr 177 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev historien og de historiske bygninger i Paris på dette 1-timers krydstogt på Seinen , som inkluderer en gratis fransk crepes-smagning . Gå om bord på denne båd, og lyt til lydkommentarer om bord , mens du ser utrolige seværdigheder som Louvre-museet og Notre Dame-katedralen.

Krydstogtet foregår i små grupper på omkring 15 personer, og du vil kunne nyde en unik og uovertruffen udsigt over Paris og beundre hovedstadens smukkeste og mest berømte broer.

Efter rundvisningen kan du tage til foden af Eiffeltårnet og prøve en fransk sukker- eller chokoladecrepe. Vælg din yndlingssmag, og nyd denne parisiske delikatesse med udsigt til det smukke Paristårn.

 • Oplev den franske hovedstads mest berømte monumenter på denne 1 times sejltur på Seinen i Paris med audioguide .
 • Se historiske museer som Louvre, Orsay og Notre Dame-katedralen.
 • Beundre den parisiske bys smukke broer og unikke arkitektur.
 • Afslut turen med en fransk crepe med udsigt over Eiffeltårnet .

Hvad er inkluderet

 • 1 times sejlads på Seine-floden i Paris.
 • Smagning af en fransk crepe med chokolade, sukker, citron, syltetøj eller flødeskum.

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Nyd den betagende udsigt over Paris på dette 1 times krydstogt på Seine-floden , inklusive en fransk crepes-smagning . Gå om bord på en båd for små grupper på omkring 15 personer og få en unik oplevelse i Frankrigs hovedstad.

På denne tur vil du lære om byens historie og dens monumenter gennem lydkommentarer om bord . Du vil se de utrolige monumenter, berømte museer og de smukkeste broer i hovedstaden. I slutningen af turen vil du også nyde en autentisk fransk crepe .

Se de mange populære seværdigheder i Paris, f.eks. Notre Dame-katedralen , som er en af de ældste gotiske katedraler i verden. Beundr denne imponerende katedral fra det 13. århundrede, og nyd en behagelig tur langs Seinen.

Fra din plads kan du se historiske museer som Louvre-museet, der er det vigtigste museum i Frankrig og et af de mest besøgte i verden. Gennem audioguiden vil du opdage dette museums historiske fortid med mere end 10.000 års historie. Du vil også se Musée d'Orsay, et af de mest fremragende museer i Paris, med de mest imponerende skulpturer i verden.

På dette krydstogt på Seinen kan du se andre berømte monumenter som f.eks. en kopi af Frihedsgudinden i New York på Paris' Svaneøen. På bredden af den parisiske flod kan du også se Grand Palais, et af de mest symbolske parisiske monumenter i byen.

Fra vandet kan du betragte dette fantastiske modernistiske palads fra 1900 og tage mange fantastiske souvenirfotos. Nyd den utrolige panoramaudsigt over byen, og beundr den franske hovedstads smukke broer og arkitektur.

Afslut turen med en gratis smagsprøve og prøv en autentisk fransk crepe med sukker, chokolade, citron, syltetøj eller flødeskum. Vælg din yndlingssmag, og nyd denne lækre pandekage ved foden af Eiffeltårnet .

Anmeldelser

4.8
· 9302 Anmeldelser
 • C
  Cleonice
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg så den bedste profil af Eiffeltårnet fra Seinen, vidunderligt!
 • J
  Jairo
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg nød det meget, men jeg ville gerne have været lidt længere på krydstogtet. Jeg kom afsted super afslappet og forelsket i Paris, crepes var også de bedste!!!!
 • Z
  Zéphyr
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi elskede det!
 • H
  Hannelore
  5
  (0 Anmeldelser)
  Alt det bedste af Paris på ét sted! Et vidunder!
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler