Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Eiffeltårnet Billetter og Seine Natkrydstogt på floden

4.3
(1313 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling

Denne oplevelse er i øjeblikket utilgængelig

Oversigt

Takket være denne billet kan du få adgang til Eiffeltårnet uden at skulle vente i prioriterede køer, hvilket sparer dig for en masse tid, da du ellers ville skulle vente i timevis. Denne billet giver dig adgang til tårnets andet og tredje etage og omfatter en audioguide, der supplerer dit besøg.

Derudover får du med dette produkt også adgang til et krydstogt på Seine-floden, hvis du vælger denne mulighed. Denne tur varer ca. 1 time, og under den vil du kunne se de mest ikoniske monumenter i hovedstaden. Disse omfatter Eiffeltårnet, Notre Dame-katedralen og Louvre-museet.

 • Du får prioriteret adgang til Eiffeltårnet med adgang til andet og tredje niveau.
 • Adgang, hvis du vælger denne mulighed, til et krydstogt på Seinen.
 • Se Paris' mest ikoniske monumenter ledsaget af en lydkommentar , der fås på flere sprog.

Hvad er inkluderet

 • Indgangen til Eiffeltårnet (andet og tredje niveau)
 • Prioriteret adgang
 • Seinen-flodekrydstogt (hvis du har valgt denne mulighed)
 • Lydguide på 10 sprog

Hvad man kan forvente

Eiffeltårnet er utvivlsomt det mest travle monument i den franske hovedstad. Takket være denne billet kan du komme ind uden at skulle stå i kø uden at skulle vente i kø. Fra toppen har du den bedste udsigt over hele Paris, fordi du kan klatre op på toppen af "Jerndamen". En mobilapp fortæller dig alt om de monumenter, du vil se for dine fødder.

Du får ikke kun adgang til Eiffeltårnet, men du kan også inkludere en billet til et krydstogt på Seine-floden i din booking. Afgangsstedet for krydstogtet ligger kun 5 minutters gang fra Eiffeltårnet. Du kan vælge forskellige tidspunkter for at tage på krydstogt , da der er forskellige afgangstider afhængigt af årstiden.

Langs dette flodkrydstogt vil du se de vigtigste parisiske monumenter og de mest symbolske broer i byen. Du vil få en uforglemmelig udsigt til monumenter som Eiffeltårnet, Notre Dame-katedralen, Alexandre III- og Neuf-broerne eller endda Louvre-museet. For ikke at nævne, at du ikke kun vil kunne observere dem, men også lære om dem, da du vil have adgang til indspillede kommentarer under hele turen.

Anmeldelser

4.3
· 1313 Anmeldelser
 • Á
  Álvaro
  4
  (0 Anmeldelser)
  Meget rimelig pris for det, der tilbydes, og der var virkelig mange mennesker den dag, jeg var der. Jeg vil kun anbefale at tilbyde en mulighed med en fysisk guide, måske kan vi for lidt flere penge løse nogle yderligere tvivlsspørgsmål.
 • N
  Nuna
  5
  (0 Anmeldelser)
  Begge aktiviteter var meget gode. Min familie nød det meget.
 • M
  Mariakatia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Spektakulær udsigt
 • C
  Carlo
  5
  (0 Anmeldelser)
  På trods af det store antal mennesker var alt meget velorganiseret og gnidningsløst. Prøv at bære så lidt som muligt! Ingen store rygsække
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler