Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Versailles dagstur fra Paris med Palace Guidet tur

4.3
(824 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: fra 5 til 7 timer
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
820 € 746 €
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Genoplev det franske monarkis æra på denne udflugt til Versailles Slot fra Paris, hvor du vil opleve det mest imponerende kongeslot i Frankrig.

Med en professionel guide besøger du de kamre, korridorer og haller, der blev bygget af kongerne fra det 17. århundrede og frem, med mange kunstværker og skulpturer rundt omkring. Gå ind i den berømte spejlsal og gå gennem de imponerende haver i denne arkitektur i barokstil.

 • Se Versailles Slot med en professionel guide.
 • Gå rundt i områder som spejlsalen og haven.
 • Oplev historien om det franskemonarki fra det 17. århundrede.

Hvad er inkluderet

 • Guidet rundvisning i Versailles Slot
 • Transport fra Paris i airconditioneret bus
 • Besøg i Spejlsalen og paladsets have
 • Professionel guide med speciale i historie

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Føl dig som en kongelig person på denne halvdagsudflugt til Versailles Slot med afgang fra Paris i en bus med aircondition og alle bekvemmeligheder.

Du får adgang til en af Frankrigs mest legendariske og imponerende bygninger, der blev bygget på ordre af kong Ludvig XIII i det 17. århundrede, med en professionel guide, der vil fortælle dig alle historierne om stedet.

Siden paladset blev opført, er det blevet overdraget fra generation til generation af forskellige monarker, som stiliserede, ændrede og byggede det på forskellige måder, indtil det blev det barokke arkitektoniske vidunder, som det er i dag.

Denne bygning, som Unesco har erklæret for verdensarv, fungerede som kongelig residens mellem 1682 og 1789, en periode, der blev afbrudt af den store franske revolution, som væltede kong Ludvig XVI for at sætte en stopper for monarkiet.

Indvendigt rummer det stadig det, der engang var kongens og dronningens kamre, samt krigs- og fredsrummene og det smukke Royal Opera House, et teater bygget af træ, hvor kongetidens musikforestillinger blev afholdt.

Når du deltager i denne rundvisning, vil du gå gennem dette og andre områder, f.eks. spejlsalen, hvor Versailles-traktaten blev underskrevet i 1919, som afsluttede Første Verdenskrig. Den er omgivet af 357 spejle i en mere end 70 meter lang korridor.

Fra haverne kan du se 800 hektar grønt område med et uendeligt antal springvand, damme, planter og blomster, der vil gøre din tur til en uforglemmelig oplevelse. Om sommeren tiltrækker et springvandsshow tusindvis af besøgende.

De første søndage i hver måned er det ikke muligt at hyre en professionel guide, men du kan besøge parken med en audioguide.

Anmeldelser

4.3
· 824 Anmeldelser
 • F
  Felix
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var første gang, vi bookede en udflugt med dette bureau, og vi er sikre på, at vi vil gentage det, da organisationen var meget god, og de fik mest muligt ud af den tid, vi havde til rådighed.
 • B
  Beatrisa
  4
  (0 Anmeldelser)
  Alt er smukt. 100% anbefalelsesværdig.
 • A
  Agna
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er fantastisk, at turen er så fleksibel, så du kan vælge, om du vil tage turen om morgenen, midt på dagen eller om eftermiddagen. Vi valgte at gøre det om eftermiddagen, så vi kunne nyde andre aktiviteter om formiddagen.
 • C
  Christiane
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg kan varmt anbefale den, fordi man kan besøge alt det vigtigste i Versailles, og alt er meget velorganiseret.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler