Billetter til Versailles-paladset, haverne og Marie Antoinette

4.6
(17947 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Fra
289 kr 263 kr
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Besøg det vidunderlige og historiske slot i Versailles med disse billetter. Du får fuld adgang til området og gallerierne i denne majestætiske bygning, som var den tidligere kongelige residens, der blev bygget af kong Ludvig XIV og ligger i Versailles, ca. 19 km vest for Paris.

Du vil få mulighed for at gå gennem den private grund, der blev skabt til Marie Antoinette, og slentre gennem de fantastiske haver. Der er adgang til Trianon-ejendommen og vogngalleriet, men kun i weekender og i juleferien. Hvis du ønsker livekommentarer, kan du også vælge at tage en audioguide, som er inkluderet i din billet.

 • Udforsk slottet Versailles med denne billet med alt adgang til denne majestætiske bygning, der stammer fra det 17. århundrede og er opført på UNESCO's verdensarvsliste.
 • Besøg de smukke haver og anlæg i paladset, som også omfatter det private område, der er dedikeret til Marie-Antoinette.
 • Lær om Versailles Slotshusets historie med audioguiden, der er inkluderet i din billet.

Hvad er inkluderet

 • All-access-billet til Versailles Slot
 • Adgang til Trianon-ejendommen
 • Adgang til Float Gallery i weekender og i juleferien.
 • Lydguide

Vælg dato og tidspunkt

Hvad man kan forvente

Takket være disse billetter til Versailles Slot kan du i ro og mag gå rundt på det område, der er dedikeret til Solkongen. Denne majestætiske bygning blev bygget i det 17. århundrede til kong Louis XIV og ligger i Versailles, ca. 19 km vest for den franske hovedstad. Du vil også få en audioguide på flere sprog for at lære om dens historie.

Med disse billetter får du adgang til Trianon-ejendommen, der støder op til haverne og består af paladserne Grand Trianon, Petit Trianon, Dronningens landsby og flere prydhaver.

Dette område er forbundet med Marie-Antoinette. Det var et tilflugtssted for dronningen , som var fascineret af livet på landet. Hun brugte det til at komme væk fra paladsets travlhed og byggede en landsby for at modtage gæster og endda for at opdrage sine børn. Denne landsby er inspireret af den traditionelle rustikke arkitektur i Normandiet.

Du får også adgang til paladsets haver, der er opført på UNESCO's liste over verdensarv. Bemærk dog, at du skal betale et ekstra gebyr, hvis de falder sammen med de dage, hvor springvandsshowet og den musikalske have finder sted. Disse finder normalt sted mellem april og oktober hvert år.

I weekender og i juleperioden i december har du også adgang til vogngalleriet. Dette er et af gallerierne i Grand Stables. Her kan du bl.a. se de gallavogne, der blev bestilt til Napoleon I's bryllup, vognen til Louis XVIII's begravelse og vognen til Charles X's kroning.

Anmeldelser

4.6
· 17947 Anmeldelser
 • M
  Matias
  4
  (0 Anmeldelser)
  Da det er så stort et sted, var det lidt trættende at lære hele stedet at kende. Besøget var meget godt, og haverne så fantastiske ud. Det kan varmt anbefales.
 • J
  John
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et magisk palads.
 • D
  Diogo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Haverne er smukke, og det er et sted, der udstråler en masse fred og ro. Jeg elskede dette besøg, det var et af de mest behagelige, jeg har haft i de seneste år.
 • S
  Sofia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et vidunderligt og unikt palads.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler