Paris The World of Banksy udstilling billetter

4.6
(17573 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
132 kr 120 kr
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Fordyb dig i værkerne af dette århundredes mest indflydelsesrige og gådefulde street art-skaber med disse billetter til udstillingen The World of Bansky i Paris. Selv om han ikke udstiller i noget galleri, kan du se mange af hans berømte værker gengivet af andre kunstnere.

Du kan nyde vægmalerier og stencils af hævngerrig karakter, som forstærkes af den atmosfæriske belysning og de stimulerende tekster, der ledsager værkerne. Hertil kommer videoer, der får dig til at reflektere over den sociale virkelighed.

 • Lad dig bevæge af værker, der formidler humor og sarkasme over for verdens modsigelser.
 • Oplev en medrivende oplevelse, der samler mere end 100 værker af denne kunstner.
 • Forbedre oplevelsen ved at tilføje en reproduktion af Walled Off Hotel de Belén til din billet.

Hvad er inkluderet

 • Adgang til udstillingen Banksy's World

Vælg dato

Hvad man kan forvente

Denne billet til The World of Banksy-udstillingen i Paris vil give din rejse et originalt og revolutionerende præg. Du vil blive fordybet i street art-verdenen af en af de mest hævngerrige kunstnere på den aktuelle scene.

Oplev denne medrivende udstilling med allestedsnærværende kunst, aktivisme og social satire. Uden at nogen kender Banskys identitet, er denne britiske kunstner et sandt ikon. Du vil få mulighed for at lære denne berømte ukendte kunstners personlighed at kende og dykke dybere ned i hans personlighed.

Du vil få mulighed for at gå rundt blandt mere end 100 genskabte værker af Banksy, herunder de mest karakteristiske, som han er kendt for verden over. Udstillingen indeholder også videoer og forklarende tekster, der giver dig et dybere indblik i kunstnerens historie.

Hvis du vil have en endnu mere medrivende oplevelse, kan du tilføje Walled Off Hotel i Betlehem til din billet. Dette er endnu en af de originale kunstudstillinger om denne originale gadekunstner, som ikke vil efterlade dig ligeglad.

Anmeldelser

4.6
· 17573 Anmeldelser
 • B
  Brianna
  4
  (0 Anmeldelser)
  Måske lidt dyrt i forhold til besøgets længde, men alligevel ikke skuffende, når man forlader stedet. En behagelig oplevelse, velegnet til alle aldre.
 • V
  Valeria
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg kunne virkelig godt lide Bansky og hans arbejde, som jeg ærligt talt ikke kendte.
 • S
  Sasha
  4
  (0 Anmeldelser)
  En dejlig medrivende oplevelse. Mange stykker præsenteres med en ret behagelig iscenesættelse.
 • B
  Bryan
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget flot udstilling af Banksys værker. Forklaringerne til hver "scene" er et virkeligt aktiv for at forstå det budskab, som værket formidler.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler