Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey og Galway Dagstur fra Dublin

4.6
(6984 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 12 timer 30 minutter
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
688 kr 626 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Nyd Moher, Kilmacduagh og Galway samt deres seværdigheder på denne tur fra Dublin. Du rejser til øens modsatte kyst i et køretøj med aircondition, og transfer er inkluderet i oplevelsen. Under turen vil du blive ledsaget af en rejseleder, som vil give live-kommentarer.

Han vil fortælle om historien og betydningen af de steder, du besøger. Du vil lære om den vigtigste atlanterhavskystrute og dens vigtigste monumenter og byer. Disse omfatter Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey og Galway.

 • Besøg Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey og Galway på én dag med denne tur.
 • Fra Dublin vil du blive ledsaget af en rejseleder, som vil gøre din rejse mere behagelig.
 • Alle transporter er inkluderet på turen i et køretøj med aircondition og adgang til Cliffs of Moher.

Hvad er inkluderet

 • Udflugt til Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey og Galway fra Dublin
 • Turistguide
 • Alle rejser i køretøjer med aircondition
 • Indgangen til Cliffs of Moher

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Gå ikke glip af Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey og Galway på denne tur fra Dublin. Disse seværdigheder ligger på kysten over for Dublin, ca. 300 km fra hinanden. For at sikre, at denne afstand ikke er noget problem, omfatter turen alle de nødvendige rejser i et køretøj med aircondition.

Turen er heller ikke kedelig, da du vil blive ledsaget af en rejseleder. Han eller hun vil fortælle dig om monumenternes historie samt Irlands historie i almindelighed. Det vil tage ca. 12 timer fra du forlader Dublin til du kommer tilbage, så det er en 1-dags tur.

Oplevelsen omfatter entréen til et af de monumenter, du besøger. Det er Cliffs of Moher, en kystlinje med enorme klipper, der er prydet af en række slotte langs sin længde. Du vil kunne tage betagende billeder af det betagende landskab.

Kilmacduagh Abbey er et meget gammelt kloster, der blev bygget i det 7. århundrede, og som er et af de få overlevende monumenter i området fra denne periode. Dets tag er ikke bevaret den dag i dag, men det er dets mure, og vigtigst af alt står det stadig ved siden af sin kirkegård.

Endelig skal du også besøge byen Galway. Det er en havneby, der i dag har et stort antal traditionelle butikker og pubber, som får dig til at føle dig som en rigtig irer. Du får fri tid til at vandre rundt i gaderne på egen hånd og kigge forbi de butikker, du ønsker.

Anmeldelser

4.6
· 6984 Anmeldelser
 • F
  Feng
  5
  (0 Anmeldelser)
  Hvert sted var mere imponerende end det andet. Kyststien og klippen var fantastisk, men det, der virkelig imponerede mig, var klosteret.
 • M
  Mary
  5
  (0 Anmeldelser)
  En af de bedste betalte ture. Det er bogstaveligt talt hele dagen. Også planlægningen af hvert sted var meget god.
 • R
  Rita
  5
  (0 Anmeldelser)
  Guiden var meget venlig og hjælpsom. Han var altid villig til at besvare spørgsmål og sikre, at alle følte sig godt tilpas i løbet af dagen.
 • J
  Jill
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg havde en uforglemmelig oplevelse med min kæreste. Men hvis man har problemer eller vanskeligheder med at gå i lange timer, vil jeg anbefale, at man tager de nødvendige forholdsregler.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler