Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Guidet rundvisning i Peterskirken samt adgang til kuplen

4.3
(13394 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Varighed: 1 time 45 minutter
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Bekræftelse er øjeblikkelig
GRATIS afbestilling
Fra
343 kr. 312 kr.
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reserver den uden risiko!

Oversigt

Lær Peterskirken at kende som en insider, og få eksklusiv adgang til kuplen med denne guidede rundvisning på ca. to timer.

I små grupper på ca. 16 personer udforsker I den hellige kirkes hovedkirke, hvor paven holder sine liturgier. En ekspertguide vil tage jer med på en rundvisning gennemsyret af historie, kunst og arkitektur, hvor I vil kunne se værker af kunstnere som Michelangelo og Bernini.

 • Besøg Peterskirken, Vatikanets hovedkirke.
 • Se Rom med en eksklusiv panoramaudsigt fra kirkens kuppel.
 • Se kunstværker og arkitektur, der er skabt af kunstnere som Michelangelo og Bernini.

Hvad er inkluderet

 • Guidet rundvisning i Peterskirken
 • Eksklusiv adgang til domen
 • Guidet rundvisning på Peterspladsen
 • Historie ekspertguide

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Ved at deltage i denne guidede rundvisning på ca. to timer vil du lære Peterskirken, Vatikanstatens hovedkirke, at kende, og du vil få eksklusiv adgang til kuppelområdet. Du kan vælge at tage turen privat eller i små grupper.

En ekspertguide vil ledsage jer og afsløre de legendariske hemmeligheder i den hellige kirke, hvor paven holder sine liturgier for sognebørnene.

I klatrer op på kuplens terrasse, en monumental 41 meter høj struktur, der giver jer mulighed for at værdsætte byen fra et unikt perspektiv med panoramaudsigt over Peterspladsen, Vatikanet og en stor del af Rom.

Du vil få mulighed for at se både det indre og det ydre af dette arkitektoniske vidunder, der er designet og bygget af berømte kunstnere som Michelangelo og Gian Lorenzo Bernini.

En af Michelangelos kreationer, der skiller sig ud, er skulpturen Pietà del Vaticano, hvor Jomfru Maria holder Kristus efter hans korsfæstelse.

Berninis Visionen af Konstantin, en rytterskulptur fra 1670 til ære for den kristne kejser, skiller sig ud i den højre fløj af basilikaens atrium.

I kan opleve denne oplevelse i små grupper på 8, 14 eller 16 personer eller privat, hvor I også går gennem Peterspladsen, hvor de katolske troende hver dag samles blandt de 284 søjler og 88 pilastre i monumentet, der er kendt som kolonnaden, også et værk af Bernini.

Anmeldelser

4.3
· 13394 Anmeldelser
 • K
  Kate
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et af de mest besøgte steder i verden og med rette, der er kunst overalt, fantastiske steder, krypten som et fantastisk historisk sted og kuplen, der giver dig mulighed for at se en fantastisk udsigt over Rom.
 • A
  Ana
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget godt besøg og meget interessant. Der er meget at lære i basilikaen, og rundvisningen er en smuk oplevelse.
 • M
  Mia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var fantastisk at bestige kuplen, og det var prikken over i'et. En meget anbefalelsesværdig tur, sjov og interessant fra start til slut.
 • P
  Paula
  5
  (0 Anmeldelser)
  Guiden var meget vidende om stedet, og man kunne mærke på den måde, han talte på, at han kunne lide det, han lavede, og vidste, hvad han talte om. Vi nød turen meget takket være ham
 • Se mere

  Afrejse og Returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler