Guidet tur i katakomberne og basilikaerne i Rom

4.6
(28 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 3 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
677 kr 616 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Under denne guidede tur vil du besøge Roms mest indflydelsesrige basilikaer, såsom St. Mary Major og St. John Lateran, som var af stor betydning for kristendommens historie. Derudover vil du lære om byens tidligste kristne kirkegårde og beskyttelsesrum ved at gå ned i katakomberne ved St. Callixtus på denne 3 timers rundvisning.

Du kan vælge mellem to muligheder, når du booker. Du kan vælge at blive hentet fra dit hotel, hvis din bolig er blandt de udvalgte i Roms centrum, eller du kan starte turen fra et mødested tæt på stedet.

 • Lær mere om kristendommens historie ved at besøge de første basilikaer og katakomber.
 • Du vil blive ledsaget af en professionel guide på denne tur på ca. 3 timer.
 • Der er inkluderet transport i et køretøj med aircondition mellem de forskellige steder på turen.

Hvad er inkluderet

 • Adgangsbilletter til forskellige romerske basilikaer og katakomber
 • Professionel guide
 • Privat køretøj
 • Transport til de forskellige besøgssteder

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Denne guidede tur på ca. 3 timer omfatter en rundvisning i Roms vigtigste kristne basilikaer og katakomber. Denne oplevelse fokuserer på at lære kristendommens tidlige historie at kende og lære om den i den by, der er kendt som den vigtigste by for denne religion.

Hvis dit hotel er på listen over udvalgte overnatningssteder i Roms centrum, kan du vælge muligheden med afhentning på hotellet. Hvis du bor et andet sted, kan du vælge den guidede tur med afgang fra et mødested.

Vi begynder med at fremhæve nogle af de basilikaer, som du vil se på turen, herunder Maria Major-basilikaen. Dette er en af de fire pavelige basilikaer i Rom og den vigtigste kirke, der er viet til Jomfru Maria.

På den anden side vil du også komme ind i ærkebasilikaen St. John Lateran, bedre kendt som katedralen for Roms bispedømme, som er dedikeret til Kristus Frelseren og de to helgener, der er opkaldt efter Johannes.

Du vil også lære om den kristne religions tidlige år og bygninger. I den forbindelse skal du tage til den antikke Appian Way, hvor du vil besøge de første kristne katakomber. Du vil især gå ned i Sankt Callixtus' katakomber , som går tilbage til omkring det første århundrede e.Kr. Gør dig klar til en komplet rejse gennem kristendommens historie, fra dens oprindelse for 21 århundreder siden til i dag.

Anmeldelser

4.6
· 28 Anmeldelser
 • T
  Tina Lykke Pedersen
  4
  (0 Anmeldelser)
  En rigtig god oplevelse, men der skulle stå i selve bookingen, at der var krav om dækkede skuldre og lange bukser.... Jeg gik glip af to af oplevelserne fordi jeg ikke kunne komme ind.
 • E
  Emily
  5
  (0 Anmeldelser)
  En lidet kendt og meget anbefalelsesværdig tur. Det er en perfekt oplevelse, som man ikke må gå glip af. Og den bedste måde at nyde det på er med en gruppe efter eget valg, hvad enten det er venner eller familie, men det er meget bedre end alene.
 • C
  Charlotte
  5
  (0 Anmeldelser)
  Chaufføren og guiden var meget professionelle, vi var flere, men køretøjet var ret rummeligt og havde aircondition. Alt det at gå kan give dig sved på panden, som du ikke ville tro.
 • A
  Amanda
  5
  (0 Anmeldelser)
  Klapsalver til guiden, han var et vidunder med hele gruppen, han forvandlede turen fra noget godt til noget fantastisk.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler