Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Tidlig indgang vatikanet og det sixtinske kapel tur

4.3
(3242 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 4 timer
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
831 € 756 €
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Denne billet giver dig adgang til Vatikanets monumenter tidligt om morgenen, dvs. før deres officielle åbningstid. Det giver dig mulighed for at undgå de store menneskemængder og føle, at alle værkerne er udstillet kun for dig.

Derudover vil du blive ledsaget af en guide under hele turen, som vil informere dig om relevansen af og historien bag alle værkerne i Vatikanmuseerne, museets Pinacoteca og Det Sixtinske Kapel. Guiden vil give dig sin udelte opmærksomhed, da du vil være en del af en lille gruppe på omkring 15 personer.

  • Nyd en guidet tur til de store monumenter i Vatikanet tidligt om morgenen.
  • Alle nødvendige indgangsgebyrer er inkluderet med garanteret skip-the-line service.
  • Du vil være en del af en lille gruppe på maks. 15 personer.

Hvad er inkluderet

  • En rundtur i Vatikanets monumenter
  • Lokal rejseleder
  • Tidlige morgenbilletter og køfri service
  • Indgang til Vatikanmuseerne

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Med denne billet får du en guidet rundvisning i Vatikanmuseerne, Pinacoteca og Det Sixtinske Kapel tidligt om morgenen. Det betyder, at du kan komme ind før den officielle åbningstid, hvor kapaciteten kun er 10%. Derfor undgår du de store menneskemængder og kan nyde et meget mere behageligt og roligt besøg i en gruppe på omkring 15 personer. Og du spilder heller ikke tiden, for du kan komme ind uden at stå i kø.

På denne måde kan du besøge Vatikanmuseerne, som indeholder en af de største kunstsamlinger i verden. De omfatter gallerier med gobeliner, kandelabre og kort, men også talrige skulpturer og sarkofager. Du kommer også ind i maleren Rafaels rum, hvor du finder renæssancens mesterværker, der arbejdede på Leonardo da Vincis og Michelangelos ansigter.

Du skal også besøge Pinacoteca på disse museer. Indenfor finder du store mesterværker af kunst. Blandt dem kan du se malerier af Caravaggio, Leonardo da Vinci og Raphael.

På den anden side er Det Sixtinske Kapel et must-see i Vatikanet. I loftet finder du fresker malet af den store Michelangelo. I dem viser han bibelske begivenheder som "Den sidste dom" eller "Adams skabelse", begge helt emblematiske værker i menneskehedens historie.

Afrejse og returrejse

Yderligere info

Afbestillingsregler