Trastevere, campo dei fiori og jødisk ghetto madtur

4.9
(88 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 3 timer 30 minutter
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
731 kr 665 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Kombiner sightseeing med gastronomi, og oplev en luksusoplevelse på en tur på ca. 3,5 timer. Gå gennem gaderne i Trastevere, Campo de' Fiori og den jødiske ghetto, mens du smager lækre italienske retter. Nyd en guidet rundvisning for ca. 12 personer.

 • Du vil smage typiske retter som pasta og gelato. Der er også nogle lokale favoritter som f.eks. stegte artiskokker.
 • Hvis du vælger den guidede tur om morgenen, kan du se det berømte Campo de' Fiori-marked. Hvis du vælger eftermiddagsturen som alternativ, kan du se de lokale butikker.
 • Du vil smage rød- eller hvidvin på din tur gennem Trastevere eller det jødiske kvarter.
 • Du vil blive ledsaget af en lokal guide.

Hvad er inkluderet

 • Vandretur i den jødiske ghetto, Trastevere og Campo de' Fiori.
 • Smagning af typiske italienske retter.
 • Et glas rød- eller hvidvin
 • Is.

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Nyd en gastronomisk rundtur i Rom i ca. 3,5 timer. Besøg emblematiske steder som Trastevere-kvarteret, Campo de' Fiori-pladsen og den jødiske ghetto. Du vil også smage klassiske retter som pasta, pizza og italiensk vin.

Turen er designet til grupper på omkring 12 personer, så din guide kan give dig personlig opmærksomhed.

Under dit besøg på Campo de Fiori kan du, hvis du vælger morgentur, se det berømte marked, hvor der sælges mad, blomster og forskellige produkter. Hvis du vælger eftermiddagsturen som alternativ, har du mulighed for at kigge i butikkerne i området.

På Campo de' Fiori kan du også se Statua di Giordano Bruno, som blev anklaget for at være kætter og brændt levende på bålet.

Du vil besøge Trastevere, det mest travle kvarter i Rom om aftenen. Gaderne er fyldt med restauranter, natklubber og butikker.

Du vil gå langs Via Portico d'Ottavia og smage på stegte specialiteter. Pizzaelskere vil elske at stoppe ved Antico Forno Roscioli, det ældste bageri i hovedstaden, der er kendt for sine lækre romerske pizzaer.

Du ankommer til den jødiske ghetto og bliver transporteret tilbage i tiden for ca. 500 år siden. Pave Paul IV oprettede dette kvarter i 1555 for at isolere det jødiske folk. Næsten 3.000 jøder boede her under overfyldte forhold. På din tur gennem dette område vil du se Templo Maggiore, den ældste synagoge i Rom.

Du vil blive begejstret for Tiberøen, en lille ø på 270 meter i Tiberfloden, og for at komme til denne ø skal du passere Fabriciusbroen, der blev bygget i 62 f.Kr. og er den ældste bro fra dengang, og som stadig er bevaret i sin oprindelige tilstand.

En god dessert er et must på denne gourmetrute. Der venter dig en håndværksmæssig isbutik med udsøgte naturis. På menuen finder du pistacie, appelsin, jordbær, melon, mandel og mange andre smagsvarianter.

Anmeldelser

4.9
· 88 Anmeldelser
 • I
  Isabel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Trastevere og den jødiske ghetto er fulde af aromaer og en formidabel historie, som giver Rom i dag en unik gastronomisk identitet. Tak for denne rundvisning.
 • M
  Mercedes
  5
  (0 Anmeldelser)
  Rom og maden i Rom har en masse historie! Fantastisk oplevelse.
 • P
  Paola
  4
  (0 Anmeldelser)
  Meget god udflugt!
 • L
  Lucas
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg vidste, at Campo de' Fiori var et enestående marked med et godt ry, men det var fantastisk at få mulighed for at komme af sted og købe.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler