Aftentur i Rom på Vespa

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 3 timer
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
1.433 kr 1.303 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Se de skjulte natlige perler i Rom på en Vespa ved at deltage i denne fire timers tur. Du stiger om bord på en klassisk scooter i italiensk stil for at se ikoniske steder i den "evige by", såsom basilikaen med de fire kronede helgener, Orange Garden og Malteserordenens slot, blandt mange andre monumenter, der er skjult i måneskinnet.

  • Udforsk Rom på Vespa om natten med en ekspertguide/chauffør
  • Oplev skjulte arkitektoniske perler i den "evige by".
  • Besøg ikoniske seværdigheder såsom Malteserordenen og Basilica of the Four Crowned Saints

Hvad er inkluderet

  • Vespa nattevandring i Rom
  • Ekspert chauffør/guide
  • Transport til og fra hotellet (på udvalgte hoteller)
  • Smagning af kaffe og is

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Udforsk de hemmelige steder i Rom om natten på en Vespa. En chauffør, som også vil være din guide, vil køre dig på scooter gennem middelalderlige kvarterer og gader for at opdage de skjulte arkitektoniske perler i den "evige by".

I vil komme forbi de mest værdifulde og mindre kendte stop i den italienske hovedstad i en eksklusiv oplevelse for dig og din gruppe, som om I var på jagt efter arkæologiske skatte, som er fodsporene fra den hellige romerske historie.

Du får natlig adgang til Malteserordenen, hvor du finder det gådefulde nøglehul, som, når du kigger ind i det, giver dig en af de smukkeste og mest mystiske udsigter over kuplen på Peterskirken.

Du vil besøge Basilica of the Four Crowned Saints, et arkitektonisk vidunder fra det 4. og 5. århundrede e.Kr., der er opkaldt efter en gruppe martyrer fra den katolske kirke, som gjorde modstand mod tilbedelsen af guden Æskulap.

Du kan også beundre de vidunderlige barokke, gotiske og middelalderlige freskoer i kirkerne Santo Stefano Rotondo og Santa Cecilia i Trastevere.

Fra monumenterne fra Romerriget rejser du på Vespa og om natten ad den episke vej til dalen ved Circus Maximus, det mest overfyldte stadion i det gamle Rom, hvor mere end 300.000 romere plejede at gå hen for at satse på tidens populære religiøse spil.

På den protestantiske kirkegård kan du se gravmæler over italienske og europæiske kulturpersonligheder, der ikke bekender sig til den katolske religion, som f.eks. filosoffen Antonio Gramsci og den engelske digter John Keats.

En anden af Roms betagende udsigter kan ses i den fredelige, grønlige appelsinhave, der ligger gemt i Aventinerhøjens indre.

Og for at gøre din aftentur på Vespa scooter endnu sjovere har du mulighed for at smage på en lækker espressokaffe eller italiensk gelato.

Afrejse og returrejse

Yderligere info

Afbestillingsregler