Venedig Afrejse Lufthavnstransport med vandtaxi

4.8
(13213 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
304 kr 277 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Denne afslappede måde at afslutte din rejse på er en vandtaxa, som bringer dig fra Venedig til Marco Polo Lufthavn. Du skal blot vælge det tidspunkt, der passer dig bedst, og tjek bådstoppene for at se, hvilken båd der passer dig bedst.

Ved at booke denne fælles lufthavnstransport får du en sidste chance for at nyde seværdighederne i en af de smukkeste byer i verden. Slap af på en tur på vandet, spar dig selv for flystresset og afslut din rejse på den bedst mulige måde.

 • Du kan nyde en afslappet fælles vandtaxi til Marco Polo Lufthavn fra Venedig.
 • Du skal ikke bekymre dig, men vælge det tidspunkt, der passer dig bedst, og vælge det sted, hvor du ønsker at blive kørt hen.
 • Tag en fantastisk sidste souvenir med hjem fra dit besøg. Afslut din oplevelse med at se de vidunderlige seværdigheder, som Venedig har at byde på.

Hvad er inkluderet

 • Transport med fælles vandtaxi fra Venedig til Marco Polo lufthavn.

Vælg dato

Husk på at du skal ankomme 15 minutter før start

Hvad man kan forvente

Efter en rejse kan hjemrejsen være ubehagelig, og returflyvningerne kan være stressende. Book din transfer med vandtaxa fra Marco Polo lufthavn fra Venedig. Vælg det tidspunkt og stop, der passer dig bedst, og sejl i ro og mag gennem de venetianske farvande, mens du nyder de smukke seværdigheder en sidste gang.

Den bedst mulige måde at afslutte dit besøg på er med en behagelig vandtaxi. Mindst 3 timer før dit hjemrejsefly giver denne oplevelse dig mulighed for at nyde den smukke italienske by fra vandet i ro og mag. Der er ingen tvivl om, at du vil tage af sted på din returrejse med den bedste følelse og uden stress.

Hvad angår vandtaxaens kapacitet, er det vigtigt at bemærke, at hver båd er begrænset til 12 personer.

Varigheden af transporten er omtrentlig og kan variere afhængigt af tidspunktet og dagen for transporten. Hvad angår tidsplanen, kan du vælge det mest bekvemme tidspunkt og det mest passende bådstoppested for dig. Tjek på forhånd listen over stoppesteder, som vandtaxaen kører igennem, for at se, hvor du foretrækker at blive hentet fra.

Anmeldelser

4.8
· 13213 Anmeldelser
 • L
  Lurdes
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget god overførselsmulighed.
 • N
  Nelson
  4
  (0 Anmeldelser)
  God transfer, ret komfortabel og hurtig, plus at man får en smuk udsigt over Venedig. Det er ikke en af de bedste transfers, jeg har prøvet, men jeg fandt den meget god, og den opfyldte alt, hvad jeg forventede.
 • L
  Liliana
  5
  (0 Anmeldelser)
  Super behagelig.
 • B
  Beatriz
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget komfortabel og behagelig transfer til lufthavnen, det er en mulighed, som jeg varmt kan anbefale på grund af kvaliteten af servicen og hvor hurtig den er.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler