Madlavningskursus i Nahm Dong Park med transfer

4.6
(25 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
GRATIS afbestilling
Fra
302 kr 275 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!

Oversigt

Oplev en uforglemmelig formiddag med opdagelse af det autentiske laotiske køkken på dette madlavningskursus i Nahm Dong Park, inklusive transport til og fra dit hotel i Luang Prabang. Kurset starter ca. kl. 08.30, hvor din engelsk- eller fransktalende guide byder dig velkommen med en velkomstdrink, inden vi går ind i parkens økologiske køkkenhaver for at udvælge sæsonens friske ingredienser.

Oplevelsen slutter med en lækker frokost, som du selv tilbereder med de 5 traditionelle opskrifter, du lærer. Alle materialer, ingredienser og et trykt opskriftshæfte er inkluderet.

  • Lær autentiske laotiske madlavningsteknikker.
  • Saml dine egne ingredienser i et 100% økologisk miljø.
  • Nyd en hjemmelavet frokost og transport fra dør til dør.

Hvad er inkluderet

  • Afhentning og aflevering på dit hotel i Luang Prabang
  • Guide på engelsk eller fransk
  • Velkomstdrink ved ankomst
  • Besøg og høst af ingredienser i de økologiske haver

Vælg dato

Hvad man kan forvente

Start dagen med en komfortabel afhentning fra dit hotel i Luang Prabang og kør til den idylliske Nahm Dong Park, en grøn oase, hvor bæredygtigt landbrug og traditionelt køkken mødes. Din indfødte guide byder dig velkommen med en forfriskende lokal drink og introducerer dig til dagens program.

Derefter går du på opdagelse i parkens køkkenhaver, hvor du lærer om laotiske planter, urter og grøntsager. Du får forklaringer på deres kulinariske og medicinske anvendelser, og du får mulighed for selv at høste de friske ingredienser, som du skal bruge i undervisningen.

Hjertet i oplevelsen er madlavningssessionen: Under opsyn af vores kok og din guide tilbereder du mindst 5 typiske retter (menuen varierer alt efter årstiden). Du lærer gamle opskrifter og teknikker til at skære, stege og lave laotiske saucer og karryretter.

Når madlavningen er færdig, nyder du en fuld frokost med alt, hvad du har tilberedt, ledsaget af vand og, hvis du ønsker det, lokale drikkevarer på egen hånd. Det er det perfekte tidspunkt at dele med din familie eller nye venner og diskutere de hemmeligheder, du har opdaget.

Anmeldelser

4.6
· 25 Anmeldelser
  • N
    N.
    4
    (0 Anmeldelser)
    Lav din egen tam mak hung papayasalat, og vis den frem på Instagram; farverne vibrerer.
  • V
    V.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Vi havde let regn; bambustaget beskytter uden at ødelægge udsigten.
  • E
    E.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Jeg fik et forklæde i gave, og jeg har det på som en souvenir. En lille detalje, der betyder noget.
  • A
    A.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Kokken Lam fortæller om tricks til at afbalancere "salt-surt-krydret" smag, som er nøglen til Laos.
  • Se mere

    Yderligere info

    Afbestillingspolitik